הדיון היומי - יום ראשון
הזמנות באינטרנט

../images/Emo41.gifהדיון היומי - יום ראשון../images/Emo41.gif הזמנות באינטרנט

יש פורום חביב עלי מאוד בפרדס שם מדברות הגולשות לא מעט על אתרים בהם ניתן להזמין חזיות בחצי המחיר מאשר בארץ. אני הזמנתי פעם אחת בגדים מ old navy ישר מהאתר שלהם ובכלל אני מוצאת שהזמנות באינטרנט חוסכות לא מעט זמן. עד כמה אתם מנצלים את המדיה להזמנות? מה אתם מזמינים? מה לעולם לא תזמינו? שיהיה שבוע מעולה
מיכל

foggy night

New member
בוקר טוב

אני בהחלט מזמינה מהאינטרנט, אבל רק דברים שאין בארץ, או שבאינטרנט משמעותית יותר זול. עד עכשיו, אני חושבת, הזמנתי רק קוסמטיקה. למשל - בשמים, אחרי סקר שוק, אני מזמנה מ- כל פרפיום, אתר ישראלי וזול יחסית. אמין. איפור מינרלי - מ- everyday minerals אוהבת את המוצרים שלהם וניתן לרכוש רק באתר שלהם. מברשות איפור מ- קוסטל סנטס או סיגמא מייקאפ - לשניהם מוצרים טובים במחירים טובים. בגדים אני די מפחדת להזמין, זה כמו לקנות בלי למדוד, אבל אם נניח מדובר בבגד שיש לו דגם ומידה ומדדתי - לא תהיה לי בעיה להזמין עוד. בעצם גם את שואב האבק קנינו באינטרנט, כי בחנויות הציעו מחיר יקר יותר, בצורה די משמעותית. ebay זה מקום שלא הזמנתי ממנו עדיין, ולמען האמת יש לי קצת רתיעה ממנו. לא תמיד המוצרים מקוריים, לא תמיד המוצרים מגיעים בשלום או מגיעים בכלל, חוויות קניות של מכרים שנכוו מקניות כאלו - אני עדיין לא מרגישה מספיק בטוחה להזמין משם.

בּני

New member
ebay

אני בהחלט מבין את הרתיעה שלך מ-ebay, מוכרים לא מוכרים, מלא סחורה מזוייפת מסין, מערכת מורכבת, אבל בדיוק בשביל זה יש ל-ebay את מערכת הפידבקים שלהם. אני קונה שנים דרך ebay אבל בודק טוב קודם את המוכר. אם יש מוכר עם כמה אלפי פידבקים (כל פידבק שווה מכירה שהסתיימה) מתוכם אחוזים גבוהים חיוביים ( 98-100%) לא צריכה להיות בעיה לקנות ממנו. אני קורא קצת פידבקים של המוכר, מברר את מחיר המשלוח לארץ וזהו. בינתיים, טפו, טפו, טפו לא מתקלתי בבעיות וקניתי ככה עשרות מוצרים ופרטי אספנות.

../images/Emo63.gifאני קונה בעיקר ספרים

הילדים שלי קונים צרכי מחשב שעונים משקפים ביגוד ספרים מחו"ל
אני אוהבת לקנות במגע יד ובעין בוחנת.....

אני קונה

בדרך כלל אחרי סקר שוק באינטרנט יותר זול באופן משמעותי לעומת חנויות הרכישה האחרונה הגדולה LCD 32 אינצ שנרכש בכ500 ש,ח פחות ממחירו בחנויות בשמים קונה בכל פרפיום או דרך האינטרנט או בחנות בבני ברק בגדים לא קונה משם

dify

New member
בגדים אני לא מזמינה...

מוצרי חשמל- כן, בטח, בלי בעיה. אבל בגד, שצריך לראות איך הוא יושב על הגוף, זה יותר בעייתי מבחינתי. אני חושבת גם שיש פה עניין של עלות מול סיכון. סתם בגד, סביר שאני לא אזמין באינטרנט, כי יש מספיק מקומות שאני יכולה להשיג בגדים ממש בזול אחרי שמדדתי אותם. חזיות אני לא מזמינה, כי זה לא רק עניין של מידה, אלא שאני חייבת שזה ישב עלי מושלם, וזה כל כך לא ברור מאליו... אז אולי אם יגמרו לי החזיות... אבל בינתיים בכל הזדמנות שיש מבצעים טובים ואני מוצאת משהו שטוב עלי אני קונה גם אם כרגע אני בכלל לא צריכה חזיות נוספות, תמיד יש לי כמה סגורות מחכות במגירה, כך שכרגע לא נרשם מחסור
אבל, מצד שני, כשאני קוראת את הזמנת שמלות כלה באיביי במחירים מגוחכים יחסית למחיר של שמלת כלה בישראל, אז לגמרי ברור לי שאם אי פעם אתחתן בטקס גדול, אזמין את השמלה ככה, דרך האינטרנט, כי זה שווה את הסיכון. האתרים נראים רציניים למדי, כולל מדידות ובקשת שינויים. יש ביקורות מאנשים שהתנסו בכך, ויש לא מעט ביקורות חיוביות, ובמקרה הכי גרוע מפסידים כמה מאות שקלים, בעוד ששמלה בארץ, המחיר ההתחלתי שלה יהיה כמה אלפי שקלים... כך שפה הסיכון/סיכוי ממש משתלם, לטעמי :) (אומרת דיפי, שמצאה לאחרונה את שמלת חלומותיה בהמלצה של מישהי על אתר סיני, ובמחיר של 800 שח כולל הכל יכולה להחזיק בארון שלה שמלת כלה מהממת אפילו אם אין לה לאן ללבוש את זה בכלל
, שיהיה
) 800 שח זה מוגזם להוציא על חלום?

רוניק77

New member
מנצל ועוד איך !!! קונה בגדים באתרים אמריקאיים

בעיקר כאשר יש סיילים ואז המחיר ממש משתלם. צריך להקפיד על סך קניה עד 50 דולר כי יותר מזה משלמים מיסים. המשלוח מהאתר [URL='http://www.eddiebauer.com/home.jsp']הזה[/URL] שהוא נחמד מאוד עולה 28 דולר והמשלוח מהאתר [URL='http://www.eddiebauer.com/home.jsp']הזה[/URL] שגם הוא מצויין רק קצת יותר יקר- עולה 30 דולר. בשני האתרים יש עכשיו מכירת סוף עונה בהנחות של 50 ו-60 אחוז ממש משתלם. כמובן בגדים לכל המשפחה..... המשלוח מגיע ארצה תוך שבועיים, שלושה. אתרים יפים - נעים וקל לראות את הבגדים. לומדים מהר מאוד את המידות ואם אין שינוי בהן זה קל מאוד להזמין.

ניריתי4

New member
שני הלינקים שנתת הם בעצם אותו לינק...אותו אתר

האם יש לך (אולי במקרה) ניסיון עם חברות שעושות עבור הלקוח איסוף מחנויות בכל מקום בעולם ומבצעות שליחות ? זה טוב לבתי עסק שאין להם שרות שליחות או שאין להם שליחות לישראל. יש כמה חברות כאלה, וחשבתי להעזר בשרות הזה, אבל לא מכירה את החברות. מכיר ? יודע ?

רוניק77

New member
תיקון לקישור הראשון

האתר נקרא - Landsend אין לי נסיון עם חברות שאוספות ושולחות לארץ אני קונה רק באתרים ששולחים ישירות לישראל (במחיר סביר.....)

wind22

New member
קניות באינטרנט

מוצרי חשמל וספרים אני קונה ואין עם זה שום בעיה. בגדים, עוד לא עברתי את המחסום אבל גם זה יקרה בטח בקרוב. אני בעיקר מפחדת לפתוח חשבון בפיי פאל, כי ברור לי שזה יהיה בור ללא תחתית. כנ"ל לגבי אי ביי... אולי כשאתייצב כלכלית אז ארשה לעצמי להתפרע

קניתי בעבר ספרים שלא ניתן היה להשיג

בחנויות. היום כבר לא. הכל זמין ונוח עד מאוד.

כמעט כל דבר שניתן לרכוש באינטרנט

אנחנו רוכשים , אם זה במכרז ואם זה באתרים אחרים. גילינו פערים עצומים במחירים בין החנויות לבין הקניה באינטרנט. אפילו תוספי תזונה אנחנו רוכשים דרך האינטרנט וההבדל במחירים עצום.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני קניתי מהאינטרנט מכשירי חשמל

ואין שום בעייה עם זה. קניתי מיקסר, שואב אבק וגם איזשהו שולחן מתקפל. וכן, אם אוכל, ארחיב את מעגל הקניות, סה"כ נוח מאוד

kdr

New member
רק כשאין ברירה

פעם קניתי מדפסת, כשהגיעה היה לה קורא כרטיסים מובנה, כמעט קניתי אחד בכחצי מחיר מדפסת. בעבודה קניתי לאחרונה ממיר דיגיטלי ולפני כן מקרר. הבעיה שאתרי האינטרנט "סרסורים", הם לא מבצעים בעצמם את העיסקה אלא משמשים רק פקידים. אני מעדיף את חווית הקניה, לראות מה אני קונה.

daoli

New member
מהאינטרנט אני בעיקר מזמינה

דיסקים וסרטים מתאילנד בשביל בנזוגי זה מגיע בדואר תוך שבוע וככה למרות שלא ביקרנו שם בשנים האחרונות, אנחנו יכולים להתעדכן במוזיקה ובספרי ילדים חדשים. כמו כן אני מזמינה אלבומי תמונות מעוצבים דרך האינטרנט וזה פשוט נהדר.

רעבצן

New member
נכנסתי לאתר של oldnavy ...

בדקתי ברשימת המדינות אליהן הם שולחים ולהפתעתי ברשימה של ה-middle east .. ישראל לא מופיעה... אז אני כבר מבולבלת ישראל לא ברשימה ובכל זאת את הזמנת מאולד נייבי בגדים. האם הבגדים נשלחו אלייך דרך חברת שילוח דוגמת מאסט סטופ?

הזמנתי דרך דואר ישראל

יש להם שירות מיוחד להזמנות מהסוג הזה. המשלוח היה לי יקר (100 דולר) אבל עם המשלוח עדיין שילמתי עם הבגדים פחות בצורה משמעותית מבגדים דומים בארץ

למעלה