דיון- הזמנה לסרט

spiceupmylife1

New member
../images/Emo41.gif דיון- הזמנה לסרט../images/Emo41.gif

כשמישהי מציעה לך לראות סרט בקולנוע , מה זה אומר לדעתך? האם זה רק לראות סרט לשם ההנאה של צפיה בסרט בקולנוע? או שמא זו בעצם הזמנה ליותר מצפייה בסרט....? ואם מישהי מציעה לך לבוא אליה לדירה לצפות בסרט זה אומר שבטוח יקרה משהו? ( או שהיא רוצה שיקרה...? ) האם לשעה ביום יש משמעות ? לשתי ההזמנות(בית או קולנוע)
* אני יודעת אני לא שייכת לכאן, אבל מעניין אותי גם דעתן של נשים מעל גיל 30....

דעתי...

הזמנה לסרט בקולנוע = ערב רומנטי אינטימי אך אולי לא אינטימי מידיי הזמנה לסרט בבית = ''הזמנה לסרט" :) משהו שיש בו אינטימיות.... בקיצור שימי את התחתונים הסקסיים :)

אוססונה

New member
כמו השאלה, כשאת אומרת כן, למה את מתכוונת?

בוקר טוב! כאשר היא מזמינה אותי לסרט, הן אם זה בביתה (ביתי), הן אם זה בבית קולנוע, זה אומר: כי בסוף הסרט, יהיה לנו סקס, יתכן אף תוך כדי הסרט. כי, חוץ מזוגתי, אף אחת לא הזמינה אותי לסרט. אך, אני מניחה, כי זה מצב, אשר יכול להתפתח למשהו. לגבי "הטיימינג", זו שאלה של "עיתוי", מדויק ומכוון. בכל מקרה, אם היא מזמינה אותך לסרט, תלכי אם את פנויה. מה יהיה, יהיה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo31.gif אני לא מסכימה איתך

למה את מכלילה של כל מי שמזמינה מישהי אחרת לסרט יהיה סקס אחרי הסרט?

פאמקי

New member
אתן רציניות?

לדעתי, אם היא מזמינה אותך לסרט, זו הזמנה לסרט! אם היא מתכוונת למשהו אחר, הבעיה היא שלה אל תניחי שם דבר עבורה, ויהיה רק מה שאת והיא תחליטו שיהיה. אם גבר מזמין אותך לקפה? זה אומר, שכשאת נענית, שהסכמת למשהו אחר? לדעתי, ממש לא! זה שאנשים מחליטים לבנות לעצמם "קודים חברתיים" מעוותים, אינו אומר שאת חייבת חשתף עם כך פעולה. ואם הסכמת כי מתאים לך לראות איתה רק סרט, זה מה שאמור להיות. בהצלחה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif אני מאוד מסכימה איתך

גם אצלי סרט זה סרט , לא יותר מזה

למעלה