יש פטנט מיוחדלא אגלה כאן ברבים אם אגלה פתאום כולם יזכרו לי הכל...לא מעונינת ...
L liat1953 New member 29/5/05 #73 יש פטנט מיוחד../images/Emo6.gifלא אגלה כאן ברבים אם אגלה פתאום כולם יזכרו לי הכל...לא מעונינת ...
ט טעמי מאמי New member 29/5/05 #28 רגעעעעעעעעעעעעעע אז מה יהיה התירוץ התורן?? חייבים שיהיה משהו ככה בשלוף....
ל לוקחת לריאות New member 29/5/05 #30 לי דווקא אין בעיה.....להגיד..... בסדר אבל קוויקי כי אני עייפה!.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ל לוקחת לריאות New member 29/5/05 #34 קטע מסרט...... "אבל לא בא לי" מונה זילברשטיין בדמות דינה "יבוא לך ,דינה, יבוא לך" אורי זוהר "מציצים" 1972
קטע מסרט...... "אבל לא בא לי" מונה זילברשטיין בדמות דינה "יבוא לך ,דינה, יבוא לך" אורי זוהר "מציצים" 1972
ט טעמי מאמי New member 29/5/05 #36 ידעתי על מה אני מדברת... סולטי, עכשיו הבנת למה "לא בא לי" לא תופס??
ה הסולטן מפולין New member 29/5/05 #56 אני יוצר מתח כשבא לי , והיא כבר מכינה את עצמה לזעזוע ! קווקי זה תאונה מבחינתי ! וחוץ מזה אם התאבון שלה לא מתעורר , אנחנו בבעיה רצנית !
אני יוצר מתח כשבא לי , והיא כבר מכינה את עצמה לזעזוע ! קווקי זה תאונה מבחינתי ! וחוץ מזה אם התאבון שלה לא מתעורר , אנחנו בבעיה רצנית !
ט טאKילה New member 29/5/05 #74 אני חושבת ש... אם הופכים את החשק למעט רומנטיקה האווירה משתנה. והכאב ראש ההוא עובר עם יין צונן קצת גבינות ונר ריחני.
אני חושבת ש... אם הופכים את החשק למעט רומנטיקה האווירה משתנה. והכאב ראש ההוא עובר עם יין צונן קצת גבינות ונר ריחני.
ה הסולטן מפולין New member 29/5/05 #81 ../images/Emo45.gif יין וכאב ראש לא הולכים יחד , אז לפעמיים גם וויתור זה סקס
L liat1953 New member 29/5/05 #38 אין כמו האמת.... רק הבעיה שהיא חוזרת על עצמה...שחוקה... צריך לגוון שיהיה מעניין...
ל לוקחת לריאות New member 29/5/05 #40 דווקא יש לי רעיון..... "נו...אתה רוצה שאני אעשה את זה בלי רצון, אחרי זה אתה מתפלא שלא בא לי!"
L liat1953 New member 29/5/05 #41 אני כמעט בטוחה שהרצון שלך.... לא בדיוק מענין....שכשהרצון שלו..... גובר...
ל לוקחת לריאות New member 29/5/05 #42 מה שנכון..... שזה עוד מגביר אצלו את הרצון! יש פה מומנט של משחק כיבוש ופיתוי מצידו! כאילו דווקא "כי את לא רוצה אז כן"
מה שנכון..... שזה עוד מגביר אצלו את הרצון! יש פה מומנט של משחק כיבוש ופיתוי מצידו! כאילו דווקא "כי את לא רוצה אז כן"
L liat1953 New member 29/5/05 #43 ../images/Emo41.gifכאן ניכנסת השאלה הניצחית כשאת אומרת לא ....למה את מתכוונת...
ל לוקחת לריאות New member 29/5/05 #46 זה הם שלא מבינים! ואם לקחת את זה יותר רחוק.....ויותר ברצינות..... אישה שאומרת לא!.....בזמן אונס?! קשה ...קשה....
זה הם שלא מבינים! ואם לקחת את זה יותר רחוק.....ויותר ברצינות..... אישה שאומרת לא!.....בזמן אונס?! קשה ...קשה....