בני סלע דומה לטי באג?

בני סלע משחק בנמלטים

איך אפשר לראות סדרה שנראת דיי דמיונית ולחשוב שדברים כאלה קוראים באמת תשמעו אם יגזרו עלי עונש מוות חס ושלום ברור שאני יברח ועוד אחרי שראיתי את נמליטים חתיכת ראינות נתנה לנו הסדרה אז כנראה בני ראה חשב אמר בוא ננסה יוכל להיות כרגע בני משחק אותה כנמלט

MineraL

New member
../images/Emo41.gif בני סלע דומה לטי באג?

או דומה לכל דמות שנמלטה מהכלא בסדרה? שרשרו עליו לפה במקום לפתוח כל הזמן הודעות חדשות!

BarcaBoy2

New member
הקשר בין נמלטים לבני סלע ../images/Emo58.gif

תגידו כל הבריחה של סלע לא מזכירה לכם את נמלטים? לי כן חח זה לא נראה לכם קצת מוגזם שכלכך הרבה שוטרים מחפשים נמלט אחד? אז נכון שהוא אנס מסוכן אבל ברחו אנשים יותר מסוכנים ממנו ואותם עשירית מהכמות אנשים לא חיפשה ולא היה כמעט כלום בטלויזיה ופה בדיוק כמו בסדרה כל השוטרים בארץ מחפשים אותו כמו את סקופילד זה בלי הפסקה בטלויזיה רק מדברים על זה.. ואחרי שראיתי את פרק 13 ומה שהיה בו עכשיו אני בטוח יכול להגיד שהם נתנו לו לברוח בתקווה לההרוג אותו אבל משו כמו בפרק השתבש.. אולי סלע יודע משו והם רוצים להרוג אותו יכול להיות סתם הם רוצים להרוג אותו יכול להיות שלא אבל זה יותר מדיי דומה למה שקורה בנמלטים!!רק שהןא אחד והוא לא נכנס כדי להוציא את אחיו חחח וזה בדוק

victoria777

New member
לא כל יום שומעים על אסירים שנמלטו

במיוחד לא כאן בארץ.בני סלע מסוכן לציבור ולכן זה הגיוני שהחיפושים אחריו מתנהלים באופן זה.בנוגע לאסירים מסוכנים יותר שברחו-לא שמעתי על כאלה.

victoria777

New member
מה הקשר?

בני סלע ברח בגלל רשלנות(או שאולי מישהו עזר לו לברוח). הבריחה כמו שהיא מוצגת בסדרה לא יכולה להתרחש במציאות.

noamoser

New member
באמת הייתה שם המון רשלנות..

א. הבן זונה {בני סלע} ברח מתוך רשלנות של המטרה ודיי גאונות שלו.. ב. אינלכם מה להשוות אותו בכלל למיקל - מבט סקסי - ספקופילד .. כי אין יותר כוסון וחתיך ממנווווו!! תחשבו על זה רגע.. קודם כל.. למפיק- אמרו לך פעם שאתה גאון?!?!? יופי! אני אומרת לך את זה שובבב! למייקל {ולכולם!} - אתה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי !!!! באמת! לפי דעתי יש לך גם אופי ממש טוב.. {חח קראתי בכמה מקורות חשאיים..! P: } ו.. תמשיך ככה! אתה חתיך! ושווה! ויש לך את המבט הכי סקסי והכי חודרני שקיים!! אבל מעל הכל ! אתה שחקן מעולההה! מקווה שהפנמתם פה משוו.. /= בהיי

למעלה