תודה מיכאל!!!
מ מ א י י ק New member 21/10/06 #22 אם את אומרת../images/Emo8.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
א אור לאב נינה New member 21/10/06 #23 בתכלס אסור לך לשים את זה בלי קרדיט מהאתר שלקחת ממנו כמו שמה שלקחת מניינט זה מהאתר הרישמי שלה ואתה צריך לתת להם קרדיט כי לא אתה עשית את זה
בתכלס אסור לך לשים את זה בלי קרדיט מהאתר שלקחת ממנו כמו שמה שלקחת מניינט זה מהאתר הרישמי שלה ואתה צריך לתת להם קרדיט כי לא אתה עשית את זה
מ מ א י י ק New member 21/10/06 #26 אל תדאג../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אמר הדג,יש לי עורך דין כריש למי שלקחתי ממנו זה מאתרים בטיפו בעיקר,וביקשתי רשות,אני לא מעתיק סתם ככה,אם זה כ"כ מפריע לך אני יתן קרדיט לאתר. ובקיצור,קנאי.
אל תדאג../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אמר הדג,יש לי עורך דין כריש למי שלקחתי ממנו זה מאתרים בטיפו בעיקר,וביקשתי רשות,אני לא מעתיק סתם ככה,אם זה כ"כ מפריע לך אני יתן קרדיט לאתר. ובקיצור,קנאי.
צ צוקצוקית New member 21/10/06 #29 אבל תכלס..... כל מה שהוא לקח מאתרי טיפו מועתקים מאתרים אחרים... הרי הם לוקחים ביוגרפיה ממקומות ואתרים לא כותבים בעצמם....
אבל תכלס..... כל מה שהוא לקח מאתרי טיפו מועתקים מאתרים אחרים... הרי הם לוקחים ביוגרפיה ממקומות ואתרים לא כותבים בעצמם....
מ מ א י י ק New member 21/10/06 #31 בבקשה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
מ מ א י י ק New member 21/10/06 #30 חח../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif