בחירות, דראמה ואופרות סבון

fungas

New member
../images/Emo41.gifבחירות, דראמה ואופרות סבון

חשבתי לי קצת לעצמי אם לפתוח שרשור חדש בנושא והחלטתי שכן. כי מה לעשות, הנושא חשוב. ואם אתם תוהים על מה הדראמה בכותרת, אז תחשבו עליה בתור מראה. אופרת סבון זה מה שמתפתח כאן - ובמקומות אחרים - לאט לאט, בלי פרופורציה וממש שלא לצורך. אז בואו נעשה רגע סדר קטן בדברים: - יש בערך (בערך!) 50 רוכבי סופרמוטו פעילים (יענו מפוצצים גז במגרשים). - כמעט כולם מכירים את כולם. - יש בתוכם מספר לא מבוטל של חברים קרובים. - רוב ה"חברים הקרובים" הם מחלוצי רכיבת הסופרמוטו בארץ. - היותם חלוצים לא מקנה להם שום מעמד למעט היכולת להגיד "היינו שם כשזה התחיל" (שזה נחמד, אבל לא אומר שום דבר). - הסעיף הקודם נועד להסיר רגשי נחיתות ותיאוריות על קליקות וקונספירציות. - מעבר חוק הספורט המוטורי הכניס לנו את התודעה שיש דבר כזה "עמותות" ו"התאחדות" - לפני כן, אף אחד לא רצה התארגנות שכזאת. זה מסורבל ומהווה פתח לקונפליקטים. - רצינו לשמור על זה קטן ופשוט. כיף נטו. - רק (!) מתוך הרצון לא להישאר מאחור, הועלה הרעיון להקמת עמותה שתייצג את ענף הסופרמוטו בהתאחדות הספורט המוטורי. - הייטיב ליטל-מקס לנסח בתגובתו את מטרת הקמת העמותה: "קידום צרכי רוכבי הסופרמוטו מול גופי הממשלה". - וזהו. זה הכל. וזה גם מה שנאמר בפגישה הראשונה. - רק כשדובר על צפי פעילות העמותה בעתיד, נסקרו הנושאים של ארגון מרוצים, הנחות וכיו"ב. הווה אומר: אחרי אישור החוק בכנסת. - כל הרעיונות שהועלו בפורום זה לגבי גיוס חברים, הנחות, אישור מרוצים וכו', הם רעיונות מצויינים. רעיונות קונסטרוקטיביים, הגיוניים ויעילים. - לא הוגן להתרעם על היעדר פעילות בסעיפים הנ"ל בפני היו"ר והוועד שלו שהצהירו על כוונה פשוטה בהרבה - אליך ווייסלר: "קידום צרכי רוכבי הסופרמוטו מול גופי הממשלה". תודה. - עכשיו קחו את התגובות הלגיטימיות בפורום, תוסיפו כמה קצרים בתקשורת, תוסיפו על זה שמועות על "מרד בשפיצרינג" (אופרות סבון, אמרנו), תוסיפו על זה כותרות בפולגז כמו "יו"ר עמותת הסופרמוטו הישראלית, מתפטר" (כרובי, סליחה - אבל זה קצת פרובוקטיבי), ותוסיפו על זה את מקדם ההיסטריה של אתר מוטו עם "קולות צורמים בעמותת הסופרמוטו" (נו באמת...), ומה קיבלתם? נכון, סרט! - העוסקים בסופרמוטו נכנסו לסרט. ועכשיו בנימה האישית: אם אני הייתי יושב ראש עמותת הסופרמוטו, גם אני הייתי רוצה לצאת מהסרט ופשוט לרכב סופרמוטו. אני לא רוצה להכניס מילים לפיו של דני אנגלברג, ואני גם לא יודע את הסיבות המדוייקות להחלטה שלו לפנות את מקומו. אבל אם אני הייתי הוא, זו הייתה הסיבה לפרישה שלי. בלי טריקת דלת ובלי לכעוס על אף אחד. פשוט מוציא מהתחביב שלי את הפוליטיקה ומשאיר רק סופרמוטו נטו. וזו גם נקודה למחשבה לכולכם: אם אתה/את אוהבים סופרמוטו, אז תמשיכו לרכב גם בלי עמותה ובלי חוק ספורט מוטורי. כבר היינו שם וזה אפשרי. כיף אפילו. אם תתרכזו בסופרמוטו, בתחביב, בגז, בג'ננה, תגלו שאין טעם להיכנס לסרט. אין מה להתנצח בפורומים ואין מה להתווכח ואין מה להתבאס. יש את שפיצרינג, יש רכיבות פיראטיות בשבתות, יש את הביקורים מדי פעם באשדוד, יש סופרמוטו. ומה אין? אין את הדראמה הזו שהניחוח שלה עולה סביב. יש עשן, אבל אין באמת אש. בעשרים ואחת לינואר יש בחירות לעמותה. תגיעו, תציעו, תצביעו. הכל בסדר, אין קרע בעם. אה כן, גילוי נאות: אנגלברג הוא חבר קרוב שלי. וחבל שהוא הולך. אבל לרכב הוא ממשיך, עם חיוך. FUNGAS.

כ לוין

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חבר'ה, מספיק עם הסרטים, פשוט בואו לפוצץ גזים.

כRובי

New member
../images/Emo45.gif מסכים - חוץ

ממה שכתבת לגבי הכותרת בפול גז ( נו מה? שיטריד אותי משהו אחר?
) מה לא נכון ב: "יו"ר עמותת הסופרמוטו הישראלית, מתפטר"? זוהי בדיוק העובדה. לא פרבוקטיבי ולא בטיח... (עם זאת "...קולות צורמים בעמותת הסופרמוטו"...הוו ! ז-ה פרובקטיבי !
וגם
)

D the kid

New member
../images/Emo45.gif

קח בחשבון שבתור מישהו שמתעניין בתחום (וקלט שיש משהו מטריף עוד בילדותו כשראה תמונות של סופרים במגזין צרפתי), ובתור צופה מהצד בנעשה, יש תחושה כאילו האווירה לא מי יודע מה. וכאילו מתעסקים בקטנות עוד לפני שהכל באמת התחיל. כל פעם שאני מבקר כאן, אני רואה כל מיני וויכוחים על שטויות (לא כולל וויכוחים של טל ו-45 עם דן טל) ואתה בא ומזכיר לכולם שיש אופציה של פשוט ללכת ולתת בגז. שוב, ככה זה נראה למישהו מבחוץ. חוץ מזה, קבל מסר.

עצוב לי לראות איך כל פעם מחדש

אנחנו,ואני לא מוציא את עצמי מהעניין, מצליחים לקלקל לעצמנו את המעט שאיו לנו.

TShavit

New member
../images/Emo46.gifרגע, רגע...

אתה מנסה לרמוז כאילו הויכוחים שלנו עם דן טל הם לא שטויות?? אני מוחה בתוקף! טל

D the kid

New member
לא הבנת אותי.

אני התכוונתי שאני מדבר וויכוחים שטוטיים אחרים מבלי לכלול את הוויכוחים השטוטיים שלכם...
אבל לאחרים שעלולים לקרוא, זה חצי בצחוק כן?

Little Max

New member
../images/Emo45.gif

רק בדבר אחד אני ממש לא מסכים איתך: "אם אתה/את אוהבים סופרמוטו, אז תמשיכו לרכב גם בלי עמותה ובלי חוק ספורט מוטורי. כבר היינו שם וזה אפשרי. כיף אפילו... יש את שפיצרינג, יש רכיבות פיראטיות בשבתות, יש את הביקורים מדי פעם באשדוד, יש סופרמוטו." כמו שאנחנו מסתכלים היום שנתיים אחורה ומתקשים להאמין כמה צעירים, תמימים, חדורי אמונה אך זבי חוטם היינו אז (זוכר את לוינסקי?), אני מאמין ששלוש שנים לתוך חוק הספורט המוטורי,
עם ליגות סופרמוטו מסודרות שייערכו ב- 4 או 5 מסלולים מסודרים שונים,
עם אלפי (כן, אלפי) צופים בכל מירוץ, המשלמים כסף קשה כדי לצפות במירוץ,
עם ימי מסלול כל סופשבוע (במיוחד בשבתות וחגים),
עם הרבה כסף, ספונסורים ועלויות רכישה ואחזקה הנמוכות בחצי ממה שקיים היום (מתאים לך CRF Race Ready ב- 35,000 שקל?),
עם מאות (כן, מאות) רוכבים שכולם רשומים בעמותת הסופרטמוטו המייצגת אותם,
עם אירועים מאירועים שונים, נסתכל אחורה ולא נאמין כמה תמימים היינו בשנת 2004. אבל כדי שזה יקרה, צריך שמישהו (להלן יו"ר עמותת הסופרמוטו) ידאג שזה יקרה, היום. אף אחד אחר לא יעשה את זה בשבילנו. אז אפשר לנתק מגע ולהתעלם מהמהלכים שקורים במדינה (סוף סוף) וללכת לפוצץ גאזים בשפיצרינג, אבל אז, שלוש שנים מעכשיו, נתעורר, עדיין בשפיצרינג ובמגרשים, ונבין שפיספסנו את הגל (צונאמי זה אופנתי עכשיו), ולא בטוח שאז עדיין ניתן יהיה להחזיר את הגלגל לאחור. Little Max

fungas

New member
תתפלא, אבל גם על זה אנחנו מסכימים

ואני שותף לצערך על עזיבתו של דני. אם השתמע מדברי שהעמותה לא חשובה ורק גזים גזים - אז זו לא הייתה הכוונה. הכוונה הייתה להיכנס לפרופורציות. להבין את מטרת העמותה, להסתכל קדימה כמוך, ולא לפתח תסמינים של אופרת סבון ארגנטינאית. כי זה סתם מבאס. אתה ידידי, הוא בין היחידים כאן שדווקא כן שמרו על פרופורציה וראו הכל בפרספקטיבה נכונה. מי ייתן ולכולם תהיה הראיה שלך (טוב נו, בלי המשקפיים...). ואם כבר, אז לא היית כאן להציג מועמדות פעם קודמת. אני אשמח לראות אותך הולך על זה הפעם. FUNGAS.

fungas

New member
אז על אחת כמה וכמה

קול הצלילות והפוקוס. רק חסר לך אופנוע, והייתי מבקש ממך לעשות לי ילד.
ותחשוב על מה שאמרתי לגבי המועמדות שלך. FUNGAS

Le Duke

New member
Fight club: LONEY vs. Little Max

מצד אחד יש את מקס זעירה - ורדרד ומשוכנז ,אך מצויד בראיית ליזר. בצד השני של הזירה ניצב לוני טונס - שועל קרבות ותיק (שלא לומר - זקן) במשקל כבד. מי ינצח בקרב על ראשות העמותה? נא להפקיד את כספי ההימורים בידי רכזת ועדת קישוט של העמותה.

Little Max

New member
../images/Emo13.gifלא מתכוון להתמודד על תפקיד היו"ר

תודה על ההצעה (אישית אני חושב שהאנימל צריך להמשיך בתפקיד). עם זאת, כבר הצגתי את מועמדותי לתפקיד חבר ועד. Little Max

MexMex

New member
לא כל כך קשור...

אבל תמיד כיף לראות אתכם חולמים על האידיליה שתבוא לאחר אישור החוק... CRF ב35,000 שקל? 7,000 דולר? היית מת. הרי זה המחירון של אחד כזה, ללא שום תוספות, וברור שללא גלגלי סופרמוטו. יותר בכיוון של 60,000 לדעתי (והיה והמיסוי אכן ירד נמוך). עשרות ספונסרים? אולי יהייו כמה, אבל הם לא יתנו כלום, למעט לקומץ הרוכבים שנמצא בחמישיה המובילה. עצוב, אבל ככה זה. הספונסר רוצה לנצח. השאר ימשיכו לקנות בכסף מלא... ומירוץ החימוש שלכם, לא רק שימשך, אלא יגבר ויוכפל. אחרי הכל יהייה פרסום, יהיו ספונסרים, יהיו חתיכות בקהל, ואלו המדרבנים הראשיים להעברת חשבון הבנק למצב צלילה מתמשכת... אבל תמשיכו לחלום. הלוואי ואני אתבדא ולא אתם
בוקר
M.

olive oil

New member
קצת אופטימיות לא תזיק

לאף אחד, וחוץ מזה אני אגלה לך סוד קטן - חלומות מתגשמים.

Dominzo

New member
באיזה ארץ?

החברה פה מתארים מצב שמתאים אולי לארה"ב, עם התרבות המוטורית המפותחת שם ועם 250 מליון איש, לא אלינו. ובאיזה ארץ חלומות מתגשמים? תגלי לי איפה, או לפחות תביאי לי אחד המציגלה שלך...

למעלה