בוקר טוב לכולם

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
../images/Emo41.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בוקר טוב לכולם

ובוקר טוב גם לתחנת רכבת באר שבע מרכז!

fireman

New member
מקווה שנהניתם../images/Emo70.gif

מקווה שנהניתם

הצילומים נערכו ע"י ערן אייל בתאריך 3/12/2003 בין השעות 1:30 לערך עד 15:10. הצילומים התאפשרו תודות לאישור דובר הרכבת ומחלקת התנועה וכמובן הצוות הנהדר של תחנת באר שבע מרכז ששיתפו פעולה כל הזכויות על התמונות שמורות. בסט הצילום נערכו 101 תמונות בתחנה.

ארזS

New member
בטח שנהנינו. ועוד איך !

מקווה שנהניתם

הצילומים נערכו ע"י ערן אייל בתאריך 3/12/2003 בין השעות 1:30 לערך עד 15:10. הצילומים התאפשרו תודות לאישור דובר הרכבת ומחלקת התנועה וכמובן הצוות הנהדר של תחנת באר שבע מרכז ששיתפו פעולה כל הזכויות על התמונות שמורות. בסט הצילום נערכו 101 תמונות בתחנה.
בטח שנהנינו. ועוד איך !
תמונות משובחות לעילא ולעילא !

ליילנד

New member
תמונות מדהימות של תחנה מדהימה

בטח שנהנינו. ועוד איך !
תמונות משובחות לעילא ולעילא !
תמונות מדהימות של תחנה מדהימה
אני כל כך אוהבת את סגנון הבניה הזה עם האבנים והקשתות והעמודים המיוחדים, מדהים
לך איש של אש

ס מ י ש

New member
נהניתי מאוד ובטוח שכולם גם נהנו

מקווה שנהניתם

תמונות יפות ביותר. ומה עם תמונות נוספות של "מטרודן"? יש כאלה גם בקנה?

fireman

New member
מטרודן? מה זה?

תמונות יפות ביותר. ומה עם תמונות נוספות של "מטרודן"? יש כאלה גם בקנה?
מטרודן? מה זה?
כמה תמונות לא מוצלחות במיוחד שצולמו בחטף במסופים של מטרודן ובחניון... מדובר באחד האזורים היום מכוערים בבאר שבע...כמויות הזבל שנערמות שם פשוט בושה וחרפה. אני מעלה 4 תמונות שיש לי מתוך 5 החמישית לא ראויה בכלל לצפיה, גועל נפש. אין פירוט. בתמונות מטרודן הנ"ל אתם יכולים לעשות שימוש חופשי

מצב
הנושא נעול.
למעלה