בואו לצ'אט לדיון על הכוכב הנולד

aiz1983

New member
../images/Emo41.gif בואו לצ'אט לדיון על הכוכב הנולד

ועל ההופעה של עברי בגמר.. מתוק העביר הזה !!! אוף בא לי לבכות.. אני בעצם כבר עם דמעות בעיניים

Tleilaxu

New member
ואם כבר כוכב נולד ../images/Emo6.gif

תקראו את זה
. מטורףףףףףף!!! כ"כ טווווווווווווובבב!! כמה ציניות בבנאדם אחדדדד
. מצחיק עד דמעות, באמת
.

Tleilaxu

New member
תגובות? ../images/Emo12.gif

זה מעניין את מישו, ביקורות כ"נ ושיט?
טוב, אז תקראו גם את הסיקור הפרטי שלי, אם כבר, ואם בא לכם
. הנה, פה.

lollapalooza

New member
אויש, אתה משעשע ופסיכי גם יחד../images/Emo70.gif

מה קרה, אגב, ל"היה מדהייייייייייים
"

meshka

New member
|אושר צרוף|

טוב, מי שכתב את הדברים האלה סוג של אידיוט אבל התמונות הנפלאות של כל סדרות המופת שכולם נוטים לשכוח עשו לי את היום!!!! תודה

Tleilaxu

New member
ממ ../images/Emo9.gif

דיד איי סיי מדהים? יש מצב. אבל רק בגלל שתור היה צמוד אלי כל הזמן
. החוויה הייתה סבבה, רק ההופעה הייתה די זבל. וכשחזרתי מניצנים אז בכלל השתנה לי המצברוח. טוב, בלע
.

lollapalooza

New member
אהה../images/Emo70.gif

ידעתי שזה היה הוא
(לא היה מצב לחקירה באותו רגע. חכה חכה...)

gargamich

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo94.gif

זה לא ההוא מאקזיט שמדבר על המורדים?
באמת חמוד
אולי לצ'אט גם עכשיו?

לא יכולתי להתאפק..

טוב, מכיוון שאני באמת מחזיק את עצמי ולא יכול יותר, אני אגיב למשהו אחד בכל מה שקשור לגמר כוכב נולד בניצנים. היתה בחורה אחת, מלכה אמיתית, שבאה רק כאורחת, וגנבה את כל ההצגה, מכולם ומכולן. כי כמה שלעדי יש קול טוב (ויש לה), וכמה שסקעת "תעשה לי ילד!", וכמה שנינט בז'אז'ים אדירים, וכמה שגבסו "כמעט תקליט זהב" וריקי "רוקרית מזדקנת ומחורמנת, וצביקה הדר שנון ומצחיק.... אין, אין, אין, על הגברת הראשונה, מקום שני בדימוס וכוכבת ערוץ 10 בהווה האימ אימ אימא של המלכות, גברת שירי מימון. ואני יודע שאני נשמע כמו תקליט שבור, אבל היא עלתה לשם, נראת סוף, נשמעת כמו גן עדן, בשיר קשה (חורשת האקליפטוס), ודפקה את ההופעה הכי טובה בכל הערב. מוכיחה לעולם שכוכב גדול יש רק אחד, וזאת ללא ספק היא. רמה כזו, עם כל הדיבורים על רמה גבוהה בעונה השניה, לא היתה בעונה הזו וחבל. רק מזכיר לנו, שלא רק השנה, מי ש-ב-א-מ-ת היה צריל לזכות בתואר. לא זכה. איש יקר

lollapalooza

New member
יופי של קלישאה...

תני לי לנחש שגם היא מבית היוצר של אביב "כוכבים יש בשמיים" גפן.

למעלה