בהצלחה

rachelMcfadden

New member
../images/Emo41.gifבהצלחה../images/Emo41.gif

המוןןןן בהצלחה לכלללל מי שעושה היום בגרות באזרחות *אמן שיהיה קל* אז בהצלחה לנווו!!!

JustEden

New member
../images/Emo51.gif

דרך אגב, זאת אני EdenLovesMartin, ופעם הייתי גם Eden McFadden. שיניתי כינוי.

rachelMcfadden

New member
עדןןןן

גם את חזרת אלינוו!!! בזמן האחרון הפורום התייבש לגמרי... מקווה שעכשיו הפורום יחזור לקדמותו..

JustEden

New member
אני כאן כל יום

פשוט אני לא כותבת.... שמתי לב שיבש כאן מאווווווווווווווודדדדדדדדד לאן נעלמו כולם??? שמתי לב שמאז שיש קומונות, כולם נטשו את הפורומים.

rachelMcfadden

New member
אני חשבתי דוווקא שזה

אולי בגלל שזאת תקופת מבחנים... יללהה שיחזרו כברר!!! ותגידי, יש לך היום בגרות באזרחות?

JustEden

New member
כן.... לצערי, גם אני נבחנת היום

אני מבינה שגם את, נכון?

JustEden

New member
כן, גם אני מקווה כך.

אז שיהיה לך בהצלחה!!!! אני זזה עם אבא לסלקום לשדרג את פלאפון. בה ביי, מתוקה!

IrIsH BaBe

New member
רחלוש ועדנוש!!!!!!!!!!!

ואייי כפרות שליייי זמן הבגרות הגיע!!!!!!!!!
מחזיקה לכן אצבעות!!
ילהה אני יודעת שתצליחו זה סה"כ אזרחות!! ואם תקבלו ציון קצת נמוך (שזה 90!!) אז אל תתבאסו! זה סה"כ אזרחות...וזה לא אומר שאתן אזרחיות לא טובות
אז ילההההה בנות שלי תראו להם ממה אתן עשויות!
אחרי הבגרות אני רוצה לשמוע: יששששש יהיה לי 100!
והנה הכפרות שלי שיעשו לכן מזל

IrIsH BaBe

New member
אההה וכמובן בהצלחה לנופרוששששש

*אל תהרגי אותי* נופר כל הברכות שכתבתי למעלה הן גם אלייך + אני יודעת שאת חכמה ומבריקה ותקבלי 100 בכל מצב ותפסיקי להיכנס ללחץ!! שיהיו לך המוני הצלחות
וקחי שוקולד לבגרות - תוכלי לכתוב איזה שליפון קטן על העטיפה אם את באמת לא זוכרת
אה ואל תשתי את המיץ המגעיל הזה שנותנים בביצפר בעעעע זה ערבוב של סירופ זול+מים מהביוב אה ואמרתי כבר בהצלחה??
מואההה לאב יהההה
והנה ניקושון
איזה בוביייי במיוחד בשבילך!!

Nof-Y

New member
תודההההההההההה

זרינוששששששששששש תודה תודה מואאאאאה יו אני מזה בלחץ!!! איזה כיף יהיה להיות אחרי הבגרות המגעילה הזאתי!!!!!!!!!! אה ודרך אגב...מרוב שהבי"ס בקיצוצים אפילו את המים עם הפטל כבר לא מביאים לנו.......חחחח אבל אני אקח איתי שוקולד...! והעיקר שכבר נעבור את זה! אז בהצלחה לכולם!!!!!!!!!

JustEden

New member
זרינו'שששש תודה!!!

מתה עלייך!!!!! ואיזה כיף לך שעברת כבר את כל הסיוט הזה של אזרחות! תגידי, עוד כמה בגרויות נשארו לך?

למעלה