אין כמו בבית 5x05

שאלה בקשר לדון

מזמן לא ראיתי באפי, היום ראיתי ואני תוהה ממתי דון אחות של באפי? איך היא מגיעה? איך באפי ואמא שלה מגלות את זה? (או שהן בטוחות שככה זה היה תמיד, כמו שאמרו היום). תודה!

IDOffryn

New member
../images/Emo41.gifאין כמו בבית 5x05 ../images/Emo41.gif

There Is No Place Like Home

אי אפשר להימנע

פשוט באנגלית זה נשמע כל כך הרבה יותר טוב, גם כשזה מתורגם נכון. ואל.

ד י י ז י

New member
פרק יפה!

את הפרקים הקודמים פחות אהבתי, ככה זה בדרך כלל בתחילת עונות, וזה הפרק שמשנה הכל. בכל עונה יש כאלה. (למשל ´אנג´ל´ בעונה ה-1, למרות שזה יותר אמצע העונה אבל נתעלם מזה..)
שמתם לב איך הראו את דון באור שונה? מסתורית ומפחידה מאז שבאפי נכנסה לטראנס ועד שהנזיר גילה לה מיהי אחותה. הראו אותה מפחידה כזאת, מבטים מוזרים.
אניה! אויש היא היתה היסטרית בפרק! איך כשהיא מכרה לאישה בחנות והיא אומרת משהו כמו "אוקיי.. תלכי עכשיו" עם חיוך ענק. בכלל, כל הקטעים איתה היו ממש מצחיקים!
ריילי - במילה אחת. יאק. עוד משהו גיחח מההערה של דון עליו? או שאני פשוט חסרת לב?
ספייק - out. for. a. walk... bitch. חברה שלי, מעולם לא ראתה את הפרק דקלמה בגאווה את המשפט איתי (וספייק כמובן) מרוב הפעמים שאמרתי את המשפט. ואיך הוא התנהג מוזר! "והשיער שלך מוזר.." how can´t you NOT love him?! סוף סוף מתבהר הכל! בלי מסתוריות (טוב בלי המון מסתוריות...), כבר לא צריך לנחש מה דון היא, וגלורי! yey! I´ve mussed her! סוף סוף good ol´ buffy.

Schnickelfritz

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo70.gif

במיוחד עם אניה, LOVE HER
וקצת פחות עם הקטע של ריילי. אני לא חושבת שהוא יאק, פשוט מעט פטתי, אבל אני לא שונאת אותו. זה זה אומר, ריילי, בכלל
(השם)

לiלה

New member
נכון!!!!! איך אפשר לא לאהוב אותו???

איך?????? מישהו פה לא אוהב את ספייק?

XoY

New member
גם ספייק צחק על ריילי...

הוא אמר לה משהו כמו you´re shagging with captain paper או משהו כזה... בכלל הקטעים עם ספייק היו יפים.. איך אחרי שהוא הולך רואים שהוא עישן מלא וזה די מסגיר את העובדה שהוא חיכה לה כי הוא בעצם אוהב אותה... או... איזה מתוק. פרק יפה בסך הכל... סוף סוף גלורי והשטויות שלה: its all have to be about you... and what about me??? חמודה... ואיך שהיא באה מאחורי באפי ובאפי יבשה אותה... יפה יפה...

shokoklit

New member
הקטע הכי טוב בפרק

לדעתי היה הקטע עם ספייק...טוב תמיד הקטעים הכי טובים לדעתי הם הקטעים עם ספייק :) out for a walk...bitch ו...אף פעם לא חיבבתי אותך..והשיער שלך נראה מוזר....חחח!! והסיגריות...חחח!!!!!!!!! ראיתי תמונות שלו עם עיניים כחולות...מה האמיתי שלו?

אני דווקא הכי אהבתי את ריילי פה

אני פשוט מבינה כל פעם מחדש כמה כן אהבתי אותו ולמה.. הוא מקסים זה לא יעזור.. הוא כל כך מבין ומתחשב למרות שבאפי *סליחה על הביטוי* כלבה עליו... מסכן הוא כל כך אוהב אותה והיא כל כך לא אותו פה.. וספייק והסיגריות היה משעשע לא יותר... לפחות בעיני...

ANGEL N

New member
התגעגעתם לאוז????

אז הפרק הזה קיבלתם גם את אוז או יותר נכון את סת´ גרין השחקן שמשחק את אוז. כן כן שימו לב בשידור החוזר, כאשר ג´יילס מדבר עם באפי בטלפון (בערך בדקה ה28) עובר לו סת´ גרין עם שקית ביד!!! (המידע נלקח מהאתר TVE). האם זה סתם או שמה מדובר בעלילה שהיתה אמורה להתפתח לה בעונות הבאות? בכל מקרה אני חושב שזה הוא. ועכשיו לפרק. אני חושב שהפרק הזה מראה עד כמה גו´ס גאון, בפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה בסופו אמרתי רק דבר אחד גאוני , פשוט גאוני אני לא יודע איך גו´ס חשב על זה אבל ברור שהוא חשב על זה הרבה זמן לפני העונה החמישית. מבחינתי מדובר בפרק תחילת העונה מבחינת העלילה. הדבר הכי מבולבל ולא מובן בסידרה נפתר בפרק הזה והביא איתו עוד אלפי שאלות חדשות. אז כן כן סוף סוף אפשר להגיד את זה, דון לא שייכת למשפחה סמארס, היא אף פעם לא היתה והיא בעצם "המפתח", אני מוכרח להגיד שזה אחד המפתחות היותר יפים שראיתי בחיים שלי. היא ממש לא רעה כמו שהיינו בטוחים שהיא והיא ההפך מה"אוייבת הגדולה" של העונה. הדבר המסקרן החדש שנכנס הוא "האישה באדום" שכבר בפרק הזה כינו אותה כ"החיה" או איך שביפ תרגם את זה כ"המפלצת". היא אישה ויש לה כוחות חזקים ביותר, שמתם לב איך היא העיפה את באפי ושיחקה איתה כמו בובת ברבי??? ברור לנו שיש כאן מישהיא עם עוצמות שעוד לא ראינו ב"באפי". הפרק עצמו הוא פרק מצויין, עשוי בצורה מצויינת ומותחת ויוצר המון שאלות ומתחים חדשים ומסקרנים. כרגיל אני מוסיף לכאן סיכום מצויין על הפרק מתוך האתר TVE. מומלץ ביותר תהנו!

ANGEL N

New member
ועוד משהוא חשוב על הפרק...

שימו לב שבפעם הראשונה מאז העונה הראשונה של "באפי" שהיא בורחת מאחד מהרעים. זו הפעם הראשונה שהיא נלחמת במשהוא/משהיא ולא מצליחה לגבור עליו, יותר מזה אותה "חיה" נלחמת בה כמו בובה. אלוהים אדירים מה קורה פה? היתכן שיש מישהיא שהיא כ"כ חזקה שבאפי לא מצליחה לגבור עליה וצריכה לברות ממנה, שימו לב לפנים של באפי כמה הם מפוחדות

IDOffryn

New member
זה לא באמת..

היה הוא.. סתם מישהו שדומה לו כמו שבמשאלה חשבו שאחת מהבחורות זו פיית או בוילו הכפולה שחשבו שטארה שם! יכול להיות שזה צירוף מקרים ויכול להיות שזה תכנון של ג´וס לשים מישהו דומה ... ובקשר לבאפי שלא בורחת מאנשים.. בעונה הראשונה היא ברחה מ"השלושה" והסתתרה בבית שלה. היא ברחה גם באן מאנשי הגיהנום(אחרי שהיא כסחה אותם) וגם מראש העיר היא ברחה...אבל זה היה למטרה טובה(לפוצץ את ביה"ס!!)

ANGEL N

New member
קטלת אותי...

לגבי אוז, אני לא חושב שאפשר לדעת אם זה הוא או לא הוא, אני מציע שתסתכל שוב, כי הוא ממש דומה לו. אבל יכול להיות שאני טועה. לגבי הבריחה של באפי: הבריחה מראש העיר לא היתה כדי להנצל אלא חלק מהתוכנית לגבור עליו ולפוצץ אותו כך שזה לא נקרא בריחה לדעתי. בפרק "אן" שוב, באפי לא ברחה מאיש מסויים או מפלצת אלה ברחה מהמימד עצמו ושוב אני לא רואה בזה כבריחה מפחד או ידיעה שהיא לא תצליח לגבור עליהם אלא כפשוט חזרה ללעולם ובריחה מהמימד שמזקן אותך!! ספויילר להמשך העונה החמישית.... העניין כאן היה להראות שגלורי היא לא כמו שאר האויבים של באפי, היא משהוא אחר, שלא נתקלנו בו מעולם ושהוא למעשה כמעט ובלתי ניתן להבסה. המוטיב של הבריחה בעונה הזאת הוא מוטיב חזק והבריחה העונה הזאת היא הרבה יותר משאר הבריחות שהזכרת!

IDOffryn

New member
לא הייתה לי כוונה..

"לקטול אותך" או משהו סתם להזכיר לך!! וספוילר להמשך עונה 5 גם אדם היה כמעט ובלתי ניתן להבסה אז לא משהו שמיוחד בגלורי מה שמיוחד בה שהיא אלה.(דרך אגב חשבתם פעם על קרב בין גלורי לאדם?? יכול להיות מגניב..) וכשבאפי צריכה להלחם נגדה היא נלחמת היא לא תמיד בורחת. הפעמים היחידות שראינו בריחות בעונה הייתה כשבאפי כבר לא יכלה להלחם בגלורי שזהה היה רק באיזה 4 פרקים ופרק שכל החבורה ברחה מסאנידייל אבל כשבאפי היתה צריכה להלחם בה בפרק עם הנחש גומי ענק היא נלחמה ואפילו רדפה אחרי הנחש. יכול להיות שהבריחה היא מוטיב בבחלק מהעונה אבל חוץ מהבריחה ב5x20 אין עוד בריחה כל כך מיוחדת..

ANGEL N

New member
../images/Emo41.gif ספויילר להמשך העונה החמישית...

תראה אני לא חושב שהבריחות של באפי שהיו עד הבריחה הגדולה של באפי מגלורי דומים לבריחה הזאת. בנוסף לזה מה שרציתי להראות זה שגלורי היא משהוא מיוחד לא רציתי להרוס לאנשים ולגלות להם מה גלורי אז רק נתתי את הנקודה הזאת כדי שיבינו שגלורי זה לא עוד רע עונתי אחד רגיל אלה משהוא מיוחד עם כוחות שעוד לא ראינו. ברור שגלורי תנצח את אדם. ואין מה להשוות בינהם אפילו.

Schnickelfritz

New member
../images/Emo41.gifספוילר חמישית (סוף../images/Emo70.gif)

גלורי בטוח תנצח. היא יותר חזקה ממנו. אלא אם פתאום היא תהפוך לבן ואז אדם יקרע אותו (מילולית!).

אהם-ספויילר ל5":)

באפי ברחה מעוד המון אנשים אבל- הפואנטה שפה היא ממש בורחת כי בעצם פה היא מתמודדת עם משהוא ענקי, ענקי אליה... וזהו... מסכימה איתך אנג´ל אן- אגב למה אן? (N)

למעלה