איך מגיעים - שרשור...

מצב
הנושא נעול.

i love facundo

New member
בבקשה תעזרו לי...../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

איך מגיעים - שרשור...
שרשור לכאן את שאלות ה"איך מגיעים?" שלכם אם יש כאלו..... אני מחר צריך להגיע לגני התערוכה אני מגיע ברכבת יורד בתחנת רכבת האוניברסיטה - ת"א האם המרחק הוא מרחק הליכה מהתחנת רכבת עד לגני התערוכה?
בבקשה תעזרו לי...

שלום לכולם .....
תיראו יש לי שאלה בבקשה תענו לי זה חשוב לי.. כמה יעלה לי כסף מהרכבת שעוצרת בת"א ליד האונברסיטה כמה יעלה לי עד לרחוב הברזל ? תודה מראש חלי

i love facundo

New member
יחס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בבקשה תעזרו לי...

שלום לכולם .....
תיראו יש לי שאלה בבקשה תענו לי זה חשוב לי.. כמה יעלה לי כסף מהרכבת שעוצרת בת"א ליד האונברסיטה כמה יעלה לי עד לרחוב הברזל ? תודה מראש חלי
יחס

הלו
משיהו

אוהד11

New member
מחיר נסיעה עירונית, בתנאי ש ....

חחחחחחח.....
כן תעזרו לי באמת :-}
מחיר נסיעה עירונית, בתנאי ש ....
המחיר הוא מחיר של נסיעה עירונית - 5 ש"ח, בתנאי שאת תופסת את האוטובוס המתאים, קרי 28 של דן או 137 של קווים. 28 פועל פעם בשעה ולגבי 137 את צריכה לבדוק באתר שלהם או באתר "מודיעין תחבורה ציבורית".

tzvika pick

New member
במונית, כאילו?

בבקשה תעזרו לי...

שלום לכולם .....
במונית, כאילו?

טוארג

New member
זה יעלה לך 30 פרנקים גרמניים

בבקשה תעזרו לי...

שלום לכולם .....
זה יעלה לך 30 פרנקים גרמניים
אם תשבי מאחורה, ותעברו דרך חצר. מאיפה אנחנו אמורים לדעת? שימי מונה, ותכיני 20 שקל.

ronatd

New member
מונית שירות, או מונית מיוחד (ספיישל

תודה אבל ...
אני מיתכוונת למונית ...אני גרה בחיפה ואני לא מבינה משהו באוטובוסים בת"א.. אז מישהו יודע כמה יעלה לי מונית ? תודה מראש חלי
מונית שירות, או מונית מיוחד (ספיישל
מונית שירות, או מונית מיוחד (ספיישל)?

fireman

New member
../images/Emo41.gifאיך מגיעים - שרשור...

איך מגיעים - שרשור...
שרשור לכאן את שאלות ה"איך מגיעים?" שלכם אם יש כאלו..... אני מחר צריך להגיע לגני התערוכה אני מגיע ברכבת יורד בתחנת רכבת האוניברסיטה - ת"א האם המרחק הוא מרחק הליכה מהתחנת רכבת עד לגני התערוכה?

אורי404

New member
חיובי.

איך מגיעים - שרשור...
חיובי.
מרחק של דקות הליכה.

fireman

New member
התגובה שלו הייתה לגבי השאלה

זה ממש קרוב ?ותודה ?
למרחק בין גני התערוכה לתחנת רכבת האוניברסיטה....שימי לב לאיזו הודעה משורשרת התגובה...
לדעתי עדיף לך להתאמץ ולנסוע באוטובוסים לפי מה שהמליצו לך ולא לנסוע במונית, מחירי הנסיעה במוניות בת"א הן מטורפות....חבל על הכסף, מקסימום תקני כרטיס חופשי יומי של דן ותסעי חופשי כל היום, יחסוך לך הרבה כסף.

ה דרומי

New member
המרחק מתחנת סבידור לג.התערוכה

למרחק בין גני התערוכה לתחנת רכבת האוניברסיטה....שימי לב לאיזו הודעה משורשרת התגובה...
לדעתי עדיף לך להתאמץ ולנסוע באוטובוסים לפי מה שהמליצו לך ולא לנסוע במונית, מחירי הנסיעה במוניות בת"א הן מטורפות....חבל על הכסף, מקסימום תקני כרטיס חופשי יומי של דן ותסעי חופשי כל היום, יחסוך לך הרבה כסף.
המרחק מתחנת סבידור לג.התערוכה
זה ממש דקה וקצת מה לא כך.

ארזS

New member
תיראי...

תיראו ...
השאלה שלי היתה .. מהתחנת רכבת שעוצרת באוניברסיטה ....לרח הברזל .. כמה יעלה לי מונית ....
תיראי...
אף פעם אי אפשר לדעת כמה תעלה מונית. אני מניח שנסיעה כזאת במסלול שציינת תעלה בערך 20 ש"ח. אולי אפילו תקבלי עודף מ-20 ש"ח... ברגל לא הייתי ממליץ לך ללכת (בניגוד למה שאחרים הציעו לך) כי זה די רחוק יחסית, אלא אם כן בא לך לעשות ספורט... למי שלא יודע איפה זה רחוב הברזל : הרחוב הזה הוא בדרך בין חניון שיכון דן של "דן" לבין מסוף עתידים. אז תסכימו איתי שזה קצת רחוק מתחנת הרכבת במרכז הירידים/אוניברסיטה. דרך אגב, קו האוטובוס היחידי שנוסע בין שתי הנקודות הוא קו 28 שהתדירות שלו היא פעם בשעה. אני מניח שכעת הכל יותר ברור. נסיעה טובה !

../images/Emo88.gifהתערבבו פה שתי שאלות

תיראי...
אף פעם אי אפשר לדעת כמה תעלה מונית. אני מניח שנסיעה כזאת במסלול שציינת תעלה בערך 20 ש"ח. אולי אפילו תקבלי עודף מ-20 ש"ח... ברגל לא הייתי ממליץ לך ללכת (בניגוד למה שאחרים הציעו לך) כי זה די רחוק יחסית, אלא אם כן בא לך לעשות ספורט... למי שלא יודע איפה זה רחוב הברזל : הרחוב הזה הוא בדרך בין חניון שיכון דן של "דן" לבין מסוף עתידים. אז תסכימו איתי שזה קצת רחוק מתחנת הרכבת במרכז הירידים/אוניברסיטה. דרך אגב, קו האוטובוס היחידי שנוסע בין שתי הנקודות הוא קו 28 שהתדירות שלו היא פעם בשעה. אני מניח שכעת הכל יותר ברור. נסיעה טובה !
התערבבו פה שתי שאלות
לפיירמן מתחנת האוניברסיטה לגני התערוכה, כמה דקות ברגל. לחלי מגני התערוכה לרח' הברזל זה רחוק. צריך אוטובוס או מונית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה