אוקי,יש מפגש ויש תאריך

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo41.gifאוקי,יש מפגש ויש תאריך../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אוקי,יש מפגש ויש תאריך

אוקיי,דיברתי עם מר סלוצקי סגרנו על יום שישי ה-9 לחודש אפריל. בואו נעשה אותו דבר כמו שעשינו פעם קודמת - כל אחד יביא משהו לאכול /לשתות.
התכנסות והגעה למקום מ-9 בבוקר,בתקווה גדולה שכולם יגיעו עד 9:30 ככה.
אחרי זה קצת זמן חופשי להסתובב ולדבר
ואז בתקווה שיהיהו לנו אנשים אולי נארגן סיבוב בשסון וכו'
כל שאלה שיש למישהו,מאיך להגיע ועד מחיר הנסיעה בתח"צ אל תההסו לשאול
יום טוב לכולם

fireman

New member
יום שישי הוא יום בעייתי

אוקי,יש מפגש ויש תאריך

אוקיי,דיברתי עם מר סלוצקי סגרנו על יום שישי ה-9 לחודש אפריל. בואו נעשה אותו דבר כמו שעשינו פעם קודמת - כל אחד יביא משהו לאכול /לשתות.
יום טוב לכולם
יום שישי הוא יום בעייתי
לכל הדעות במיוחד למגיעים מרחוק בהסתייעות של תחבורה ציבורית. באם המפגש יתקיים ביום שישי לא אוכל להגיע... אני לא יכול לסמוך על האוטו שלי שיסיע אותי עד לחולון ולא בא לי לחזור איתו כשהוא עמוס על גרר

ארזS

New member
למה בעייתי? + תזכורת קטנה...

יום שישי הוא יום בעייתי
לכל הדעות במיוחד למגיעים מרחוק בהסתייעות של תחבורה ציבורית. באם המפגש יתקיים ביום שישי לא אוכל להגיע... אני לא יכול לסמוך על האוטו שלי שיסיע אותי עד לחולון ולא בא לי לחזור איתו כשהוא עמוס על גרר
עדיין אינני יודע אם אוכל להגיע (מאוד מקווה שכן), אבל בכל מקרה תזכרו שיש שעון קיץ החל ממוצאי חג ראשון. אישית ממש אינני אוהב את שעון הקיץ (ושר הפנים הבטיח שבשנה הבאה יהיה שעון קיץ של שעתיים...שלא נדע...) אבל כתבתי זאת לתשומת לבכם שתדעו שיש לכם עוד שעה...

55מוטי

New member
תודה על התזכורת

עדיין אינני יודע אם אוכל להגיע (מאוד מקווה שכן), אבל בכל מקרה תזכרו שיש שעון קיץ החל ממוצאי חג ראשון. אישית ממש אינני אוהב את שעון הקיץ (ושר הפנים הבטיח שבשנה הבאה יהיה שעון קיץ של שעתיים...שלא נדע...) אבל כתבתי זאת לתשומת לבכם שתדעו שיש לכם עוד שעה...
תודה על התזכורת
שכחתי מזה לגמרי. לי זה דווקא מאוד נוח שעון הקיץ.

יש לך

יום שישי הוא יום בעייתי
יש לך
אוטובוסים לבאר שבע עד 16:30 מתחנה מרכזית ת"א,ויש לך קו מחניון המוזיאון עד לתחנה מרכזית ת"א.

fireman

New member
אני לא אגיע ביום שישי

יש לך
אוטובוסים לבאר שבע עד 16:30 מתחנה מרכזית ת"א,ויש לך קו מחניון המוזיאון עד לתחנה מרכזית ת"א.
אני לא אגיע ביום שישי
גם אם תהיה לי רכבת ישירה מב"ש לחולון. זה פשוט יום בלתי אפשרי מבחינתי

אישית אני חושב שזה לא כל כך טוב אבל

אוקי,יש מפגש ויש תאריך

יום טוב לכולם
אישית אני חושב שזה לא כל כך טוב אבל
אים יש קו מפ"ת אני בא אז משהו יודע על קו

לאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוקי,יש מפגש ויש תאריך

יום טוב לכולם
לאאאאאאאאאאאאא

באותו ים מפגש גם של פורום אספנות, אל תאלצו אותי לבחור
, אני כל כך רוצה לבוא. בבקשה, בבקשה יום אחר
.

fireman

New member
לדעתי לחפש יום אחר....

לאאאאאאאאאאאאא

באותו ים מפגש גם של פורום אספנות, אל תאלצו אותי לבחור
, אני כל כך רוצה לבוא. בבקשה, בבקשה יום אחר
.
לדעתי לחפש יום אחר....
שישי הוא בעייתי חמישי יכול להיות יום מצויין בשעות אחה"צ סביר להניח שרוב האנשים לא עובדים למחורת אז זה נוח

ronatd

New member
אין אפשרות לרצות את כולם

לדעתי לחפש יום אחר....
שישי הוא בעייתי חמישי יכול להיות יום מצויין בשעות אחה"צ סביר להניח שרוב האנשים לא עובדים למחורת אז זה נוח
אין אפשרות לרצות את כולם
כל תאריך שייקבע, תמיד יהיה מישהו שזה לא מתאים לו. לי אישית יום שישי עדיף על יום חמישי. (יום חמישי בערב תפוס לי). ימים אחרים בחול המועד פסח גם אפשריים.

ארזS

New member
מסכים עם דוד

אין אפשרות לרצות את כולם
כל תאריך שייקבע, תמיד יהיה מישהו שזה לא מתאים לו. לי אישית יום שישי עדיף על יום חמישי. (יום חמישי בערב תפוס לי). ימים אחרים בחול המועד פסח גם אפשריים.
מסכים עם דוד
כל תאריך שיקבע, וכל מקום שיקבע, תמיד יהיו כאלה שזה לא מתאים להם. תאמינו לי שאני רוצה להגיע למפגש שכזה, ולמפגש שהיה בלוד אפילו הגעתי חולה. פשוט רציתי לפגוש את החבר'ה וזה היה חשוב לי אפילו יותר מהסיור עצמו. וגם למפגש הזה אני מעוניין להגיע. לכן צריך לקבל את ההחלטה על המועד והמיקום. מי שיוכל להגיע שיגיע ומי שלא יוכל להגיע אולי יוכל להגיע בפעם הבאה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה