קדימה בלי דעה

../images/Emo40.gif קדימה בלי דעה

באתר YNET מזמינים את הגולשים לבדוק את עמדותיהם ולהתאימם למפלגות השונות. באמצעות שאלות מסויימות ודעה אישית על המועמדים מנסים למצוא עבורכם את המפלגה המתאימה לכם. ניסיתי גם אני את השאלון. השבתי על כל השאלות 'נייטרלי'. השבתי על כל המועמדים 'אין דעה'. והנה הפלא ופלא, המערכת המתוחכמת מצאה שאני מתאים למפלגת "קדימה". המסקנה: לקדימה אין דעה על שום נושא, העיקר הכסא.

פתק לקדימה זה פתק שחור

להצביע לקדימה זה לומר שהמדינה לא מעניינת אותך. להצביע לקדימה זה להפקיד את המדינה בידיים של אופוטוניסטים תאבי שלטון ושררה ונטולי שיעור קומה. קדימה זה סכנה למדינה

זה ברור

איך יקבעו מצע לקדימה? מי יקבע מצע לקדימה? שאול מופז, זאב בוים וצחי הנגבי או ציפי לבני, חיים רמון ודליה איציק ?????????????????????

israel3000

New member
קדימה צריכה לצאת לחופשה לטפל בשחיתות שלה

או במילים אחרות קדימה לכלא !

עצוב כמה שזה נכון

מפלגה חסרת עמוד שדרה וכיוון. חסרת החלטה ומזפזפת כל שניה. מישהו יודע מה העמדות של קדימה בנושא הכלכלי? ביטחוני? זיהום האוויר? ירושלים? כל מה שאנחנו יודעים שהיא אישה וחשוב לבחור בה כי היא אישה (סורי, לא עובד עלי ולהפך - מכעיסה אותי העובדה שהיא מנסה לצייר את עצמה כפמינסטית כשלמעשה היא הכי לא) ושהיא נגד ש"ס, שזו בדיחה נוספת כי אם היתה כ"כ נגד ש"ס היתה מתפטרת מזמן שהרי היא יושבת איתם כבר שלוש שנים.

למעלה