שיריה

New member
../images/Emo4.gif

אני שוברת שתיקה וכותבת אליך זה שנתן לי חיים וניצוץ קטן של קדושה פתאום מרגיש לי כמו בתוך וואקום של עצמי אני רוצה לבנות אבל לא מצליחה כי מישהו לקח לי את הכלים וכן. אני כועסת עליך כי אם נתת לי מתנה איך זה שאתה לא נותן לי להשתמש בה ? בשבת על המרפסת אחרי ערב של דמעות והרבה זמן של שתיקה הבטתי לשמיים ואני מוכנה להשבע ששמעתי אותך לוחש שיהיה בסדר פעם האמנתי בזה אבל יותר מידי ימים של אי וודאות באו ואני כבר לא יודעת במה אני מאמינה. קשה לי להאמין שיהיה טוב. אפילו שאתה אמרת. אני לא מצטערת לרגע על הדרך שבחרתי בה ואני יודעת שהדרך הזאת היא הכי אני שאני יכולה. כשהייתי קטנה שברתי את המסגרת כששיחקתי עם המורים הורדות ידיים ומאז פשוט לרוב נשארתי בלי אבל עכשו גיליתי שהתפזרה לי התמונה ושאני קטנה מדי בשביל לתפוס את כולה. אני לא מבקשת ממך שתאסוף אותה בשבילי אני יודעת שזאת העבודה שלי אני רק מבקשת שתתן לי את הכלים להשיט את הספינה את הדרך אמצא בעצמי. ואני מבטיחה שבכל דרך שאבחר, על אף שעכשו בחרתי בשתיקה לא אעזוב אותך לעולם כי אתה הוא זה שנותן חיות לתמונה בלעדיך אין לה משמעות. **** מרגיש לי כאילו אתה אומר שאני לא יכולה להתעלם מזה לעד לברוח לא להתמודד עם זה שאיבדתי את הדרך אליך שאני כבר לא יודעת במה אני מאמינה שברחתי מהממסד ועם כל הכאב ברחתי גם מהממסד שמייצג אותך שזרקתי את כל מה שהייתי בלי למצוא חלופה טובה יותר. אני לא מתמודדת עם זה ואני צועדת בלי דרך כשאני יודעת שלא באמת אפשר לצעוד ככה.

ה מוזה

New member
סוד ההוויה

לפעמים נדמה לי שסוד ההוויה הוא ניסוי ותהיה.. או ניסוי וטעויות מכל טעות ,מכל לאיבוד , מכל פעם ששאלנו שאלה למדנו כל כך הרבה . ועוד הדרך פרושה למולנו ובה יהיו תהיות טעויות שאלות , אולי זהו סוד ההוויה ? לקבל מתנה ,זה החלק הקל במסע .. החלק הקשה ביותר הוא להאמין שאנחנו ראויים לה , שאנחנו יכולים לעשות בה שימוש שהיא מתנה שניתנה לנו בזכות ולא בחסד . קיבלת מתת שמיים ,מתנה . מה הופך מתנות לדבר כה מיוחד וקסום ..? האם המתנה עצמה או שמא מה שמסתתר מעבר לה ...? להאמין במתנה דמייני שניתנה לנו ,לך , מתנה שקופה , היא קיימת ,את חשה בה אך כדי שהיא תוכל להיות מה שהיא , רצוי שנאמין בכוח שבה אולי סוד ההוויה היא בעצם אותה מתנה ..של להאמין שאנחנו ראויים לכל השפע והברכות שהתברכנו בהם לפעמים זה ממש מול העיניים , רק שאנחנו לא מביטים אנחנו רואים את העולם ,את הדרך ממול לא מביטים ,רואים .. ואז פוסעים לכל מיני כיוונים בתקווה ששם .. תהיה אותה מתנה הולכים לאיבוד , תחושת החמצה ,תחושה שהמתנה שקיבלנו היא מבוזבזת , היא לא . היא ניתנה לך , היא שלך ואין איש בעולם שקיבל מתנה זהה לשלך , עכשיו רק נותר לך להאמין שאת ראויה לה . ולאט לאט תהיה לפניך תמונה וצעדים קטנים יובילו אותך אחרי מסעות בשבילי לאיבוד אל אותו המקום שאת כה רוצה מי שאת , את יכולה לברוח ממסד ממסגרות , לא תוכלי לברוח ממי שאת או מאותה מתנה שהתברכת בה מקווה שתמצאי את אותה הדרך שאת רוצה לצעוד בה גם בשתיקה מעניק הניצוץ תמיד מלווה אותך , חלק מהניצוץ הוא את .

שיריה,

את כולך מלאת תקוות ותובנות ולפעמים יש רגעים שאנחנו אומרים לעצמנו : "די, זה לא הולך. אני מרימה ידיים" אני מבינה אותך, כאילו הכל בא אליך "בבום". אבל שיריה , נשמה טהורה שכמותך תני לעצמך זמן יש אנשים שלא "מצאו את עצמם" עד גיל מאוד מבוגר .. מנסים משהו אחד ואח"כ עוברים למשנהו עד שמוצאים איפה הנישה הכי מתאימה להם. האמונה נמצאת אצלך , את רק צריכה לעורר אותה מחדש הדרך נמצאת בתוכך רק תאמיני בך וביכולות הנפלאות שלך ...

../images/Emo24.gif

אל תשברי. כתבת כ"כ יפה, ונוגע ללב יש בך אמונה גדולה ויש ימים, תקופות בחיים שהיא מתבלבלת וזה בסדר, הכוח שבתוכך שומר אותה ויש מי ששומע אותך, שמבין ויש מי שיעזור ועוזר... המון פעמים מרגישה כמוך ובכל זאת ממשיכים עם כל מה שיש והכלים? תמיד מקבלים אותם גם אם זה לא נראה ככה גם אם זה בדרל קשה ממה שרצינו.. מאמינה בך

I Was Hoping

New member
הדרך לא אבדה לך

אני מזמן כבר הבנתי שאני חייבת לשאול שאלות שדברים רעים קורים לאנשים טובים ושהדרך היא לא אחת אמונה היא לא דיקטטורה היא בחירה שמורכבת מאלף בחירות קטנות יומיומיות "הוא" רוצה שנשאל שאלות בשביל זה הוא נתן לנו שיקול-דעת זה מה שמפריד אותנו מהחיות הבחירה הלא-אינסטינקטיבית הלא-מוכתבת ואת הועמדת לך שם בצומת הועמדת ולא עמדת הוא העמיד אותך שם כדי שתוכלי להוכיח לעצמך שהתשובות נמצאות בך הן היו שם מאז ומתמיד והן שם גם עכשיו את רק צריכה להתחבר אלייך אל שיריה המיוחדת והנפלאה ולגלות שגם אם אלה הם ימים של אי ודאות מוחלטת יש לך למי לפנות יש לך את מי לשאול בשביל זה הוא שם ולנצח יהיה שם בשבילך אמונה היא נצחית לא משהו שהזמן נוגע בו רק את צריכה לגעת בך באהבה בסבלנות ובסלחנות הלא על כך מבוססת התורה לא אלה הם אמות מידותיה? בחרי לך את הדרך שלך זאת שתיקח אותך ברכות ובקלות אל מקום חפצך הבחירה האישית שלך תנשא אותך אל הדרך זאת שנדמה כי אבדה לך אבי היא שם איפה שהאור מחכה לך שאי עינייך הלאה אל תחשבי עוד על ימים שאבדו העתיד הוא זה שלפנייך לא ימים שעברו מאמינה בך ומאמינה בו מאחלת לך שיאיר את דרכך אל האושר שלך נשיקות נפש יפה שלי היללה שלך

למעלה