...

dganit33

New member
../images/Emo4.gif...

תגידו..שמכינים שניצלים במה טובלים קודם...בביצה או בפרורי הלחם.. זהו..אני לא זוכרת.. ודורון עדיין בבהס"פ...והוא לא עונה לנייד.. <לא לצחוק..> זה שאני אמא למופת..היום הכל כבר מוכן... רוצה לסיים גם את השניצלים..לפני שיגיע...
 
זהו....שהתבלבלת לגמרי

שניצלים זה לקניבלים,נרקומנים של דם.ביצים לאפרוחים,בכל זאת.אמא טבע התכוונה,שגם להם מגיעים חיים...והפרורים זה דרך כלל הקבצן שאוסף מהפחים.מותר להזמין אותו פנימה,שיתחמם ליד האח.
 
אז תגידי

שתוק...לא נראות לי ההמלצות שלך,אומנם יהיה זה קצת לא נעים,אבל אני והאגו נתרגל, ונתגבר,נעשה מאמץ ונפנים....אבל ככה להתעלם,לא יפה מכובד או בכלל במקום.עוד אסיק מכך שכבר לא אוהבת אותי,או גרוע יותר,ופשוט כבר לא יודע לקרוא.
 

dganit33

New member
אז תגיד...משהו..

"תגידי שאת מתעלמת.. השתיקה שלך רועמת אזה יום
תגידי..כי כמעט יכול לא לפתח ציפיות...לא לפתח אשליות".. <זה סתם ניזכרתי בשיר> ואותך...להפסיק לאהוב.. לא נראה לי..זה כבר שם.
 

galia1962

New member
אני טובלת קודם בביצה

ובכלל משרה אותם יום קודם במרינדה של ביצים, שום חרדל וקצת יין
 

*יערית

New member
קודם כל תירגעי...

אהה את לא מרוקאית {סליחה לא כולם כמוני
} שנית...קודם כל דופקים אותו היטב,אחר כך ביצה בטבילה ואופס להקפיץ אותו לתוך הפירורי לחם{ד"א גם קורנפלקס זה מדהים} ולטגן. מאוד פשוט....אחחחח דורון שלך...
 
למעלה