תגידו..שמכינים שניצלים במה טובלים קודם...בביצה או בפרורי הלחם.. זהו..אני לא זוכרת.. ודורון עדיין בבהס"פ...והוא לא עונה לנייד.. <לא לצחוק..> זה שאני אמא למופת..היום הכל כבר מוכן... רוצה לסיים גם את השניצלים..לפני שיגיע...
שניצלים זה לקניבלים,נרקומנים של דם.ביצים לאפרוחים,בכל זאת.אמא טבע התכוונה,שגם להם מגיעים חיים...והפרורים זה דרך כלל הקבצן שאוסף מהפחים.מותר להזמין אותו פנימה,שיתחמם ליד האח.
שתוק...לא נראות לי ההמלצות שלך,אומנם יהיה זה קצת לא נעים,אבל אני והאגו נתרגל, ונתגבר,נעשה מאמץ ונפנים....אבל ככה להתעלם,לא יפה מכובד או בכלל במקום.עוד אסיק מכך שכבר לא אוהבת אותי,או גרוע יותר,ופשוט כבר לא יודע לקרוא.
} שנית...קודם כל דופקים אותו היטב,אחר כך ביצה בטבילה ואופס להקפיץ אותו לתוך הפירורי לחם{ד"א גם קורנפלקס זה מדהים} ולטגן. מאוד פשוט....אחחחח דורון שלך...