../images/Emo4.gif

מותר לי גם קצת להתלונן
בימים האחרונים אני בתקופה לא טובה מבחינת הטיקים .. אין לי הסבר לזה, פשוט כך .....

השגיא

New member
איש החידות היקר

ראשית אני אוהבת את השם שבחרת לך... שנית הרשה לי להציע התיחסות רגילה, שלאו דווקא קשורה לטוראט, אם אתה בתקופה לא טובה בגלל טיקים או מכל סיבה אחרת [שגורמת לטיקים], זה הזמן שתפנק את עצמך!!!! כשאני בדאון אני בד"כ נכנסת לסטימצקי או אם זה מתאפשר אני הולכת לצלול. כל דבר שנעים לך ושימשוך חיוך על פניך כדאי לעשות דווקא בתקופות לא טובות וכדאי גם לזכור, שאחרי תקופה לא טובה ,בד"כ באה תקופה טובה.. [מלמטה אפשר רק לעלות..] שיהיה לך רק טוב.

../images/Emo9.gif

תודה על התגובה ...
הבעיה אצלי שאני כל הזמן חושב אין לפנק ולתת לילדים ולאשה ובמקביל משקיע הרבה שעות בעבודה (אני ראש צוות תכנות בחברת הייטק) שאין לי בכלל זמן להשקיע בעצמי ....

הלנה

New member
גם אתה חשוב, לא?

אז לאשה ולילדים שלך יש מזל גדול, אבל אתה חייב לחשוב גם על עצמך.גם בעלי היה תמיד עסוק במשפחה ועבודה ואני דוקא שכנעתי אותו לפני כמה שנים שיעשה משהו לעצמו. מאז הוא יוצא כל יום חמישי בערב עם חברים לשחק סנוקר, ואני חושבת שזה מאד עוזר להפיג את המתחים של השבוע.

השגיא

New member
אוי אני כ"כ מכירה את זה

שכל הזמן משקיעים ביקרים לנו וכמובן בעבודה כדי שתהיה לנו הכנסה טובה ונוכל לתת להם עוד... בוודאי אני לא מגלה לך את אמריקה, אבל אני גיליתי שאם אני לוקחת זמן לעצמי יש לי אח"כ המון אנרגיה וכח. אם אתה לא עובד בימי שישי תוכל אולי לנצל את הזמן לפיתוח תחביב. אני מדברת מנסיון. בהתחלה זו עוד השקעה, אבל אח"כ זה מתפתח למשהו שמחכים לו כל השבוע.

שביק

New member
לאיש החידות../images/Emo153.gif

גם בעלי מפנק ודואג לכל בני משפחתו. יחד עם זאת הוא מקפיד על ביקור קבוע בקאונטרי קלאב לשחיה, הרצאות ופעילות ולי יש את הפעילויות הרבות שלי שכולן, אגב, בהתנדבות לקהילה ולארגונים שונים, וביחד אנו מנהלים אורח חיים של אחד למען השני ולמען המשפחה מבלי לפגוע בעצמיות ובפרטיות של כל אחד מאתנו, דבר התורם מאד לחיי משפחה טובים, בריאים ומאושרים. מומלץ לכולם. בהצלחה! שביק

../images/Emo110.gif שלום לאיש החידות

גם לי יש לאחרונה יותר טיקים ממה שהיו בשנים האחרונות, וקשה לי להתרגל שוב להסתיר ולהסוות אותם. בכל אופן מה שרציתי להגיד הוא שלא תמיד אתה צריך זמן כדי להשקיע בעצמך, לפעמים מספיק רק פרק זמן קצר להירגעות - אחרי העבודה ובנוכחות האשה והילדים, כלומר, לא על חשבון אף אחד. ברור שאם אתה יכול לזרוק הכל ולנסוע לסופשבוע על איזה אי טרופי – החיים יהיו יפים יותר. אבל אם לא - אולי מספיק להגדיר זמן חד פעמי - למשל היום בערב, שבו כל המשפחה יושבת בסלון עם איזו שמיכת פוך וביחד עושים משהו שכיף לכולם – למשל רואים סרט מהוידיומט או משחקים ביחד באיזה משחק לוח כמו שבץ-נא או מונופול. אולי גם הדברים הקטנים האלו יכולים לספק איזושהי רגיעה זמנית מלחצי היומיום.

תודה. אני כבר הייתי כאן פעם

הצגתי את עצמי מזמן. מאז אני קוראת פה הרבה וכותבת מעט

מיכאלה יקרה ברוכה הבאה אחות יקרה

שיהיה לך נעים וטוב איתנו. אנחנו כולנו אוחזים אחד בשני כאן והכל יהיה בסדר. שבת שלום והמון כיף שיהיה לך איתנו כאן .

שלום איש חידות../images/Emo184.gif

שלום לך, אני שמחה שהעלת את הבעיה, ולדעתי זו לא רק בעיה של "טוראטניקים" זה אבל תוספת. אני בכלל יש לי תמיד קטע של "הירגעות" בכל פעם שאני מרגישה לחוצה(וגם זיו) מוצאים את הזמן, מביאים בייבי סיטר ונוסעים לחוף הים (גם בחורף) הגלים מאד מרגיעים אותנו. חוץ מזה, מדי פעם לא יזיק פינוק כולל לכל בני המשפחה (כמובן גם לך) לוקחים סופ"ש כזה במלון כייפי או צימר ופשוט היציאה מהשיגרה זה חופש לנשמה...משחררים אנרגיה שלילית, קולטים אנרגיה מחודשת וכך יש כוח להמשיך ולהתמודד בהמשך. כל פעם שאתה מרגיש "לחוץ" שחרר טיפה מהלחץ ואם כולם מרגישים את זה שחררו יחד.

איש החידות תהיה חזק

לפעמים יש גם ימים של עליה בטיקים. תקופות כאלו במיוחד תקופות מעבר וכאלו... הכל יהיה בסדר, אל תחשוב הרבה על הטיקים ואל תקח את זה קשה. מילה שלי - תאמין בעצמיך ואל תפסיק לחייך לעולם. והעולם יחייך אליך בחזרה בכל המובנים. בהצלחה ושבת שלום.

למעלה