ניראה לי שעשיתי טעות

GILI2008

New member
../images/Emo4.gif ניראה לי שעשיתי טעות

אתמול דיפדפתי בפייסבוק בערב חיפשתי מישהיא שלמדה איתי בתיכון , היא נימצאת בקנדה זכרתי בקיצור חידשתי את הקשר סיפרתי לה על אחותי שהם נוסעים לקנדה באוגוסט לטורונטו , היא נימצאת בטורנטו 8 שנים בעלה עוסק בנדלן , היא מאד שמחה לעזור לאחותי להדריך אותה על גני ילדים היכן לרשום , בכל זאת חדש להם , היא סיפרה לי שלא מלקקים דבש החיים לא קלים בקנדה כל יום זה מלחמה , בכל זאת היא תעזור לאחותי היא זוכרת את אחותי מהילדות שלנו קישרתי בנהן דיברו בטלפון אאוץ'
רק שלא ישארו שם בזכותה
אני לא רעה מצד אחד רציתי לגשש איך הם יסתדרו מצד אחד החברה שלי גררה אותי לקשר בנהן , אחותי אמרה לי שאף אחד לא יחליט בשבלה הם יחליטו לבד , זה נכון אבל שעוזרים זה אחרת ...חברה שלי מאד סבלו שיגיעו בהתחלה לא היה להם אף אחד שידריך אותם , אחותי מאד שמחה שקישרתי בנהם גם בעלה האמת לא חשבתי שכך יהיה בקיצור החברה שלי כבר מחכה להם

gili1015

New member
את תייסרי את עצמך

לא נראה לי שעשית טעות. מנסיון של אחי ואחרים (10 שנים בארה"ב) השנתיים הראשונות מאוד מאוד קשות מכל הבחינות וגם כשמכירים אנשים זה לא הופך את זה לקל אלא לקצת יותר נסבל. מעבר לזה ההיכרות שלהם לא תעשה את ההבדל בין להישאר או לחזור כי בסופו של דבר אם יהיה להם טוב תלוי בהרבה מאוד גורמים .

GILI2008

New member
../images/Emo13.gif צודקת

גם חברה שלי אמרה לי , השנתיים הראשונות יהיו מאד מאד קשות, חברה שלי עברה תקופה לא קלה בכלל אבל עובדה הם שרדו ונישארו עד היום , אולי היא תלמד אותה לשרוד ? כמו בהשרדות
קשה לי אנחנו מאד קשורות ! ברור שהם לא נוסעים לסבול , טוב נו ימים יגידו , אולי חודשים ? אולי שנים ?

gili1015

New member
יכולה להגיד לך

על לפחות דבר אחד טוב שיוצא מהקושי הזה. אני לא יודעת מה היחסים בין אחותך לבעלה אבל מה שאני כן יכולה להגיד לך שהוא יתחזק ברמות. מקווה שזה מעודד :)

GILI2008

New member
../images/Emo4.gif לא הבנתי

מה זאת אומרת יתחזק ? האמת שהוא אדם שלא אוהב להערבב עם הישראלים בחול , הם היו כמה פעמים בקנדה הוא עדין לא איכפת לו לגור עם הסינים באיזה חור...מהבחינה הזאת לא יעזור זה אופי , השאלה איך הוא יסתדר ? הוא לא עם מרפקים עם ביצים , ביצים יש לו למשהו אחר
מהבחינה הזאת אחותי יותר אסרטיבית .

gili1015

New member
התכוונתי שבגלל

שהם לבד שם לפחות בהתחלה עד שיוצרים חברויות הם יהיו החברים הכי טובים אחד של השני. זה לא שיש חבר לבכות לו אז "בוכים" לבנזוג.

יולי 7

New member
לי נראה שעשית רק טוב

הרי את ההחלטה שלהם לעזוב הם כבר עשו אז למה לא להקל עליהם אם אפשר. לאן ואיך יתגלגלו הדברים הלאה - ימים יגידו ...

GILI2008

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo124.gif בנות אתן מקסימות תודה

אני מודה לכן על העידוד , הסבלנות אתן לא מתארות לעצמכן איזה הרגשה זוועתית רק מלחשוב כמה זמן היא תהיה שם בקיצור לא קל .

בולי36

New member
מסכימה ב 100%

את ההחלטה שלהם לנסוע הם עשו ולא את ולא אף אחד אחר ישכנע אותם לשנות את דעתם. ועכשיו אם אפשר להקל עליהם אז למה לא. אני לא זוכרת אם זה היה בשרשור הקודם שמישהי כתבה על אנשים שנוסעים ולא מסתדרים אבל לא חוזרים מהבושה או מהתחושות הלא נעימות שהיו קשורות לעזיבה. ככה עם כל הכאב והתחושה כאילו את עוזרת להם לעזוב אותך שזה הדבר שאת הכי לא רוצה, את הכי עוזרת לאחותך ובעלה שאת יכולה. ואם דברים לא יסתדרו כמו שהם מקווים, הם תמיד יודעים שיש להם משפחה חמה ותומכת כאן לחזור אליה. ד"א לגבי מה שאמרת על לא להתיישב עם ישראלים, אז ללכת לגור באיזור שיש בו הרבה ישראלים זה נחמד ומזכיר את הבית אבל זה לא דבר הכרחי. אני יכולה להגיד לך שההורים שלי כשנסעו לקנדה לפני 22 שנה בחרו בדיוק בבחירה הזו, לא להתגורר בשכונה שיש בה רב אוכלוסיה ישראלית. אם הם היו רוצים להרגיש בישראל הם היו נשארים בישראל... מה שכן, שכונה שיש בה אוכלוסיה יהודית נכבדת זה גם נחמד ואף חשוב. עזרה דרך אגב אפשר לקבל גם מזרים גמורים ולא מבני עמינו ברגע שמכירים אותם, זה כבר תלוי באופי של אחותך ובעלה.

GILI2008

New member
../images/Emo13.gif היי בולי

אחותי ובעלה הם לא טיפוסים של מושיטי יד לעזרה הכוונה שיעזרו להם , במקרה אני מכירה חברת ילדות התקשרתי גם לגשש איך הם יסתדרו , אני הבנתי מחברה שלי שאחותי אמרה לה שהם יקבלו את האזרחות לאחר שנתיים ויחזרו לארץ טוב נו זה כבר טוב
עצם העובדה שהם מעדיפים איזור עם סינים זה אומר דרשני...

בולי36

New member
לכי תדעי, אולי אם יעזרו להם הם יהפכו לעוזרים

חוץ מזה שצר לי לאכזב את אחותך אבל זה מינימום שלוש שנים לקבלת אזרחות... עזבי את כל זה, מה הם מעדיפים, איך הם מצפים שדברים יהיו וכולי. כמו שאמרו למעלה, ההחלטה כבר נתקבלה. עם כל הקושי והכאב שבדבר בשבילך, אחלי להם הצלחה, קווי להצלחתם ותבהירי להם שיש כאן בארץ משפחה חמה ותומכת.

GILI2008

New member
../images/Emo13.gif היי בולי

אני לא רוצה שלאחותי יהיה רע , חלילה ההפך הוא הנכון אנחנו מאד קשורות אני רואה שאת מכירה את קנדה , איך תחום הנדלן ?בקנדה ? האמת שאם היא היתה מתקשרת ובוכה הייתי מרוסקת היה מאד כואב לי אני רוצה שהם יסתדרו , אבל מצד שני אני רוצה אותה כאן ! שהם ינסו יראו ברור שלא טוב יחזרו , לי יש את הילד המתוק שלי שהוא כל עולמי
דוקא שיש לי אותו עם אחותי זה היה מושלם אם היא היתה איתנו... תודה שאת משתפת איתי פעולה

למעלה