< טריגר? >

Dark Blue Sky

New member
../images/Emo4.gif < טריגר? >

הצלחתי יום וחצי ואז הכל התרסק המוח לא עובד כרגיל, שוב. הגוף כואב בעיקר הבטן האוכל נכנס לפה בקצב מטורף מחר שניידר קובעים אם אני אתאשפז או לא אני מקווה שלא או שכן? אני כבר לא יודעת כלום כ"כ קשה לי

א כזב ה

New member
(((((((((מירי))))))))))

יקירתי, אישפוז או לא אישפוז אני מקווה שמה שיוחלט יהיה לטובתך ישפר את מצבך ויטיב את הרגשתך. אוהבת אותך וכאן בשבילך וגם בפלפאון/בטלפון נעה

kiticat

New member
אבל מה את רוצה?

למה שאחרים יחליטו בשבילך? תעשי מה שאת רוצה ומה שאת מרגישה נכון בשבילך. עם מעט הכוונה- כל אחד יודע מה הכי טוב בשביל עצמו. לפי איזה קריקטרון יאשפזו אותך? משקל מופחת? מירי, תרגישי טוב, ותדעי שהכוח להחליט- רק בידיים שלך!

sisyphus

New member
ילדה יפה שלי!

הלוואי שהייתי יכולה להקל עלייך את המצב. אני מרגישה ויודעת כמה זה קשה. לפעמים טוב להתאשפז. שיהיה מישהו שידאג לך. אבל זה ממש לא שלא דורשים ממך כלום. באשפוז צריך לעבוד קשה... ואני... כל-כך כואב לי, יחד איתך. מירי, בסוף את תצליחי! אני יודעת. יום יבוא ואוכל יהיה משהו כזה שולי בעינייך. יש לך את הכוח! המון המון
ים, תהיי חזקה, כמו שאת יודעת, אני.

kiticat

New member
הקטע

הוא שלמרות שזה מכוון אל מירי השנייה- זה נשמע לי מכוון אליי. למרות שבשבילי אוכל לעולם לא יהיה טריוואלי.

b a r b i

New member
מירו´ש......

אני כל כך מזדהה איתך.... כל כך כל כך.... רק להוריד את הניק שלך ובמקום זה לשים ת´ניק שלך... אבל... את הצלחת יותר ממני, אני לא מצליחה להחזיק את עצמי, לא ליום אחד ולא ליום וחצי. רוצים שאני ייכנס גם לאישפוז, בעצם, עכשיו הייתי צריכה להיות כבר שם, אבל "הברזתי" להם ונשארתי בבית. לא יודעת מה רציתי להגיד בתגובה המפגרת שכתבתי לך, אולי שאני מבינה אותך, ומזדהה אולי לתת חיבוק (((((מירי))))) אולי להגיד לך שתהיי חזקה, ושבסוף יהיה טוב, כי חייב להיות טוב... אולי שאני אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד ואני רוצה שתהיי מאושרת אוהבת, אני

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מירי יקרה

שומעים שעבר עלייך יום קשה.. מבינים שיש חשש ממחר, מההחלטה שתתקבל.. מקווים איתך, מירי, שכל החלטה שלא תיפול, תהיה כזו שתעזור לך, שתסייע, שתקל... איתך בהמתנה... (((((((מירי))))))

Dark Blue Sky

New member
אני מאושפזת..

לשבוע בשניידר משעמם לי פה נורא <אני עכשיו בחדר מחשבים.. נותנים לנו ללכת לטייל לפעמים אבל בהשגחה של ההורים..>
אוהבת את כולכם המון
מירי

הדס555

New member
מירי...

אל תישברי, אל תתיאשי... אם ההחלטה שהתקבלה בסופו של דבר לאשפז אותך. את צריכה לזכור שזה לא בשביל לפגוע בך. להיפך- בשביל לעזור לך. את רוצה שיעזרו לך, מירי? את רוצה לעזור לעצמך? זו ההזדמנות שלך... את מסוגלת ויש בך את הכח. תאמיני בעצמך.. תעזרי לעצמך.. בברכת חג שמח, ו......טוב ככל שאפשר (למרות שהוא בביה"ח) הדס

kiticat

New member
מתוקה...

תנסי להפיק את המירב מהאישפוז ותצאי משם מהר..... אני חייבת לדבר איתך....... יש סיכוי שתכנסי לצ´אט מתישהו?

סלינוש

New member
מירי

(((((((((((((((((((((((((((((מירי))))))))))))))))))))))))))))))) תחזיקי מעמד יקרה!! אוהבת אותך.... אני מצטערת שאני לא מרחיבה במילים, נורא קשה לי עם אשפוזים, זה מעלה לי הכל מהאשפוז שלי....

הדס555

New member
מירו´ש...

את לא לבד, אנחנו- כולנו כאן איתך... לצידך, עוזרים לך לעבור את התקופה הקשה, ומחבקים אותך... (((((((((((מירי)))))))))) בברכת יום טוב וחג שמח, הדס

למעלה