דילמה...

../images/Emo4.gifדילמה...

אני מעוניינת לצאת עם מישהו שהכרתי דרך חברה. אני הראתי לו שאני מעוניינת ומצדו למיטב הבנתי נראה כי גם הוא מעוניין. אבל הוא לא יוזם כלום!!! לא טלפון לא שואל עלי כלום כלום כלום. ופה מגיעה ה
: מה דעתכםודעתכן על בחורה שיוזמת, ש"משיגה" את הטלפון ומתקשרת לבחור על מנת להתחיל איתו? האם אתם הגברים הייתם נרתעים מאחת כזו או שזה היה לכם יותר קל כשהיא עושה את העבודה ה"קשה"? והאם אתן הייתן עושות זאת בעצמכן? מה אתם אומרים להתקשר? ללחוץ לפגישה משותפת עם החברה ואיתו? עצות יתקבל בברכה

nescafe

New member
אם הוא מוצא חן בעינייך אז תתקשרי

אליו.. את לא צריכה ללחוץ כהגדרתך.. פשוט את היוזמת..

../images/Emo51.gif

נראה לי שאמתין יומיים שלושה ואם לא יתקשר אני אאזור אומץ ואתקשר אליו שיהיה לי בהצלחה...

dari23

New member
עצה

זאת דילמה שגם גברים נתקלים בה... להתקשר או לא... יש הימור מסוים במידה ותתקשרי אם הוא לא מעוניין אך את יכולה לעשות זה את בצורת התעניינות של ידידה, תתקשרי אליו ותגידי לו: למה אתה לא שומר על קשר? אל תכנסי איתו למצב שתדברו על שניכם ביחד אלא כאילו שמירה על קשר של ידידות. קחי בחשבון שאולי הוא ביישן ולכן הוא לא מתקשר.. לכי על זה כי אין לך מה להפסיד

sh53

New member
תני לאצבעות ללכת במקומך

זוכרת את זה? תעבירי יד על החוגה (קצת נוסטלגיה על הבוקר) ותתקשרי.

DDN

New member
בתור ביישן שלא יוזם, אני יכול לומר

את זה, אם זה נראה שהוא מעוניין, מאוד יכול להיות שהוא באמת מעוניין, אבל לא יודע איך לגשת. תפני אליו - תזמי - תבדקי. אני, לא הייתי נרתע, נהפוך הוא (זה היה עושה לי את החיים יותר קלים), כמובן, זה תלוי במידת הבגרות של אותו גבר. בתקופת הצבא, מישהי ניסתה להתחיל איתי, אני לא הייתי בוגר מספיק (לדעתי), ודי נבהלתי מכל העניין. . . . כיום, כמו שאמרתי, הייתי שמח ומוחמא מהעניין שמישהי מנסה להשיג אותי, זה גם היה עושה לי את החיים קלים, וכמו כולם - אני אוהב חיים קלים.

הבעיה היא:

שאני יודעת שהוא אחרי מערכת יחסים רצינית והחברה אמרה לי שלדעתה הוא לא נמצא בשלב שהוא רוצה משהו רציני ולכן החשש! בדרך כלל אין לי בעיה להרים טלפון אבל בגלל שמעורב פה עוד צד (החברה) אני לא רוצה שיווצר מצב לא נוח. חוצמזה שהוא מבוגר ממני בערך בשמונה שנים.... לדעתי זה יהיה מחסום מצידו... אוף!!!

למעלה