כלבים זוללי עציצים

אמרלין

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gifכלבים זוללי עציצים

שלום. יש לנו שני כלבים מסוג פינצ'ר מעורב , הנמצאים אצלנו כשנה , מאז היו גורים . לאחרונה חזרו שתי תופעות שכבר חשבנו שחלפו עברו, ואנו מבקשים עיצה: א. אחד הכלבים אוכל בכמויות מופרזות את עלי העציצים המטופחים שלי. אח"כ הוא מרגיש לא טוב , מקיא ,ואף משלשל את העלים האלה. מנעתי מהם להיות במרפסת עם העציצים , כי חשבתי שהתופעה חלפה. להפתעתי , היום גם "חיסלו" לי את העציצים , וגם השאירו הפרשות מגעילות. בעבר , אמר הוטרינר שכך הם מנקים את הקיבה. !? נראה לי שהם הסתדרו לא רע בלי להקיא ולשלשל. אח"כ , הוא גם נראה רע. מה עושים ? ב. אחד הכלבים , ואנחנו לא יודעים מי,( כי לא "תפסנו על חם ") נוהג להפוך את שקיות הניילון ל"שרותים" מזדמנים . אז אם בטעות עפה שקית ולא הרימו מהר , היא תקבל שטיפת שתן. מעניין שבבית, גם אם יש שקיות ניילון עם דברים ( כמו שקית עם ספרים לספריה ) לא קורה דבר, אבל שקית עם קניות מה"סופר" , שנמצאת על הרצפה, ועדיין לא הוציאו ממנה דברים , ונותרה ללא השגחה , מהווה מקום מועד לפורענות . למי יש עיצות? תודה

be_roo

New member
אפשר להתחיל עם דברים פשוטים

לקנות תרסיס עם טעם מר (לודא שהוא אינו פוגע בצמח עצמו) ולרסס על העציצים. אפשר לנסות אותו גם על שקיות ניילון, כלב בדר"כ מריח ובודק לפני שהוא משתין, אם זה לא יהיה לטעמו אולי הוא יחליט שעדיף להתאפק.

אמרלין

New member
חן חן . סחוג אני מורחת על רהיטי העץ

אחפש משהו דומה לצמחים . בינתיים פשוט הרחקנו אותם פיסית מן העציצים . ואולי נגד בני משפחה שלא מרימים שקיות ינקטו צעדים : נקיון, לפי התור של התוצאות...

למעלה