שרשור איחולים וברכות לשנה"ל החדשה

../images/Emo39.gif שרשור איחולים וברכות לשנה"ל החדשה ../images/Emo39.gif

יום לפני תחילת השנה... דקה (או יותר נכון 18 שעות) לפני שהחופש נגמר, בין אם היה ארוך, ובין אם היה קצר, לפני שהולכים בחזרה למסגרת, חדשה, ישנה, בפעם ראשונה או אחרת... מן הסתם התיק לגן כבר מוכן, את הגננת פגשנו, עם הילדים התרגשנו... מה הייתם מאחלים לילדיכם, ולעצמכם, בשנת הלימודים החדשה? זה המקום לאחל, לברך ואולי עוד קצת להתרגש

ה"תינוק" שלי עולה לגן חובה../images/Emo57.gif

ילד שלי, מאחלת לך שנה פוריה מאחלת לך שתצבור המון חברים. מאחלת לך שתצבור המון חוויות. מקווה שהגננת החדשה תדע ל"ראות" אותך מבעד ל 34 הילדים הנוספים בגן ותעריך איזה יהלום נפל בחלקה לחנך.
מאחלת לנו שנה לא פחות טובה מהשנה שעברה. בהצלחה אוהבת אותך מאד אמא

buba300

New member
צרור ברכות ואיחולים לכל הפעוטות והילדים

מאחלת לכולם הצלחה בגן בבית ספר ובכל צעד ושעל
שיכירו המון חברים שיהיו מאושרים ומחוייכים
שיהנו מהמשחק וכן שיחכימו בחוכמת חיים שיהיה מעניין ומרתק וכל יום יספרו כמה היה להם נעים. שפע המון חוויות חיוביות והנאות.
רומי עולה לגן טרום חובה. ביום שישי בצהרים מרימים כוסית עם הגן חובה והגן שלנו. בהצלחה וכניסה ברגל ימין

אורלי 31

New member
../images/Emo249.gifשנת לימודים מוצלחת

לכל הילדים. לא מאמינה שהתינוק שלי עולה לגן חובה. הוא נולד בחורף 4.12.05 ולכן ויתרו לו על גן טרום חובה חחח שיהיה המון בהצלחה שתכיר חברים חדשים שתתמודד עם הקשיים בהצלחה בתקווה שלא יהיו כאלה והעיקר שתמשיך להיות ילד מקסים כמו שאתה אוהבת אמא

מיקמיק21

New member
שיהיה קל קל קל!!!!

אני רוצה לאחל לכולם קליטה קלה!ובעיקר לקטנים שלי! בשנים עברו, חוויתי התחלות מאוד קשות ופרידות מלוות בבכי עם גיאגיא, השנה אני קולטת שניים ואני רק רוצה שיעבור עליהם כמה שיותר בקלות!! גיא נכנס לראשונה לגן מועצה, שונה מאוד מהחממה שהיה בה עד כה. מעין נכנסת למעון ויצו מקסים אבל המנהלת כבר התריעה שהתחלה תהיה קשה ומגעילה. ילדים שלי, מבטיחה שאעשה הכל בשביל להקל עליכם! יודעת שבסוף נכנס לשגרה ויהיה טוב ועד אז מאחלת לנו רק שלא יהיה קשה מדי. מאחלת לי לא להתאכזב מהבחירות שלי....... מאחלת לכולם שנה טובה, פוריה, שנה של חוויות חדשות וטובות, שנה מאושרת!!

מאחלת לך ילד שלי שבחרתי בשבילך נכון... ../images/Emo7.gif

אני כבר שבועיים בוכה.. לא יודעת להחליט ומשנה את דעתי כל שניה. אני בטוחה שאני מעבירה לך את החששות גם אם אני לא מתכוונת. אתה מצידך, מתוק כהרגלך, קיבלת את רוע הגזרה מבחינתך ואת העובדה שאתה עובר גן למרות שיכולת להשאר בכיף בגן הקודם עם כמה מהחברים הבודדים שנשארו שם (שלא עלו לכיתה א') .. בחרתי להעביר אותך גן ולמרות שאני לא שלמה עם זה ולמרות שהלב אומר להשאיר הפעם אני משום מה הולכת עם ההגיון.. מקווה שיהיה לך טוב ילד שלי. שהבחירה הלא החלטית שלי תתברר כנכונה. ושיהיה לך קל להסתגל .. הלוואי והגננת הכל כך מנוסה והמוערכת שמנהלת את הגן לא תהפוך אותך "שקוף" בין כל 32 הילדים האחרים. מתוק שלי, לא חושבת שישנה עוד אמא בעולם הזה שכל כך לא רצתה שיגיע ה-1 בספטמבר . אוהבת אותך הכי בעולם . הלוואי ומישהו יכל היה להגיד לי מה נכון בשבילך הפעם.

חמודבה

New member
בהצלחה לכולם ובנימה אישית יותר

בהצלחה לנועה שלי, שאני מקווה שעשיתי בשבילה בחירה נכונה שהחלטתי להשאיר עוד שנה בפרטי במקום להעביר לטרום חובה למרות שהחברות שלה עוזבות.... אני מאוד מאוד חוששת שאולי טעיתי.... ושוב - בהצלחה לכולם

annabe

New member
התרגשות נעימה

חוזרים להכין סנדוויצ'ים בבוקר מי לוקח צריך להביא מחר לגן אמא ..... לקח לי והתנהג אלי לא יפה אמאבא שבת ועד, צקים, חוגים דיוני מים : בקבוק/כוסות/מי עדן/תמי4 לנער חול מן הנעליים, מהכיסים, מהשער וואו, איזו עבודה יפה עשית אני רוצה ללכת ל... הביתה. ו....... החיבוק הנהדר כשבאים לקחת אותם שתהיה לכולנו התרגשות נעימה.

מיכאלה44

New member
שלום לכולם! שולחת מחר את ביתי לגן עירייה... |

בפעם הראשונה. אחרי ששנה היתה בפעוטון פרטי! מתרגשת מאוד למרות שמחר עדיין תהייה איתנו ורק ביום חמישי נצטרך ל"עזוב" אותה... מלאת חששות, תקוות והמון תפילות!!!! כמה שרציתי שהיום יהיה יום שיגרתי - אז היו כל מיני דברים לא שיגרתיים ומצחיקים כאחד. טוב, אני מקווה שהכל לטובה!!!! יש הורים עם ניסיון וטיפים?? ? שיהיה הכי טוב שאפשר. ולך נסיכה שלי! אהבת חיי!!! אני מאחלת שתהני מכל רגע בגן-וגם אם יהיה קושי בהתחלה את תדעי לעבור אותו כמו שרק את יודעת. אהובה שלי... אני יודעת איזה אוצר יש לי ואני מקווה שבמהרה גם הצוות יגלה אותך, שיהיה לו סבלנות ל"בחינות" שלך... שתכירי המון חברים, כמו שאת רוצה... זהו יפה שלי, את גדולה!!! אני אוהבת אותך הכי הרבה בעולם!!!!! ומאחלת לך רק את הטוב שהחיים יכולים להעניק.

dafchuk

New member
ספירונת שלי, הרבה הצלחה

בגן החדש. היום היית לבד שעתיים ומחר ארבע. ילדה גדולה ויפה של אמא ואבא. השנה עם המטפלת חלפה כ"כ מהר ובבית אי אפשר להישאר. מאחלת אושר ושמחה מכל רגע קסום בחיים ותמיד תזכרי: אמא ואבא תמיד כאן בשבילך!!!

polegra

New member
כל כך מתרגשת שלא יכולה לישון!!!

רון ממשיך שנה שנייה בגן אסתר , גן פרטי. אתמול אחרי השוק של הפגישה בגן עיריה הלכתי לגן אסתר , איזו חממה!!! ציירנו חולצות עם צבעי םמיוחדים והכנתי גם לדור למרות שהוא לא שם שנה הבאה. הגננת נעימה ונחמדה מסביה ועורכת כמה שינויים טובים השנה. אני כל כך שלמה וכל כך חבל לי שהיא לא ממשיכה לגילאים גדולים יותר. דור מתחיל טרום טרום חובה בגן עיריה בשילוב יולא. איזו אכזבה!!! מילא החצר המיושנת , כל החול מסביב. מילא 35 ילדים על גננת וסייעת אחת. אבל שום חום , שום אהבה. פגישה קרירה של 10 דקות כל מידע שביקשתי נאמר לי אחרי החגים. לא מה סדר היום לא מה התכנים לא מה החוגים...כ-ל-ו-ם!!! יצאתי בהרגשה ריקנית נוראית וכואבת שלקחתי החלטה לא נכונה. במקום נעמת שדווקא עשה רושם מעולה רשמתי לגן עיריה כי הוא ימשיך שם 3 שנים...ואני פוחדת שזה היה כל כך שגוי! פתאום דווקא דור הוא ביישן ולא תיקשר איתן (לא שניסו יותר מידי) רון דווקא אמר שלום וביי וישב יפה על הכיסא. פתאום אני דואגת לדור ולא לרון. תמיד זה היה להיפך וגיליתי ילד מופנם וביישן שכנראה קשה לו עם השינויים האלה. מאחלת לכם , שניכם ילדים האהובים שתצליחו תפרחו שיהיו לכם אתגרים בונים שתרגישו נאהבים שיהיו קשובים לצרכים שלכם הפיסיים והנפשיים כאחד. מקווה , באמת מקווה שזה שלא תהיו יחד 24/7 רק יגרום לכם לאהוב ולהעריך אחד את השני יותר. שתצאו מהתלות ההדדית לחיים מלאי ביטחון חוזק וחוסן. מתרגשת מחזיקה אצבעות ומתפללת שבחרתי נכון אמא טלי

gallish

New member
שנת לימודים טובה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

לאלה שרק עכשיו מתחילים ללכת לגן... לאלה שעוברים לגן חדש... לאלה שנשארים בגן אבל עם חברים/גננות אחרים... לאלה שנשארים בדיוק באותו מקום... לעולים לכתה א'.... ולכל השאר
שתהיה שנת לימודים מהנה, כייפית, מעניינת ומוצלחת! שתהיה שנת לימודים טובה
גלי.

רעיגאני

New member
גם אנחנו נרגשים מאד

שירי מתוקה שלנו, מתחילה עוד שלוש שעות גן חדש בקיבוץ. לשמחתנו, עם אותם חברים שהיו בגן הקודם (למעט חברתה הטובה שעברה גן). אנחנו מאחלים לשירי שלנו שנה נפלאה - שנה של צמיחה, התעצמות, הישגים, כייף, שמחה והחשוב ביותר - בריאות. בהצלחה לכולם

../images/Emo140.gif לכל מי שמתחיל היום את שנת הלימודים

שתהיה קליטה קלה ושנה טובה ומוצלחת.

בּלו

New member
ופתאום נהיה לי עצוב ../images/Emo7.gif

אחרי חודש בבית, שבו בפעם הראשונה בכלל לא חיכיתי לשנה שתתחיל. למרות הלחץ, הליהטוטים והעבודה בלילות. היה לי כיף שהם פה איתי, או לשמוע אותם ברקע כשאני עובדת וכל פעם דילג לפה מישהו "רק לתת נשיקה". פתאום ריק לי ושקט לי ואני מתגעגעת לשני המתוקים שלי. שתהיה לכולם שנה מבורכת!

למעלה