לאחר העדרות "קצרצרה" חזרתי

נחלית

New member
../images/Emo39.gifלאחר העדרות "קצרצרה" חזרתי

ושלא תחשבו שהפסקתי לעסוק באומנות, להיפך, אז ככה, שתי סיבות עיקריות להעדרותי: 1. הבן המקסים שלי כל הזמן עסוק ומשתלט על המחשב. 2. אני עסוקה ללא הרף ביצירה ויצירה ויציר ...ויצי...ויצ.... אז הנה דוגמא תמונה ...

נחלית

New member
החלק התחתון מקרוב יותר...

ואגב שתדעו שאנחנו בשבת יצרה (כרגיל) מטבע כבר אצלי, חופי בטלפון ועוד שתיים (גליה ורויטל) שבקרוב יצטרפו לפורום, אז שבת שלום, חייבת להחזיר את הפיקוד על המחשב לבני היקר לי מכל... אשוב מאוחר יותר בייי

זה יותר מקסים ממקסים- כי ראיתי את

זה באמיתי. ויש עוד ימבה של יצירות שכל אחת יותר מיוחדת מהשניה. ומה המתכון של הכנפיים??????????. בני ביתי כבר אוכלים את האצבעות מרב רעב!!!!!!!!!!!!!!

נחלית

New member
להלן המתכון המסובך

3 כפות דבש, כף מיונז וכף או שתיים קטשופ, למרוח על העוף או הכנפיים (זה דיי מגעילל למרוח) ולאפות על אפיה, בחום גבוה, לקראת הסוף להעביר לגריל לתפוס צבע יפה. דרך אגב, התכוונתי להעלות את העבודות באומנות ולא בחברתי , אבל לא נורא תהנו גם אתם.

הללויההההההההההה, הילדים שלי

והבעל שלי צריכים לחכות 3 שעות למתכון? ועוד שעה של בישול? בגלל שאת עסוקה ביצירה שלך????????
???!!!!!!!!!!! תודה| כפרהההההההההההההההההההה. ותזכרו שכלום לא יצליח לכם בלעדי!!!!

נחלית

New member
אם תחכי שעה לכנפיים בתנור תאכלו

כנפיים מפויוחת, יקירתי,, זה רק כנפיים, הולך מהר.

smady a

New member
בטח טעים. אכלת לבד.שמיינה.ונכון

מיונז וקטשופ לעוף בתנור מצויין. 1 עוף שלם שטוף ומיובש מספר תפוחי אדמה קלופים חתוחים לאליפסות די עבות. לשים הכל בתבנית למרוח את העוף היטב במיונז מלח ופלפל ואת תפוחי האדמה בקטשופ מלח ופלפל. להוסיף לתבנית מעט מים. ויוצא מצויין. נכון נשמע קצת מוזר מיונזזזזזזזז אכן מיונז גורם לעוף לצבע משגע ופריכות מדהימה. יאמי יאמי.

חופי ,רויטל התפקעה מצחוק, מכל טל'

ולא הבינה את הניג'וס .. אמרתי לה שבדרך-כלל אין מצב להיפגש בלעדייך... וכשזה קורה... זה "עולה" לנו במיליון טל'..... (העיקר שהיה לכם טעים!) היום ,לא עשינו הרבה, אלא יותר פיטפטנו והתברברנו... היתה עוד מישהי בשם גליה (שהיתה בזמנו מטיילת איתנו המון..) חדשה לגמרי באומנות... והיא וזיוה הכינו קופסאות עם טכניקת הקרקל... שבוע הבא המפגש יהיה כניראה אצלי... ניראה..?!

../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif סמדי...........

כשהייתי אצל אחותי, וקראנו הודעות אחרונות בפורום, אז סיגנון הכתיבה שלך הגניב אותה ,לגמרי.. קיבלת את המסר שלה?????. היא ניכנסת לפורום פעם בחודש..
בערך.... אז עד שהיא עונה........

smady a

New member
מטבעעעעעעעהתגעגעתי בובה. נשיקה

לך ולנחלית. ניראה לי שהחבורה תתרחב חבל על הזמן. העולם צריך להתכונן......

למעלה