יש לי שאלה חשובה

shaililo

New member
../images/Emo39.gifיש לי שאלה חשובה

כמו שחלק מכם בטח יודעים(לפי ההודעות שלי), נישנושים וסרז´ (החתולים שלי) עברו עיקור ביום חמישי האחרון. סרז´ חזר לעצמו דיי מהר והוא כמו חדש...אבל נישנושים קצת שקט מידי... אני דואגת לו, לפני הסירוס הוא קפץ השתולל ושיחק עם הכדורי פינג פונג שלו בלי להפסיק, ועכשיו הוא כל הזמן ישן, בקושי משחק, בקושי מטפס על עצים... אני חושבת שאולי הניתוח עוד כואב לו אבל אני לא בטוחה... אתם חושבים שזה קשור לניתוח? כי אצל סרז´ אין שום שינוי.

natalyrst

New member
אצל כל חיה זה משפיע אחרת

יש חתול שמתאושש מהר יותר ויש חתול פחות מהר אם ההתנהגות שלו לא תשתפר תוך יום-יומיים, אני מציעה שתלכי לוטרינר רק כדי לוודא שהכל טוב

מייקלס

New member
אמנם כל חתול מגיב

לטיפול בהרדמה בצורה שונה, אך במקומך הייתי לוקחת את נישנושים לבדיקה אצל הוטרינר המנתח, לפחות בשביל השקט הנפשי שלך. סירוס הוא ניתוח פשוט ביותר, ובדרך כלל אין שום תופעות לואי. מאמינה שיחזור לעצמו בקרוב מאד. (ומקוה)

shaililo

New member
אין לו שום תופעות לוואי אבל...../images/Emo39.gif

הוא נורא שקט... הוא לפעמים משחק בכדור אבל לא בתדירות שלפני, סך הכל עברו רק יומיים וזה בכל זאת ניתוח, האמת שלפני כמה דקות הוא "השתגע קצת" (הוא עורב לאנשים ומתקיף אותם). וגם יכול להיות שהוא התבגר, הוא כבר בן חצי שנה וכבר לא ממש גור, וחתולים מבוגרים כבר לא משתוללים כמו גורים קטנים.

למעלה