היי אנשים, יש לי שתי שאלות...

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo39.gif היי אנשים, יש לי שתי שאלות...

1. איזו תחנת רכבת בת"א הכי קרובה לרחוב הברזל? 2. כמה תעלה בערך מונית מהתחנה הנ"ל לרחוב הברזל? תודה מראש

טומי*

New member
הכי קרובה זה תחנת בני ברק.....

1. איזו תחנת רכבת בת"א הכי קרובה לרחוב הברזל? 2. כמה תעלה בערך מונית מהתחנה הנ"ל לרחוב הברזל? תודה מראש
הכי קרובה זה תחנת בני ברק.....
מונית משם לרח' הברזל כעשרה ש"ח גג

ארזS

New member
כפי שטומי ענה לך

כפי שטומי ענה לך
תחנת בני ברק ממש קרובה. ואני הייתי מוסיף שאם יהיה מזג אויר יפה כשתהיי שם אז תלכי ברגל. זה בערך 10 דקות.

../images/Emo39.gifהתחנה הכי קרובה היא לא בתוך

כפי שטומי ענה לך
תחנת בני ברק ממש קרובה. ואני הייתי מוסיף שאם יהיה מזג אויר יפה כשתהיי שם אז תלכי ברגל. זה בערך 10 דקות.
התחנה הכי קרובה היא לא בתוך
ת"א?.. [ולא נראה לי שאני אלך ברגל כי אני לא מכירה ת'מקום..
]

ארזS

New member
לא !

התחנה הכי קרובה היא לא בתוך
ת"א?.. [ולא נראה לי שאני אלך ברגל כי אני לא מכירה ת'מקום..
]
לא !
רחוב הברזל שייך לתל אביב אבל הוא למעשה ממש ליד בני ברק. אם את יוצאת מתחנת הרכבת של בני-ברק, את צריכה לפנות ימינה, ללכת 2-3 דקות עד שתראי למול עיניך בצד ימין את מוסך דן, ושם לפנות ימינה וללכת עוד כ-5 דקות לרחוב הברזל. אבל כמובן שכל נהג מונית ישמח לקחת אותך לשם.

היי זו אני [סוויט גירל]...

לא !
רחוב הברזל שייך לתל אביב אבל הוא למעשה ממש ליד בני ברק. אם את יוצאת מתחנת הרכבת של בני-ברק, את צריכה לפנות ימינה, ללכת 2-3 דקות עד שתראי למול עיניך בצד ימין את מוסך דן, ושם לפנות ימינה וללכת עוד כ-5 דקות לרחוב הברזל. אבל כמובן שכל נהג מונית ישמח לקחת אותך לשם.
היי זו אני [סוויט גירל]...
תודה רבה ארז...

מצב
הנושא נעול.
למעלה