שרשור הפרק היומי

s.p.y

New member
ממש מעולה, והכי אהבתי

את רענן. איך הוא עוזר בכל דבר, בטבעיות. זה כל כך נכון. זה הבית שלו והוא מטפח את הבית שלו בכיף. בן אדם מקסים. אישיות מקסימה.

דראג

New member
היום היה פרק חזק

ממש פרק מרתק עם הרבה צחוקים פרק מצחיק נרגש והכי מעניין טוב מה שודרו רק 2 תוכניות חחחחחחחחחחחח לא אבל אורגינל הפרק היום היה ליגה יותר משבוע שעבר אהבתי

גמאני חושבת שזה ממש יפה..

אבל אני לא חושבת שהוא צריך לעשות הכל, יש עוד אנשים בבית, שיעזרו גם. הוא לא המשרת שלהם. אבל בכל זאת כל הכבוד לו

היה היום פרק חזק!! לא הפסקתי לצחוק

האימא התימניה עשתה ספורט שמו לה מוסיקה של גבעת חלפון..היה קטע גדול.. אימא שאוהבת רק מסיבות??עשתה מבעלה ספונג"ה?משהו לא בסדר במשפחה הזאת!! השניה יותר מסודרת יותר יודעת לדאוג לילדים ,וגם הוכיחה את זה אחרי שעשתה שלום בין שני אחים!--השניה כנראה צפונית אשכנזיה דבר אחד יאמר לזכותה היא דואגת לילדים שלה ונוקשות שלה תביא הרבה השכלה וידע לילדים שלה.. האימא ציפי בכלל לא יודעת מה קורה עם הילדים שלה..כל היום מסיבות רק שלא יביאו לשם חשיש חחחחחחחחח אפילו שלום בין שני ילדים שלה לא עשתה! האימא ציפי צריכה לשנות הרבה לפני שיהיה מאוחר מדי והמסיבה תסתיים מוקדם מהרגיל........

Kate9

New member
אני מסכימה...

והיא בכלל לא שמה קצוץ על זה ששני הבנים שלה רבו, הייתי פשוט בשוק כשראיתי את זה.. 2 אחים לא מדברים שנה שלמה!! נו ברור שזה לא יהיה לה אכפת, כל יום רק מסיבות וחפלות.. גם מה זה הילדים שלה יושנים על הריצפה?? והם מתחילים לנגן על גיטרות ב-11 בלילה? מה הם השתגעו לגמרי? פשוט חיות.. לפחות הילדים של דינה מחונכים..הבן שלה צודק במה שהוא אמר- "שתראה קצת נוכחות, שתראה שהיא אימא, הבנו שהיא 'נחמדה נחמדה' תראי קצת קשיחות"..

love IS more

New member
אמ.......

אני מכירה את הילדה של האמא המסודרת[דינה]...וגן יבנה זה ממש לא בצפון [חיחי] והיא ממש לא כזאת[האמא]...אבל הם מסודרים....וקפדנים...אבל ..פסדר..

שלום, איזה פורום נחמד. הפרק אתמול

היה בשבילי טלנובלה, בכיתי הרבה כשדינה הצליחה להשלים בין שני הבנים. בכיתי עם שתיהן כשהיה להן קשה. אני אישית מעדיפה את דינה והיתי מוסיפה לה גם קצת קרורטוב של ציפי (כזו אני). הייתי מאמצת בשמחה את בעלה של ציפי קצת. בעלי מאד דומה לסביון, עובד באותה עבודה ו"תקוע" כל היום מול המחשב וזה די מעצבן, יש להגיד. נורא נפגעתי בשביל דינה כשהילדה אמרה "עבדתי עליה". למרות שכל אחת אמרה שהיא תאמץ חלק מהמנהגים בבית השני, יהיה להן די קשה לשנות הרגלים של שנים.

sdavid1

New member
מסכנה הילדה שבכתה כי לא נתנו לה לצא

תתתתת עם חברים שלה!! מסכנה תארו לכם אתם במצב שלה כזה החברים שלה מחכים לה בחוץ..חופש גדולל ופפתאום החליטו שלא מרשים לה לצאת..מסכנהה זה מעצבבבןןןןן רצח!!

פרק נחמד!! =]

אהבתי יותר את הקודם אבל גם זה חמוד! וואי התימניה הזאת איזה משוגעת היא!! וחלק מהילדים שלה ממש עיצבנו אותי!! אבל הבעל מה זה חמוד!
ואיך שהילדים השלימו זה היה כזה מרגש! איזה חמוד האוהד הזה.. והבעל במשפחה השניה כזה מעוצבן!! אבל לא נורא היה מצחיק לראות אותו רוקד מסטול בבר!!
אממ זהו בעקרון.. שבוע הבא נראה לי הולך להיות אחלה פרק!

למעלה