שרשור הפרק היומי

yarden777

New member
../images/Emo37.gifשרשור הפרק היומי ../images/Emo27.gif

כל מה שקשור היום לפרק שרשרו לפה ...צפייה מהנה

DaviX

New member
הפסקת פרסומות

עד כה נראה כאילו הפרק ממש משחק את התפקיד שציפינו ממנו ההחלפה מאוד אקצהביסיוניסטית אבל גם מאוד אנושית. אוכל להוסיף עוד בסוף, צפיה נעימה!

anahi y rachli

New member
איזה פצצה זה

שני אמהות שונות בהכול אבל מזה לתת חופשי לילדים לעשות מה שהם רוצים ? כאילו צריך הגבלה לא תמיד מזה לצאת כל הזמן חברים וכול זה מידי פעם לא תמיד כן , אבל אני גם לא אומרת שצריך תמיד להיות רגועים צריך גם לצאת אבל מידי פעם שוב , בקיצור היה היום יפה , כיף ליראות את השינוים שמתרחשים במשפחות , רחלי.

anahi y rachli

New member
נכון היא מגבילה אבל...

היא אפדר תמיד להגיד כן כאילו לא תמיד כמה אפשר ושוב אני אומרת לא תמיד אלה מידי פעם אבל לא כול הזמן אבל דינה גם כן מגבילה צריך להשתחרר לפמעים אבל לא כול הזמן מ1-10 היתי נותנת 7 לא לדינה לשניה שחכתי איך קוראים לה , כי היא תמיד נותנת הכול היא מרשה הכול אבל צריך לעשות גבולות.

no name ooo

New member
כןזה באמת קצת מוזר... וגם..

אם תשימו לב זה מדי פעם כאילו קופץ כזה כי הם עורכים את זה וזה לא בדיוק מה שהאמהות אומרות וזה...

yarden777

New member
אחלה פרק !

היה פרק ממש טוב במיוחד הכי אהבתי שמור אמרה "עבדתי עליה"

DaviX

New member
היה בהחלט פרק מצויין - סיכום

העבודה ששתי ה'אמא'הות עשו בבתים שאליו סופחו היתה עבודת קודש, סביון בהחלט היה פר עצל שהגיע לו מכת חשמל קטנה בשביל ללמוד שזה לא מספיק להיות דוד שמסתכל על הילדים גודלים ועושה כסף באינטרנט אלא גם אדם שעוזר ונותן. רענן לעומת זאת באמת אב למופת אבל גם הוא צריך לשים יותר לב לאיך שהילדים שלו גודלים עם דגש מרובה על גבולות, ילדים צריכים גבולות. עד כאן העבודה עם האבות אני שמח שעוז ואוהד השלימו והבחלט התרגשתי והזלתי דמעה כשהם התחבקו. הצבע של הקיר והשיער היה שינוי מרענן ולעיתים משפחות כאלו, אליטיסטיות לפעמים, מפחדות משינויים דראסטים, יש לציין שהמסיבה בהחלט היתה קש ששבר את גב הגמל, במקרה שלנו הגמל הוא סביון. אני באמת חושב ששתי האמאהות לקחו אליהן הביתה סט חדש של דרכי חיים ומעכשיו לילדי שתי המשפחות צפויות הפתעות נעימות ומה לעשות, גם לא נעימות. פרק מצויין, כאמור.

וואו.

פספסתי את כל ההתחלה של התוכנית וראיתי רק מ9 וחצי. דמעות עמדו לי בעיניים
. אני חושבת שהתוכנית הולכת ומשתבחת. לא האמנתי שבאמת התוכנית תעשה משהו למשפחות ותגרום לשינויים.
.

yaki123

New member
דרך אגב-איך הייתי רוצה יענו ש..

אמא שלי תלך ושאחרת תבוא.. לעשות פוזות למצלמה,לצעוק עלייה ולצחוק עלייה בזמן שכל הארץ רואה את זה
..אבל בעצם לא הייתי רוצה להחליף את אמא
..טוב נו רק ליום אחד בשביל המצלמות

למעלה