שרשור הכרויות

drums123

New member
יאללה חברה שאלון!

1. מין? 2. גיל? 3. משחק מועדף? (סנוקר, 9BALL, 8BALL וכו') 4. מאכל מועדף? 5. משקה מועדף? 6. שחקן סנוקר\ביליארד אהוב? 7. מועדון מועדף בארץ? 8. יש שולחן בבית או לא? 9. מה התדירות בה אתה משחק? 10. עיסוק בחיים? 11. תחביבים? 12. העדפה: לשחק עם חברים או עם מישהו רציני כזה..זאת אומרת לשחק לכיף או למטרת אימון? 13. שכל אחד יוסיף עוד שאלון יכול להיות מעניין

drums123

New member
אני אתחיל..

1. מין? זכר 2. גיל? עוד ממש מעט 15. 3. משחק מועדף? (סנוקר, 9BALL, 8BALL וכו') סנוקר. 4. מאכל מועדף? שניצל 5. משקה מועדף? קולה 6. שחקן סנוקר\ביליארד אהוב? סטיבן הנדרי
7. מועדון מועדף בארץ? לינקולן ת"א. 8. יש שולחן בבית או לא? לא, אבל תוך כמה חודשים כנראה שיהיה. 9. מה התדירות בה אתה משחק? זה משתנה, יש שבועות של 6 שעות בשבוע ויש בועות של שעה, הייתי אומר 3 שעות. 10. עיסוק בחיים? לומד, בערך. 11. תחביבים? מתופף, חובב מזג האוויר.. 12. העדפה: לשחק עם חברים או עם מישהו רציני כזה..זאת אומרת לשחק לכיף או למטרת אימון? גם וגם. אבל אני נהנה מאוד משניהם.

9ball master

New member
"יאללה" בסדר....

1. מין- זכר 2. גיל - 33 3. משחק מועדף - את כולם אבל 9ball בעיקר 4. מאכל מועדף - סטייק 5. משקה מועדף - גינס (בירה) 6. שחקן אהוב - יש המון.... אבל אם חייבים לבחור אז - פרנסיסקו בוסטמנטה 7. מועדון מועדף בארץ - המועדון שאני מעדיף עדיין לא נפתח.... בינתיים משחק בסקורס 8. יש שולחן בבית או לא - לא 9. מה התדירות בה אתה משחק - 10 - 15 שעות בשבוע 10. עיסוק בחיים - היי-טק 11. תחביבים - נו באמת..... ביליארד 12. העדפה: לשחק עם חברים או עם מישהו רציני כזה - משחק רציני עם חברים 13. שנים במשחק - כמעט 9 14. weapon of choice א. מקל משחק - מקל בהזמנה אישית של Bill McDaniel ב. שאפט של Predator ג. שאפט גיבוי - OB-1 ד. מקל שבירה - Mezz Power Break ה. מקל הקפצה - Mezz Air shooter ו. תיק - 3x5 מעור בעבודת יד של Talisman

Rinor

New member
my turn...

Gender - Male Age - 25 Favorite Game - Snooker Favorite Food - Hamburger Favorite Drink - Cola, Guiness, Bitter Meister Favorite Player - Ronnie Osullivan Favorite Club - For now it's the Scores A Table at Home - Yes, an 8 feet table of wood Playing Time - 4 times a week In Life - Last year in college, studying B.A. in Criminology Hobbies - Basketball, Snooker, Music, Computer Games, Internet, Books Preffer - A serious game, make it competative! Years Playing - 9 years Have a great day everybody! Nir...

Anin17

New member
עונה

1. מין? זכר 2. גיל? 18 3. משחק מועדף? (סנוקר, 9BALL, 8BALL וכו') סנוקר 4. מאכל מועדף? 5. משקה מועדף? קולה 6. שחקן סנוקר\ביליארד אהוב? גראהם דוט 7. מועדון מועדף בארץ? לא מכיר הרבה, מאלו שכן האינטרפול בב"ש 8. יש שולחן בבית או לא? כשנעבור בית יהיה 9. מה התדירות בה אתה משחק? השבוע יצא לי לשחק פעמיים 10. עיסוק בחיים? סטודנט לניהול 11. תחביבים? יש בכרטיס אישי 12. העדפה: לשחק עם חברים או עם מישהו רציני כזה..זאת אומרת לשחק לכיף או למטרת אימון? לכיף 13. שכל אחד יוסיף עוד שאלון יכול להיות מעניין

תומר199

New member
ממשיך...

1. מין? זכר 2. גיל? 21 3. משחק מועדף? (סנוקר, 9BALL, 8BALL וכו') רק סנוקר 4. מאכל מועדף? הכל 5. משקה מועדף? קולה 6. שחקן סנוקר\ביליארד אהוב? רוני אוסאליבן 7. מועדון מועדף בארץ? לינקולן חולון 8. יש שולחן בבית או לא? האופנוע בא על חשבון השולחן, אין מקום. 9. מה התדירות בה אתה משחק? 4 פעמים בשבוע. 10. עיסוק בחיים? חייל חפש"ן 11. תחביבים? מוטוקרוס, ושטח שטח שטח 12. העדפה: לשחק עם חברים או עם מישהו רציני כזה..זאת אומרת לשחק לכיף או למטרת אימון? משחק עם חבר אבל ברמה טובה מאוד. 13.

JackR1

New member
גם אני מצטרף

1) זכר 2) 27 3. קרמבול 3 דפנות. 4. אין. 5. אין. 6. אין. 7. תלוי למה. קרמבול\סנוקר - אריסטוקרט, פול - מונארך. 8. אין. 9. בערך פעם בשבוע. 10. סטודנט, עובד. 11. המון. קשה אפילו להיזכר בכולם. 12. תמיד אימון, גם עם חברים. 13. שנים - גם בסביבות 9, ברצינות - 4-5. 14. מקלות - Predator 4K4, Excalibur breaker, Lucasi jumper

נונה1

New member
יאללה גם אני ../images/Emo13.gif

1. נקבה 2. אוף נו טוב שנת לידה 1961 (הזקנה שבחבורה חחחחחחחחח) 3. פול 4. פיצה, טוסטים. 5. בירה קורונה 6. אין לי בעצם... התאומים שלי 7. המועדון הפרטי שלי שנקרא: "הזולה של אסף ז"ל" שהיא ע"ש הבן שלי אסף ז"ל. 8. שולחן 8 פיט 9. כשיש לי זמן וכשלבני הבית או החברים שלהם יש סבלנות לשחק איתי פול. 10. עובדת אצל עו"ד 11. קריאה, פול, מחשב, בישול, אפיה. 12. עם בני משפחה בשביל הסבבה והכיף לפעמים מתערבים על דברים קטנים. 13. מוסיפה את תמונת השולחן שלנו================>>>>>>>>>>

Ak477

New member
../images/Emo37.gif שרשור הכרויות ../images/Emo27.gif

אהלן חבר'ה :) אז לנוכח פרסום שרשור מהפורום הזה בדף הראשי(לא היה תרוץ אחר) , בואו נקים שרשור הכרויות כאשר אנו נספר על : גיל: זמן משחק:: חוויה הכי מצחיקה במשחק: משחק לרוב ב...:(מקום משחק) הכי שנוא עלי כשבאמצע המשחק...: יאלה , תפציצו.

Ak477

New member
אני אתחיל

גיל : 18 זמן משחק : שנתיים ? חוויה הכי מצחיקה במשחק : חבר שלי בא בפוזה של החיים , נכנס למצב מהר כזה ובום..העיף ת'כדור מהשולחן כמו מניאק , ואני בטוח שלפחות חלקכם יודעים / מכירים את הסיטואציה הזו :) משחק לרוב ב... : מועדונים בצפון ? king snooker ? הכי שנוא עלי כשבאמצע משחק : היריב נותן פצצה , הוא כבר בא לשבת.. ופתאום הכדור נכנס.

...

בן 30 משחק סנוקר מגיל 15 רק לאחרונה באופן כמעט קבוע פעם בשבוע. שולחן 10פיט סלינקולן ת"א. בהזדמנות זו - מחפש פרטנר לסנוקר ברמה של אחד שיכול לעשות ברייק של 4- 7 כדורים מדי פעם :p

ilavie

New member
פרטנר לסנוקר...

בן 32 אמנם לא משחק 15 שנה אבל מסוגל מידי פעם לעשות ברייק של 4-5 כדורים אפשר לנסות פעם פעמיים ולראות מתאים,לא מתאים...

תרומתי למדע

1. זכר. 2. בקרוב 30. 3. מעדיף סנוקר, אבל מתפשר גם על 8BALL ו-9BALL כשרוצים לגמור מהר. 4. פיצה. 5. תפוזים טבעי עם קרח. 6. סטיב דיוויס. 7. לינקולן בחולון. 8. אין שולחן מפאת חוסר מקום. 9. משחק אחת לשבוע לפחות. 10.עו"ד. 11.חובב נגינה, צילום, סנוקר. 12. העדפה: נשים. לשחק עם נשים. ואם לא אז עם החבר'ה.

ממש לא נדיר.

יותר נדיר למצוא שחקנים שבאמת מכירים את כל החוקים (ואני לא מתיימר להיות כזה).

9ball master

New member
אני דווקא

נתקל די הרבה נשים שמשחקות.... יש אפילו תחרויות של נשים בכמה מועדונים....

Benkok

New member
אפשר גם?

1. מין? כמה שיותר... 2. גיל? 27 3. משחק מועדף? (סנוקר, 9BALL, 8BALL וכו') 9BALL 4. מאכל מועדף? קציצות 5. משקה מועדף? בלק לייבל 6. שחקן סנוקר\ביליארד אהוב? סטריקלנד (בגלל הבלאגן...) 7. מועדון מועדף בארץ? איפה שיוצא (כשאני מבקר בארץ) 8. יש שולחן בבית או לא? עדיין אין, נמצא איפה שהוא בתחילת רשימת ההעדפות, אחרי מערכת תופים חדשה 9. מה התדירות בה אתה משחק? לפחות פעם בשבוע (4-5 שעות) 10. עיסוק בחיים? עצמאי 11. תחביבים? לישון 12. העדפה: לשחק עם חברים או עם מישהו רציני כזה..זאת אומרת לשחק לכיף או למטרת אימון? רק חברים, רק לכיף

למעלה