תמונה של התחנה המרכזית

מצב
הנושא נעול.

levikon

New member
../images/Emo36.gifתמונה של התחנה המרכזית../images/Emo26.gif

תמונה של התחנה המרכזית

חלק מתמונה יחסית גדולה (130MB) של קו החוף של תל-אביב. החל מדרום ראשון ועד לצפון הרצליה. אם מישהו יודע אם אפשר להעלות 130 MB לאינטרנט, שיודיע לי. (ערן - אם לדעתך התמונה צריכה צנזור או משהו אין לי בעיה שתמחק אותה). אבל התמונה מגניבה, פה הבאתי חלקיק קטנטן של התחנה המרכזית + תחנת ההגנה. רזלוציה של כמדומני חצי מטר לפיקסל (+-). התמונה ב GRAYSCALE...

omersi

New member
שי לב שתמונה זו די ישנה

תמונה של התחנה המרכזית

חלק מתמונה יחסית גדולה (130MB) של קו החוף של תל-אביב. החל מדרום ראשון ועד לצפון הרצליה. אם מישהו יודע אם אפשר להעלות 130 MB לאינטרנט, שיודיע לי. (ערן - אם לדעתך התמונה צריכה צנזור או משהו אין לי בעיה שתמחק אותה). אבל התמונה מגניבה, פה הבאתי חלקיק קטנטן של התחנה המרכזית + תחנת ההגנה. רזלוציה של כמדומני חצי מטר לפיקסל (+-). התמונה ב GRAYSCALE...
שי לב שתמונה זו די ישנה
תחנת ההגנה טרם נבנתה כשאר התמונה צולמה.

טוארג

New member
יש לך מושג איפה אפשר להשיג את

תמונה של התחנה המרכזית

יש לך מושג איפה אפשר להשיג את
התמונה המלאה?

טוארג

New member
כשתתקין מסנג'ר תשלח לי גם את התמונה

יש לי אותה בבית
זה צילום
מוזאיקה של אופק נדמה לי של כל תל אביב.
אני מאוד רוצה לראות את התמונה השלמה... (תגיד לי כשאתה מתקין)

levikon

New member
סבבה. ובמיוחד בשבילך../images/Emo8.gif

אני מאוד רוצה לראות את התמונה השלמה... (תגיד לי כשאתה מתקין)
סבבה. ובמיוחד בשבילך

הבית שאני הכי הרבה אוהב בשיר דני: "איך היינו גולשים, על הגלים, והים היה כל כך כחול; בזריחה הפראית, שהרוח דרומית, והשמש כדור ענק עגול; והמים עשוים קריסטל, שקופים, אפשר את הסלעים לראות; והשקיעה... ואחר כך יוצאים לבלות" (סתם בשביל להקפיץ
)

טוארג

New member
גם אני הכי אוהב את הבית הזה...

סבבה. ובמיוחד בשבילך

הבית שאני הכי הרבה אוהב בשיר דני: "איך היינו גולשים, על הגלים, והים היה כל כך כחול; בזריחה הפראית, שהרוח דרומית, והשמש כדור ענק עגול; והמים עשוים קריסטל, שקופים, אפשר את הסלעים לראות; והשקיעה... ואחר כך יוצאים לבלות" (סתם בשביל להקפיץ
)
גם אני הכי אוהב את הבית הזה...
פשוט רציתי את הבית הכי חזק ושמתי אותו בחתימה. אתה אמרת שהחיים הם הולכים ומתארכים כשחיפשת את הקיצור אז נפלת זה הסיפור הסיפור הוא על חבר שנסע והסתדר הוא הבריח קוקאין השטן הוא לבן כמו סדין אמסטרדם על ציר ברזיל מחלקה ראשונה כסף נזיל דה ז'נרו בחצר הוא קונה עוד מעט הוא מוכר תיזהר שלא ליפול כי העין של האינטרפול מסתכלת כל הזמן פקוחה ובבית אמא שלך כן הם תפסו אותו בפריז כשהחליפו מטוס אזיקים כלבים שוטרים ציפורניים לכסוס כבר שנתיים עד המשפט המר הוא יושב פתאום נזכר איך היינו גולשים על הגלים והים היה כל כך כחול בזריחה הפראית כשהרוח דרומית והשמש כדור ענק עגול והמים עשויים קריסטל, שקופים, אפשר את הסלעים לראות והשקיעה... ואחר כך יוצאים לבלות. מצטער, החיים... הם הולכים ומתארכים כשחיפשת את הקיצור אז נפלת זה הסיפור.

fireman

New member
ידידי היקר....אני יכול להעלות אותה

תמונה של התחנה המרכזית

בחלקים לאינטרנט בכדי ליצור פאזל שלם של התמונה כולה. אם יש לך חיבור מהיר ובא לך לשלוח לי את הקובץ "און ליין" שלח לי מסר בו תצרף את מספר האיי סי קיו\מסנג'ר שלך ואני אצור איתך קשר לאחר שאחזור מהלימודים. כמוכן אתה יכול לצרוב אותו ולשלוח לי אותו בדואר, אני אשלם את כל העלויות תשלח לי מסר ותעדכן אותי.... אגב, יש ברשותך תצ"אות נוספות?

levikon

New member
לערן

בחלקים לאינטרנט בכדי ליצור פאזל שלם של התמונה כולה. אם יש לך חיבור מהיר ובא לך לשלוח לי את הקובץ "און ליין" שלח לי מסר בו תצרף את מספר האיי סי קיו\מסנג'ר שלך ואני אצור איתך קשר לאחר שאחזור מהלימודים. כמוכן אתה יכול לצרוב אותו ולשלוח לי אותו בדואר, אני אשלם את כל העלויות תשלח לי מסר ותעדכן אותי.... אגב, יש ברשותך תצ"אות נוספות?
לערן
אני לא חושב שכדאי להעלות אותה לאינטרנט במלואה מכיוון שהיא לא מצונזרת... (רואים שם את כל הקיריה, גלילות, פי גלילות שבינתים נסגר, שדה דב וכ"ו). אני הייתי שולך לך אותה בכיף אולם לצערי האיסיקיו שלי לא עובד ב P2P!!! תוכנה מעצבנת!!! אני אוריד מסנג'ר ואז אשלך לך את המספר, היום אולי, מחר בטוח!!! בקשר לתצא"ות ותצל"ים. יש לי כמה מענינים, בן גוריון ב 20 סמ' לפיקסל ועוד כמה, אבל אני אצטרך למצוא אותם על דיסקים. רוב התצלומים אצלי הם תצל"ים אבל לא של ישראל. בעיקר מ LANDSAT,ICONOS וSPOT. מ 15 מ' עד 80 סמ'. קח תצלום חמוד של תחנת רכבת בסינגפור. (מקובץ בגודל 750 MB)

fireman

New member
יש לך תצלומים של באר שבע?

לערן
אני לא חושב שכדאי להעלות אותה לאינטרנט במלואה מכיוון שהיא לא מצונזרת... (רואים שם את כל הקיריה, גלילות, פי גלילות שבינתים נסגר, שדה דב וכ"ו). אני הייתי שולך לך אותה בכיף אולם לצערי האיסיקיו שלי לא עובד ב P2P!!! תוכנה מעצבנת!!! אני אוריד מסנג'ר ואז אשלך לך את המספר, היום אולי, מחר בטוח!!! בקשר לתצא"ות ותצל"ים. יש לי כמה מענינים, בן גוריון ב 20 סמ' לפיקסל ועוד כמה, אבל אני אצטרך למצוא אותם על דיסקים. רוב התצלומים אצלי הם תצל"ים אבל לא של ישראל. בעיקר מ LANDSAT,ICONOS וSPOT. מ 15 מ' עד 80 סמ'. קח תצלום חמוד של תחנת רכבת בסינגפור. (מקובץ בגודל 750 MB)
יש לך תצלומים של באר שבע?

Y.G.J

New member
ערן, שלח לי את התמונה

ערן, שלח לי את התמונה
ואני אבנה מערכת ניווט לאתר כנראה בפלאש ויהיה אפשר לעבור על כל המפה

מצב
הנושא נעול.
למעלה