שרשור מודיעין והכוונה

מצב
הנושא נעול.

OMER G17

New member
איך להגיע לקניון רוטשילד ראשל"צ?

שרשור מודיעין והכוונה

אתם מתבקשים לשרשר אך ורק לכאן שאלות הכוונה ומודיעין תחבורה ציבורית.
פעם ראשונה שאני שואל שאלה! בשביל ידידה שלי...תנו כמה אוטובוסים מצידי..מצומת בני דרום צומת כנות..או משהו כזה...כמה שיותר מהר יותר טוב

matany

New member
אתר Wap ג€ של אגד

שרשור מודיעין והכוונה

אתר Wap ג€ של אגד
מישהו אמר לי שאגד פתחו אתר wap ג€ (שמתאים לאינטרנט סלולרי) אבל אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו יודע מה הכתובת או איך מגיעים אליו? (אני ברעים בשבועיים הקרובים אז אין לי כ"כ איך לבדוק. תודה.

OMER G17

New member
אההה..בהתנתקות?

אתר Wap ג€ של אגד
מישהו אמר לי שאגד פתחו אתר wap ג€ (שמתאים לאינטרנט סלולרי) אבל אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו יודע מה הכתובת או איך מגיעים אליו? (אני ברעים בשבועיים הקרובים אז אין לי כ"כ איך לבדוק. תודה.
אההה..בהתנתקות?

OMER G17

New member
אהה אם יש לכם מצומת ג.וושינגטון הכי

פעם ראשונה שאני שואל שאלה! בשביל ידידה שלי...תנו כמה אוטובוסים מצידי..מצומת בני דרום צומת כנות..או משהו כזה...כמה שיותר מהר יותר טוב
אהה אם יש לכם מצומת ג.וושינגטון הכי
טוב..

sannis

New member
351/371 של מטרופולין

351/371 של מטרופולין

../images/Emo36.gifשרשור מודיעין והכוונה../images/Emo26.gif

שרשור מודיעין והכוונה

slallum

New member
שאלה..

שרשור מודיעין והכוונה

שאלה..
אני רוצה להגיע ללשכת הגיוס בירושלים ממזכרת בתיה.. התכנון שלי הוא להגיע ממזכרת בתיה לרחובות ומרחובות לירושלים, אבל ההורים שלי אמרו לי שהאוטובוס מרחובות לירושלים עוצר ליד מזכרת בתיה, ניסיתי לבדוק אם זה נכון בעזרת האתר של אגד, אבל התחנות שבהן האוטובוס עוצר הן: חוות גדנע מגורונים מ. קיבוץ חולדה ואחרי זה צומת נחשון.. האם "מ. קיבוץ חולדה", הוא התחנה שאני מחפש?

elians

New member
היי

שאלה..
אני רוצה להגיע ללשכת הגיוס בירושלים ממזכרת בתיה.. התכנון שלי הוא להגיע ממזכרת בתיה לרחובות ומרחובות לירושלים, אבל ההורים שלי אמרו לי שהאוטובוס מרחובות לירושלים עוצר ליד מזכרת בתיה, ניסיתי לבדוק אם זה נכון בעזרת האתר של אגד, אבל התחנות שבהן האוטובוס עוצר הן: חוות גדנע מגורונים מ. קיבוץ חולדה ואחרי זה צומת נחשון.. האם "מ. קיבוץ חולדה", הוא התחנה שאני מחפש?
היי
אני לא בקיא לגבי האוטובוסים של רחובות ירושלים, אבל אני יכול לעזור במידה ואתה מכיר את צומת מסמיה (סמוכה לצומת כנות - דרומה יותר) שם אתה יכול לתפוס את 438 שזה אשדוד ירושלים או את 437 שזה אשקלון ירושלים, 437 יותר אקטואלי ויש לו כמעט מדי שעה נסיעה. כמו כן יש את 446 שזה באר שבע ירושלים, כמובן כל אלה מצומת מסמיה. לגבי לשכת הגיוס, היא ממש ממש קרובה לתחנה המרכזית בי-ם למעשה אפשר להגיד שהיא מאחוריה, מאחורי התחנה יש שכונה ושם היא נמצאית.

OMER G17

New member
לא מה פתאום...סע עם רחובות-י-ם...

היי
אני לא בקיא לגבי האוטובוסים של רחובות ירושלים, אבל אני יכול לעזור במידה ואתה מכיר את צומת מסמיה (סמוכה לצומת כנות - דרומה יותר) שם אתה יכול לתפוס את 438 שזה אשדוד ירושלים או את 437 שזה אשקלון ירושלים, 437 יותר אקטואלי ויש לו כמעט מדי שעה נסיעה. כמו כן יש את 446 שזה באר שבע ירושלים, כמובן כל אלה מצומת מסמיה. לגבי לשכת הגיוס, היא ממש ממש קרובה לתחנה המרכזית בי-ם למעשה אפשר להגיד שהיא מאחוריה, מאחורי התחנה יש שכונה ושם היא נמצאית.
לא מה פתאום...סע עם רחובות-י-ם...
עכשיו אם יש תחנה ליד מזכרת בתיה יכול להיות שהוא עוצר שם...מקסימום אי אפשר שאחד ההורים יקפיץ אותך לקיבוץ חולדה? או לצומת ביל"ו אני יודע...בטוח הוא עוצר באחת התחנות האלה..אגב מזכרת בתיה הולכים לי-ם...רחובות לתל השומר לא?

mucool2

New member
לשכת הגיוס לא ממש מאחורי הת"מ

היי
לשכת הגיוס לא ממש מאחורי הת"מ
כדי להגיע אליה צריך לחצות את שד' שרי ישראל (לשכונת מקור ברוך). השכונה שמאחורי התחנה המרכזית נקראת רוממה. שדרות שרי ישראל זה הרחוב הרחב שחוצה את רחוב יפו כמה בניינים מזרחה מהת"מ.

q

New member
מונית שירות 141 בחיפה

שרשור מודיעין והכוונה

מונית שירות 141 בחיפה
מישהו יודע מאיזה שעות יש מוניות שירות בקו 141 מהאוניברסיטה למרכזית המפרץ? (אין אוטובוסים במסלול הזה עד 12 ומשהו...) אם מישהו יודע מה הטלפון של החברה שמפעילה אותם, זה גם יעזור...

חריש

New member
מונית ראשונה בסביבות 7:15

מונית שירות 141 בחיפה
מישהו יודע מאיזה שעות יש מוניות שירות בקו 141 מהאוניברסיטה למרכזית המפרץ? (אין אוטובוסים במסלול הזה עד 12 ומשהו...) אם מישהו יודע מה הטלפון של החברה שמפעילה אותם, זה גם יעזור...
אח"כ היציאה היא פשוט ברגע שהמונית מלאה. שים לב שהמוניות יוצאות מהתחנה של קו 141 בצ'ק פוסט, ולא מהמרכזית. תחנת המוניות היא טקסי כרמלית מס' טלפון 04-8664640

q

New member
התכוונתי מהאוניברסיטה למרכזית

אח"כ היציאה היא פשוט ברגע שהמונית מלאה. שים לב שהמוניות יוצאות מהתחנה של קו 141 בצ'ק פוסט, ולא מהמרכזית. תחנת המוניות היא טקסי כרמלית מס' טלפון 04-8664640
אני מקווה שהבנת את כוונתי... אז אפשר להניח שיהיו מוניות מהאוניברסיטה למרכזית המפרץ כל רבע שעה (אני צריך מונית בסביבות 9...)?

חריש

New member
יש סיכוי טוב שתהיה מונית

אני מקווה שהבנת את כוונתי... אז אפשר להניח שיהיו מוניות מהאוניברסיטה למרכזית המפרץ כל רבע שעה (אני צריך מונית בסביבות 9...)?
יש סיכוי טוב שתהיה מונית
אבל הבעיה היא שהמונית לא תיסע עד שלא יהיו לפחות 6-7 נוסעים, וזה עלול לקחת לא מעט זמן (אין הרבה נוסעים ב"דכ בשעות האלו, ועל אחת כמה וכמה עכשיו, כשרוב הסטודנטים בחופש). לאן אתה צריך להגיע אחרי המרכזית? אם זה לכיוון קריות-עכו-נהריה, אולי כדאי לך לעלות על קו 37 (אוטובוס / מונית) ולהגיע להדר...

מצב
הנושא נעול.
למעלה