סקרים # סקרים

shishi26

New member
מתי סיפרתם לכל העולם?../images/Emo124.gif

מתי סיפרתם על ההריון: להורים? ובעבודה? וקרובי משפחה?

אני כרגע בשבוע 20

להורים שלי - לאמא: עם הדופק, לאבא בערך שבועיים אחר כך. להורים שלו - אחרי הסקירה הראשונה (נדמה לי). בעבודה - שבוע 12 (ביום שהודיעו לי שמפטרים אותי). קרובי משפחה - לאף אחד עדיין לא סיפרתי. חברים - משתנה: בין שבוע 8 ל- 17, ויש הרבה שעדיין לא הספקתי.

../images/Emo41.gifתשובותי../images/Emo41.gif

סיפרנו להורים ולאחים אחרי בדיקת הדם (באותו היום שהופיעו 2 פסים). לחברים- אחרי שבוע 12 לחברים פחות מפרגנים קצת אחרי
לעבודה- אחרי הסקירה הראשונה.

פנדונת

New member
אני לא מבינה אתכן בנות...............

איפה החבאתן את הבטן? אני רק בשבוע 13 וכבר כל העולם ואישתו מרכלים על זה

shishi26

New member
חפירה. ראו הוזהרתן../images/Emo52.gif

אני רק בשבוע 6 וכבר רואים בטנונה. החצי לא רוצה לגלות כבר לשאר העולם (ההורים והאחים יודעים) ואפילו הגזים והוסיף שאם ישאלו אז לשקר. אני ממש רוצה כבר לספר, לפחות לחברה הכי טובה.
ביום רביעי עוד שבועיים יש לי בדיקה ראשונה ומקווה
לראות דופק (אני אמורה להיות בשבוע 7 ו6 ימים. איך אני אשכנע אותו? שכחתי לציין שהסיבה שהוא לא רוצה שנספר היא נגד עין הרע. תודה על החפירה.

פנדונת

New member
היי,

אם הסיבה שהוא לא רוצה לספר הינה בגלל עין הרע, יש בעיה להכחיש דברים כמו הריון, בגלל "ברית כרותה לשפתיים" שזה אומר שלדיבור היוצא מהפה יש כח ממשי (בעיקר להזיק), ולכן לא מכחישים הריון. להסתיר מותר, להכחיש.... אנחנו מפחדים שזה עלול להתגשם חס ושלום.

ע ו ג ל ה

New member
לא מסתירה. מי שרוצה לרכל ולזמר- שיבושם לו

והאמת? משתדלת לא לראות הרבה אנשים בדיוק מהסיבה הזאת- כבר (שבוע 11!) קיבלתי את התנועה של להחזיק את הבטן, וזה נהיה נורא שקוף- כמובן שמאוד נוח לי זה שאני בבית ולא בעבודה, ולומדת כל הזמן, אז יש לי תירוץ למה אני לא יכולה להיפגש עם אנשים, וחוצמזה- אני רק צריכה לסחוב עוד 12 יום
- עד השקיפות, ואז- כולם ידעו.

ק ש מ י ר

New member
../images/Emo20.gif

להורים ולחברים הקרובים - אחרי הדופק בעבודה - אחרי השקיפות כל השאר פשוט ראו לאט לאט לבד כשיצאה הבטן (היא יצאה בערך בשבוע 16 ויש גם כאלה שעד לפני שבוע (שבוע 20) לא שמו לב....)

ממי 81

New member
אנחנו עוד לא סיפרנו....

אני בשבוע 6 ... כנראה נספר רק בחודש 3 .. ואולי לאמהות בחודש 2 , אני מזה בסרטים שאמא שלי תכעס אבל הבעייה שהיא יכולה לספר לכל העולם מרוב התרגשות ואני חיכיתי שנה שלמה שזה יקרה ולא בא לי שכולם יידעו לפחות לא בינתיים ... אפילו לחברה הכי טובה שלי עוד לא סיפרתי.. עוד חודש חודש וקצת נספר למי שממש קרוב ב"ה!!

למעלה