חיפושי ספרים ובקשת המלצות

אבאדוב1

New member
לילה אחד באוקטובר הבודד, רוג'ר זילא

זני: מצאתי אותו ביום ששי וקראתי בערך חצי ספר ואני לא מצליח לגבש דעה, אם מישהו קרא, אני מעונין לשמוע את דעתו, בברכה

amirkol

New member
ספר של יורם בינור

שלום, אני מחפש את ספר של יורם בינור (הכתב מערוץ 2): My Enemy, My Self שהוא באנלית וטרם תורגם לעברית. יש למישהו מושג היכן ניתן להשיגו? עשיתי חיפוש באתר אינטרנט של סטימצקי והוא איננו שם, תודה רבה, אמיר.

LRa

New member
מחפש המלצה לספר של טים פאוורס

על איזה ספר אתם ממליצים פרט לשערי אנוביס?

חולפת2

New member
אמיר,לא תמיד מה שמוצג באתר נותן

לך תמונה עדכנית מה יש בחנויות(אם לא אכפת לך לקנות מחנות).נסה לברר בסניפים הקרובים לך.

Boojie

New member
בעברית יצא רק עוד אחד -

"הזדמנות אחרונה", שלטעמי הוא נהדר. כמו כן פרסמנו סיפור (נהדר, לטעמי) שלו בגליון 5 של חלומות באספמיה. אה, כן, ואני צריכה לציין שהיה לי הכבוד והעונג לתרגם את כולם, כך שאולי אני משוחדת. כמו כן, אולי אתה לא יודע, אבל פאוורס צפוי להגיע לארץ כאורח הכבוד של כנס אייקון הקרוב (בחוה"מ סוכות, בסינמטק ת"א, פרטים יהיו - כשזה יהיה כבר רלוונטי - באתר אייקון שלינק אליו נמצא בחתימה שלי). ביקורות על הספרים שלו (שתורגמו ושלא תורגמו) אפשר למצוא באתר הממסד האפל (במדור הביקורות ובארכיבים במדור ביקורות הפנטסיה) ובאתר האגודה (להריץ חיפוש על פאוורס).

LRa

New member
אין לי בעיה לקרוא באנגלית

וכבר קראתי את המאמרים שבאגודה, תודה. פשוט רציתי המלצה יותר "אישית" P:

Boojie

New member
אחלה ספר.

מהבודדים של זילאזני שאני אוהבת. חמוד להפליא וכיפי. יש לזכור שזה ספר שבנוי על מחוות להמון ספרים אחרים (כל הדמויות שם למעשה לקוחות מתוך ספרים או מיתוסים אחרים, והטקס שהן עורכות לקוח מלאבקראפט), ואם אתה לא מכיר לפחות מעט מתוכן, הספר ימצא חן בעיניך הרבה פחות. היה בזמנו איזה אתר שניסה לרכז את מקור המיתוסים בספר הזה, אבל אני לא זוכרת איפה שמתי אותו.

למעלה