תכנסו... זה דחוווווווווווווווף!

• פותח הנושא nolie
  • פורסם בתאריך

nolie

New member
../images/Emo35.gif תכנסו... זה דחוווווווווווווווף!

אז ככה, בינואר הייתי במיונים של הדרכת יח"ש וסימנתי שם שאני רוצה להיות מדריכת יח"ש בעדיפות הכי גבוהה (1. מורן, 2.שיריון, 3.חי"ר..בסדר הזה) ואת תפקיד המכ"ית סימנתי בעדיפות ה-כ-י נמוכה. בפברואר קיבלתי תשובות שהתקבלתי לתפקיד של מכ"ית מג"ל ואני אמורה להתגייס ב-20.2.05. השאלה שלי היא כזו, אני יודעת שהיו מיונים (ב-2.8) לתפקידים של הדרכת מורן, חי"ר, שיריון ותותחנים אז יש סיכוי שאם אני אתקשר ללשכת גיוס ואבקש לעבור לאחד מהתפקידים הנ"ל אז יאשרו לי את הבקשה???????????? (כי כבר עברתי את המיונים והכל..)

s w e e t y 17

New member
חח

איזה קטע קרה לי בדיוק אותו הדבר רציתי הדרכת חי"ר וקיבלתי מכ"ית בחיל האוויר... האפשרות לשנות נראית לי קלושה ובגלל זה העדפתי להשלים עם התפקיד באהבה... אין מה לעשות, הצבא מחליט מה שבא לו ולא מה שבא לנו

anatb18

New member
חחח מקרה דומה

חברה שלי גם לא רצתה מכי"ת סימנה מקום אחרון ויח"A ראשון קיבלה מכי"ת... אין מה לעשות.. היא בכתה כששמעה אבל התחילה לקבל את הרעיון ולמצוא את הדברים החיובים שבתפקיד... וד"א אני הייתי במיונים הללו ב2.8 וכאילו משמה הם פותחים קורס חדש לגמרי לפי מה שהם צריכים אז לא נראה לי שיתחשבו בך... כמו שלא התחשבו בך שאת לא רוצה מכי"ת למה את חושבת שיתשחבו בך לעבור? הרי הם צריכים מכי"ת... הצבא הולך לפיו צורכיו ולא לפי צרכייך..

למעלה