שתי שאלות

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo35.gif שתי שאלות ../images/Emo35.gif

שתי שאלות

אני עובדת דרך משרד החינוך, זו שנתי הראשונה. יש דבר מקובל שכזה, לפטר שם עובדים ולהחזירם שנה לאחר מכן על מנת שלא יקבלו קביעות. אז פוטרתי כמו כולם (כלומר, אפוטר ב 31.8 ואחזור 1.9) וביודעין אני חוזרת בספטמבר. האם זה חוקי? ורק כדרך אגב, יצאתי לחופשת לידה באמצע מרץ, וחזרתי ביוני, אם זה משנה...
שאלה שנייה שאני לא בטוחה שקשורה לפה- במעון ניתן לקבל הנחה דרך משרד העבודה והרווחה אם עובדים מעל 30 ש"ש. רציתי לדעת מה החישוב של ההנחה אם אני עובדת 30-32 ש"ש. והאם זה תלוי בגובה המשכורת ואיך? (והאם יש קשר גם לגובה המשכורת של בעלי?) אם זה לא קשור לפה, אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים לשאול.. תודה

שיר ורד

New member
תשובה

שתי שאלות

אני עובדת דרך משרד החינוך, זו שנתי הראשונה. יש דבר מקובל שכזה, לפטר שם עובדים ולהחזירם שנה לאחר מכן על מנת שלא יקבלו קביעות. אז פוטרתי כמו כולם (כלומר, אפוטר ב 31.8 ואחזור 1.9) וביודעין אני חוזרת בספטמבר. האם זה חוקי? ורק כדרך אגב, יצאתי לחופשת לידה באמצע מרץ, וחזרתי ביוני, אם זה משנה...
שאלה שנייה שאני לא בטוחה שקשורה לפה- במעון ניתן לקבל הנחה דרך משרד העבודה והרווחה אם עובדים מעל 30 ש"ש. רציתי לדעת מה החישוב של ההנחה אם אני עובדת 30-32 ש"ש. והאם זה תלוי בגובה המשכורת ואיך? (והאם יש קשר גם לגובה המשכורת של בעלי?) אם זה לא קשור לפה, אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים לשאול.. תודה
תשובה
זה חוקי. השאלה השניה באמת לא קשורה לפורום. אין לי מושג איפה אפשר לקבל תשובות לגבי הסכומים, אבל בכל זאת כמה רעיונות. בכל מקרה ההנחה תלויה בהכנסות ובנכסים של שני בני הזוג ולפי מה שזכור לי גם במספר הילדים שלהם וגילם. לחפש באתר של משרד הרווחה. לבדוק , האם בטוספ הבקשה להנחה בשכר לימוד שאת ממלאת, יש הפניה לגוף או אתר שיתן לך הסברים. לחפש באתרים של ארגוני הנשים המפעילים מעונות (ויצו , נעמת, אמונה) האם יש להם מידע בנושא. לשאול בפורומים של הורים לילדים קטנים/תינוקות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה