שש"מ

• פותח הנושא spub
  • פורסם בתאריך
ממ...שאלה בעצם שתיים..

1.למה אני לא יכולה להיכנס לאתר של עברי?? 2.לעברי יש הופעות באיזור השרון??

משתדלת לענות

1.אמ..בישביל להיכנס לאתר של עברי צריך להתקין "פלאש 6" ואפשר להוריד את זה בדף הזה לפני שנכנסים אליו... 2.אני לא יודעת מה זה השרון בישבילך (נו לכל אחד יש את השרון שלוP:) אז את מוזמנת להיכנס ללוח האירועים ושם יש את כל ההופעות של עברי. יום טוב

מישהו שמע על יום הסטודנט

במכללת אריאל? יש שמועות בפורום ב"ה שגם עברי מופיע שם [= יאללה שמישהו יאמת לי אותם ופליז תגידו שאין הגבלת גיל...

מדובר על ההופעה באוניברסיטת בר אילן

ב29/5, ועברי מתארח בהופעה של מירי מסיקה.

גל פה

New member
שאלה...

רק סטודנטים יכולים ללכת להופעות ביום הסטודנט? וכמה בערך עולה כרטיס להופעה בתכניון בחיפה?

אבל יש שרשור שאלות. ../images/Emo7.gif

בכלאופן, לא רק סטודנטים, אבל לרוב יש הגבלות גיל, תלוי לאן. לטכניון בחיפה כרטיס עולה 60 ש"ח, ויש הגבלת גיל מכיתה י"ב ומעלה.

ברוש15

New member
אמ אני עוד לא בת 16 ונכנסתי

אבל זה היה לת"א ובדרך כלל לא מכניסים...בכל אופן לא נראה לי שבחיפה יכניסו אותך..

Infinity AL

New member
בחיפה הסיכוי קטן../images/Emo203.gif

באוניברטיסת חיפה הסיכוי קטן שיכניסו אותך כי לפי מה שהבנתי ( מאחוית שלומדת שם) שנה שעברה קטינים עשו להם צרות ורעש וקיצור בלאגן והסטונדטים התלוננו והאגודה הבטיחה להם שהשנה זה לא יקרה אז נראה לי הם יקפידו. אני הייתי בבראודה, וביקשו ת.ז כמובן שלא יכלתי לתת כי אנירק בת 16 וחצי..מזל שהייתי עם אחותי..ואמרנו להם שאנחנו גרות רחוק ( אני ושתי חברות) ואז הם ויתרו והסכימו שכולנו נכנס למרות שרק אחותי הראתה ת.ז... בכל אופן חצי שכבה שלי הייתה שם ככה שזה לא ממש קשה להכנס

למעלה