שש"מ

• פותח הנושא spub
  • פורסם בתאריך

Smileey Girl

New member
האמ.. כבר הזמנתי ../images/Emo4.gif

טוב גם ככה אחרי כמה שירים אני מתכוונת לבוא ליד הבמה.

mor298

New member
לא, את לא. ../images/Emo11.gif

טוב, בעצם אני שורה שניה. אז לא אכפת לי. אבל בכל זאת נקווה שזה לא יהיה כמו ההופעה בכפ"ס

אבל תחשבו שנייה.

אני למשל, יכולה לקנות כרטיסים רק שבוע לפני (לקבל כרטיסים
) וכבר בטח לא יישארו מקומות טובים, אז אני אשב בשורה 123456789 כל המופע? לא. אני בהתחלה אשב על הרצפה מקדימה ואח"כ כשכולם יעמדו אעמוד גם, זה פשוט הרבה יותר כיף. לשבת כל ההופעה זה מבאס, ברור שבשירים הראשונים אני לא אעמוד, אבל אני הרבה יותר נהנית לקפוץ ולרקוד, גם אם זה מההתחלה, ויש עוד כאלה.

mor298

New member
תחשבי את שניה..

נראה לך הגיוני שכל מי שיושב בשורה 843764576238 יבוא לשבת בשורה הראשונה? חשבת לרגע איזה בלאגן יהיה אם זה יקרה.? ומה אלה שקנו כרטיסים לשורה הראשונה אשמים בזה שנזכרתם לקנות מאוחר? אז תשבו לפניהם, ואז גם תעמדו לפניהם, ואז גם יהיו שם דחיפות.. ובלאגן.. וכל ההופעה תהרס למי שקנה בשורה ראשונה, בגלל שאתם שקניתם די מאוחר נדפקתם בשורה מאחורה, והחלטתם שזה לא שווה. אז פעם הבאה תקני מוקדם, ותיהי שורה ראשונה. אני לא הייתי באה לשורה ראשונה אם הייתי יושבת מאחורה. זה לא הוגן.

האגוש

New member
../images/Emo35.gifשש"מ../images/Emo35.gif

שרשור שאלות מסודר
שרשרו לכאן את כל השאלות שלכם בנוגע לעברי, ואנחנו נשתדל לעזור
הפעם אני לא אהיה נחמדה כמו פעם שעברה
כל השאלות שלא ישורשרו לכאן ימחקו

coral100

New member
שאלה...

משהו יודע מתי יש שידור חוזר להופעה של עברי בערוץ 24?

מעיייין

New member
יש לו הרבה הופעות...

איזה מהן? ואם כבר הופעות.. אז אם את מדברת בקשר לבננה ביץ', אז מצתרפת לשאלה...

אמ..

את בטח מתכוונת להופעה בביתן 1. זה היה דיי שידור חד פעמי שכזה אבל אם תעקבי בפורום אולי יודיעו שיש שוב. (אם לזה התכוונת)

TushAngel

New member
../images/Emo141.gifשאלה../images/Emo141.gif

מי כותב את השירים של עברי?הוא עצמו או מישהו אחר? אם מישהו אחר אז מי? ואם הוא כותב,אז הוא כותב את כל השירים או חלק? תודה!

ברוש15

New member
עברי כותב לעצמו את כל השירים...

היו שירים שהוא שר והם לא שלו..כמו "בוא","איש בלי נצח","קיץ אחרון" ועוד.. אבל חוץ מקיץ אחרון ובוא אף אחד מהם לא נכנס לדיסקים.. ככה ש99% מהשירים באלבומים הם שלו

TushAngel

New member
יוו

הוא מלך.פשוט מלך. אני מתה על המילים של כל השירים שלו! אה ותודה=)

mor298

New member
איש בלי נצח? ../images/Emo12.gif

לא שמעתי על השיר הזה בכלל.. של מי הוא? ואיפה הוא ביצע אותו?

למעלה