שרשור שאלות

IM echo

New member
זו רק אני או ש..

המנגינה החוזרת ב'במקומכם' היא בדיוק כמו השיר Im A Big Big Girl In A Big Big World...

dan the man

New member
טאבים ....

מי שיכול בבקשה שירשום לי את הטאבים של "תגידי לי את" אבל לא באקורדים אלא בתווים...כלומר דו מי סי סול פה ...משה כזה... אם אסור פה אז תרשמו לי במסרים... תודה מראש!

האגוש

New member
../images/Emo35.gifשרשור שאלות

[אני לא רגילה לא לקרוא לזה שש"מ
] אממ, נעשה נסיון כזה. אם זה יצליח, אני אמשיך בזה. שרשרו לכאן את כל השאלות שלכם בנוגע לשי, ואנחנו נשתדל לעזור

אנימילי

New member
שלום! שאלה לי אליכם

אני אורחת כאן בפורום ורציתי לשאול: האם יש דרך לתקשר עם שי גבסו באופן אישי? כלומר, האם ניתן להשיג מייל שלו או כתובת דואר?

הדרך היחידה..

חוץ מלשלוח מכתב שאת הכתובת לא מפרסמים.. מצטערת.. את יכולה פשוט לשלוח לו הודעה פרטית בפורום הרישמי.. אין דרך אחרת.. www.gabso.com בהצלחה חמודה

TauberiT

New member
../images/Emo79.gif

ככה, דבר ראשון, יש טאבים ויש תווים. וזה די שונה. בשבילי זה אפילו שונה מאוד
בתור אחת עם דיסלקציה לתווים.
ואני אחפש, ואחזור אליך

TauberiT

New member
תראה,

תוים, כמו שאתה כתבת- דו, רה, מי, פה, סול, לה, סי. כותבים אותם על סולם, ולפי המקום של התו והצורה שלו אתה יודע מה לנגן ואיך. טאבים, זה סוג של דרך קלה יותר לנגן תוים, [קלה יותר- לפי דעתי]. פשוט יש לך 6 קוים, המסמנים את ששת המיתרים של הגיטרה, ועליהם כתובים מספרים בסדר שצריך לנגן. כל מספר מסמן את מספר הסריג [בית] עליו צריך לנגן. פשוט מאוד. ואני מצרפת לך הסבר על טאבים, למקרה שמעניין אותך. אני ממש מקווה שכל הזמן הזה דיברת על גיטרה ולא פסנתר או משהו
מקווה שעזרתי

TauberiT

New member
אולי התכוונת במקומי?

ומזתומרת מנגינה חוזרת?
בכל מקרה, אם הבנתי למה התכוונת, לא ממש, לא יודעת, אני בכל אופן לא שומעת את זה.

go goldi

New member
יש במקומי

ויש במקומנו ויש במקומכם וכמעט את כל ההטיות של המילה בדיסק..

IM echo

New member
זו בדיוק אותה נגינה,

מעניין אם יש איזו כוונה נסתרת או משהו. רוב הסיכויים שהוא בכלל לא שם לב, אבל עדיין, פדיחות.

shronet

New member
לא מכירה את השיר אז אני לא יודעת

אבל לא נראה לי הגיוני שלא היו שמים לב. הרבה אנשים שמעו את הדיסק לפני שהוא יצא, לא נראה לי שיכול להיות כזה צירוף מקרים מביך. צריך לחקור את העניין...

TauberiT

New member
ככה:

מה שיש באתר הרישמי זה קישור לאתר המכיל מלא אקורדים וביניהם אקורדים של שי. מה שדן מחפש אלה תווים, או טאבים, לפי מה שהבתי תווים. [זתומרת, שאקורדים לא עוזרים לו] מקווה שהבנת

אהה טוב.. מה שתגידו..

אנלא יודעת כאלה דברים
ניסיתי לעזור ויצאתי אהבלה חחחחחחחחחחחחחח לא נורא:p

למעלה