שאלה...

• פותח הנושא dors
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

dors

New member
../images/Emo35.gif שאלה...

שאלה...
איך אני מגיע מת"א לטבריה מבלי לרוקן את הארנק שלי?
תודה

fireman

New member
בבקשה.

שאלה...
תודה
בבקשה.
יש לך אוטובוסים שמגיעים מתל אביב לטבריה ישירות קווים 830 835 841 של אגד כמובן כאשר 841 הוא מאסף ולכן מן הסתם הנסיעה בו ארוכה יותר. מחיר הנסיעה הוא 41 שקלים. את לוח הזמן ושעות יציאת הקווים תוכל למצוא באתר אגד בעמוד הראשי סמן תחנת מוצא תל אביב - תחנה מרכזית תחנת יעד טבריה ותקבל את כל המידע הדרוש לך.... נסיעה טובה!

mister K

New member
בשבילך רק 830 או 835 או 840

בבקשה.
יש לך אוטובוסים שמגיעים מתל אביב לטבריה ישירות קווים 830 835 841 של אגד כמובן כאשר 841 הוא מאסף ולכן מן הסתם הנסיעה בו ארוכה יותר. מחיר הנסיעה הוא 41 שקלים. את לוח הזמן ושעות יציאת הקווים תוכל למצוא באתר אגד בעמוד הראשי סמן תחנת מוצא תל אביב - תחנה מרכזית תחנת יעד טבריה ותקבל את כל המידע הדרוש לך.... נסיעה טובה!
בשבילך רק 830 או 835 או 840
אל תיסע בחיים בקו 841 מתל אביב לטבריה. זהו קו מאסף שהנסיעה לוקחת לו יותר מ-3 שעות והוא מיועד לנוסעים מפ"ת והשרון לחדרה ועפולה ולנוסעים מעפולה לטבריה ומטבריה לקרית שמונה. למעשה כשחושבים על זה הסיבה היחידה שהקו הזה מסיים בתמח"ת ולא בפתח תקוה היא ששם יש סניף של אגד ומקום להחנות את המכונות (מה גם שרוב הנהגים של 841 מבצעים בקו חצי טור וחוזרים עם קו 842 או 845 או 840, חצי טור על קו 841 בהחלט מספיק). כמעט אף אחד לא נוסע בקווים 841, 823 ו-921 עד תל אביב והם גם תמיד נוסעים ריקים מהתמח"ת עד פתח תקוה. מאותה סיבה, במרכזית חוף הכרמל בחיפה רשומה פתח תקוה כיעד הסופי של קו 921 למרות שהוא ממשיך עד תל אביב. זאת כדי שנוסעים לתל אביב לא יעלו עליו בטעות.

בקשר למחיר...

שאלה...
תודה
בקשר למחיר...
אם אתה מתכנן גם לחזור באוטובוס שווה לך לקנות מהנהג כרטיס הלוך ושוב.. שנותן לך 15% הנחה.. כך שבמקום לשלם 82 ש"ח לשני הכיוונים אתה משלם "רק" 69.7 ש"ח (חסכת 12.3 ש"ח). בנסיעה השניה של הכרטיס אתה יכול להשתמש עד חודש מהיום שקנית בו את הכרטיס. נסיעה טובה !

מצב
הנושא נעול.
למעלה