צורוצ =צורות
א אמיתי טויטי New member 12/9/04 #1 (../images/Emo35.gif) שאלה קצת קשה ומוזרה... אם הייתם שיר...איזה שיר הייתם? ולמה?
B backstreet girl New member 12/9/04 #2 on mercury של רד הוט צ'ילי פפרז!! אני אהיה שיר מקפיץ וממכר בצורוצ שבלתי אפשרי לתאר..
D dilan angel New member 13/9/04 #4 קשה,קשה../images/Emo110.gif אמממממממממ נראה לי שהייתי JUST A GIRL של NO DOUBT למה? ככה,כי אני מזדהה איתו איכשהו
קשה,קשה../images/Emo110.gif אמממממממממ נראה לי שהייתי JUST A GIRL של NO DOUBT למה? ככה,כי אני מזדהה איתו איכשהו
L Lost Lullaby New member 13/9/04 #5 to the moon & back של סאבג' גארדן ליריקס יש זמנים שאין שורה אחת בשיר שאני לא מזדהה איתה.
C CiNdErElLa3887 New member 13/9/04 #6 אממממ די קשה....אמממ Good Charlotte-Hold On אממ שיר יפה!...הוא עזר לי בתקופות קשות ...
D Devil In Disguise New member 13/9/04 #9 אמממ (מאיפה זה מוכר לי? ) שלי: Evanescence - Hello או Linkin Park - Easier To Run או Nick Carter - Help Me
אמממ (מאיפה זה מוכר לי? ) שלי: Evanescence - Hello או Linkin Park - Easier To Run או Nick Carter - Help Me
M Michal Bloom New member 13/9/04 #11 ../images/Emo141.gifאיזה שאלללה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif קשה לבחור שיר מתאים אבל אולי זה: Lee Ryan - Stand Up As People ... ככה אני מרגישה-כן,זה מווווזר.
../images/Emo141.gifאיזה שאלללה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif קשה לבחור שיר מתאים אבל אולי זה: Lee Ryan - Stand Up As People ... ככה אני מרגישה-כן,זה מווווזר.
L L P rulez New member 13/9/04 #12 אמממממ AVRIL- My happy ending שיר עם מילים עמוקות, אני נורא אוהבת אותו
S Smelly New member 13/9/04 #13 אמממ... Alanis Morissette - Ironic... זה השיר שאני הכי אוהב ואף פעם לא נמאס לי ממנו...