מחפשים חומר על....

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
זקוק לכלל החומר בביולוגיה בדיחפות..

כבר ביקשתי בעבר ולא נתנה לי כל תשובה... האם למשהו יש את קובץ ה PDF שהיה בעבר באתר משרד החינוך, שנותן את כל החומר לביולוגיה? (אני זקוק לחלק של ה 3 יחידות, כדי שאוכל להבין בקשר לפרק מסויים מה יש בבגרות ולא מה שאין)

iRiS009

New member
כנסו..

אני צריכה בסך הכל אנרגיות המחליפות נפט. נגיד פחם..אבל עליו כבר עשו אז אי אפשר יותר. יש עוד תחליף לנפט? אני צריכה לסכם על זה..

כנסו-עזרה

אני צריכה חומר על פריז (מה מקור השם, למה קוראים לה ככה על אתרים שם וכו'..) אני צריכה חומר גם על שער הנצחון (שבפריז) ועל מגדל אייפל.... אם מישהו יכול לעזור... בבקשה

People

New member
גז טבעי, רוח, שמש, אנרגית גובה-מפל

אנרגיה לאיזה שימוש?

iRiS009

New member
עשיתי את העבודה על גז טבעי אך..

חסרות לי תמונות! זה הכל! למישו יש? (ותודה על הרעיונות)

all my sons

אוף... זה כ"כ מעצבן הספר הזה... אז ככה.. המורה שלנו וויתרה לנו על המגן בע"פ על הספר הזה ובמקום אנחנו פשוט צריכים להגיש עבודה לא קשה אבל... הממ.. טוב.. אני לא מוצא את התשובה... אם יש לכם מאמר באנגלית על הספר ובמיוחד על הנושא: materialisem VS idealism זה יעזור מאוד תודה רבה:)

2_be

New member
בקישורי הפורום->אנגלית

יש חומר על all my sons , בדוק אם הוא עוזר לך.

לא רציתי שתגיד כלום../images/Emo29.gif

רק תיקנתי אותך לגבי המין שלה זה הכל ואם אתה חובב הארי פוטר
אז אולי אתה יכול להשיג לי את הטריילר הארוך של הסרט השלישי?פשוט באתר הבית של WB משום מה זה לא עולה לי

Crazy Girl2000

New member
מפעלי מלח =\

אני צריכה סיכום עלמפעלי מלח ולא מצאתי בשום מקום =\ אז אם יש לכם משהו אני אודה לכם

2_be

New member
בבקשה:)

כאן יש באנגלית ואפשר לתרגם... בנוסף בחיפוש בגוגל מקבלים תוצאות, כבר בעמוד הראשון ראיתי כמה תוצאות שאפשר לשלוף מהן מידע.

למעלה