בחירה קשה
כשהפעלתי את האלבום של נועם, והwinamp על רנדום, הוא הפעיל את "אחרים בעצמי". סתם משהו משעשע להתחיל איתו... דמעות יבשות, יש קטעים בשיר שאני ממש מזדהה איתם. יש דברים שאני מתחבר אליהם הרבה פחות. לדוגמא "אנשים קנאים מחכים לי בצד, מסתכלים אלי". אני לא יודע אם מישהו מקנא בי, אני לא יודע אם מישהו מסתכל בכלל על מה שאני עושה. אני לא יכול להתחבר למשהו כזה. אבל לדוגמא עם המשפט "רוצה לעצור את הרגש הזה, זה גדול עליי" אני בהחלט מזדהה. אני בהחלט רוצה. גדולה עלי ההתמודדות איתו כבר. האומנם נועם לקח את המשפט, והפך אותו לֶהמשפט של האלבום. וזאת בגלל שהרגש היה רגש לנועם, כל ההתעסקות עם הרגש במהלך העבודה על האלבום. אני לא עובד על שום אלבום, אני לוקח את הרגש שלי למקום אחר לגמרי... והוא גדול עלי, אני לא מצליח להדוף אותו, אבל אני אצליח. בסוף. אחרים בעצמי, כמו בדמעות יבשות, גם כאן יש קטעים שאני מזדהה ויש כאלה שלא. אבל כאן פחות קטעים שאני לא מזדהה איתם מאשר בדמעות יבשות. אבל הם בעיקר טכניים, "אקח מכחול ואתחיל לצייר", אני לא מצייר.. אני כותב. אני מזדהה עם זה, אבל לא באותו אופן. ועם מרבית השיר אני בהחלט מזדהה. למרות שיש מספר קטעים שאני לא מבין. "אל תברחי כשאני מתבודד, אחזור רגוע", האם נועם מתכוון שכשהוא .. מתבודד, נמצא לבד, האנונימית בשיר תחכה? והקטע הנוסף הוא הפזמון.. אני לא מבין אותו באופן מוחלט. בעיקר את השורה "מדביק אחרים בעצמי"... הפעם לשם שינוי החלק המוזיקלי לא לוקח חלק בבחירה שלי. "אחרים בעצמי". זו הבחירה שלי.