האם יש למשהו נתונים על כמויות

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo35.gif האם יש למשהו נתונים על כמויות

הנוסעים מהתחנות החדשות שנפתחו לפני כמעט שבועיים, בראשון ובבית-שמש? נרימה כוס
לכבוד השנה החדשה, שתהיה שנה הרבה יותר מוצלחת מתשס"ג. ושיפתחו, בשעה טובה, תחנות נתב"ג, ירושלים וסוקולוב (כפ"ס) שאמורות להפתח בתשס"ד (ירושלים צריכה להפתח קצת אחרי, אבל בלועזית זו עדיין אותה שנה 2004 [ה-4 מקבילה ל-ד שבתשס"ד] לכן הוספתי אותה. חוץ מזה, מי יודע אולי נופתע והיא תהיה מוכנה לפני הזמן?).

aas111

New member
תסתכל למטה

לכבוד השנה החדשה, שתהיה שנה הרבה יותר מוצלחת מתשס"ג. ושיפתחו, בשעה טובה, תחנות נתב"ג, ירושלים וסוקולוב (כפ"ס) שאמורות להפתח בתשס"ד (ירושלים צריכה להפתח קצת אחרי, אבל בלועזית זו עדיין אותה שנה 2004 [ה-4 מקבילה ל-ד שבתשס"ד] לכן הוספתי אותה. חוץ מזה, מי יודע אולי נופתע והיא תהיה מוכנה לפני הזמן?).
תסתכל למטה
ברנדן הביא כבר אבל לא רשום עדיין מקווה שבקרוב יבאו כי אני רוצה לדעת אםן זה רוחחי לפתוח תחנה בראשון לציון לתל אביב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=394&msgid=20868864

תודה על נסיונותיך !!!

תסתכל למטה
ברנדן הביא כבר אבל לא רשום עדיין מקווה שבקרוב יבאו כי אני רוצה לדעת אםן זה רוחחי לפתוח תחנה בראשון לציון לתל אביב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=394&msgid=20868864
תודה על נסיונותיך !!!
אבל, זה ממש ממש לא ענה על שאלתי. לא מדובר שם על קוי ראשל"ץ-ת"א ולא על בית_שמש-ת"א. וכמו כן מדובר על שנת 2002 (בכל הקווים ביחד) ואני מדבר על ספטמבר 2003 ורק על 2 קווים. ובכל זאת, תודה ושנה טובה !

aas111

New member
הצעה

תודה על נסיונותיך !!!
אבל, זה ממש ממש לא ענה על שאלתי. לא מדובר שם על קוי ראשל"ץ-ת"א ולא על בית_שמש-ת"א. וכמו כן מדובר על שנת 2002 (בכל הקווים ביחד) ואני מדבר על ספטמבר 2003 ורק על 2 קווים. ובכל זאת, תודה ושנה טובה !
הצעה
אם לא יענו לך תנסה לחשב את הממוצע של היום ותודה על ברכתך

ארזS

New member
כן טומי. זה מעניין.

תגידו....

יש לי מלא תמונות של אוטובוסים זה מעניין כאן מישהו?
כן טומי. זה מעניין.
וראיתי גם שאורן פתח לך במיוחד עמוד לתמונות בגלריה. אז אתה יכול להעלות גם לשם.
ושנה טובה.

omer landau

New member
סוקולוב לא אמורה להיפתח בשנת 2005?

סוקולוב לא אמורה להיפתח בשנת 2005?
זה מה שהבנתי אבל היי כמה שיותר מוקדם אני יותר שמח

מצב
הנושא נעול.
למעלה