איפה להשיג?

hadasshadar

New member
חותמות

הי לכולם אני גרה בכפר סבא - איפה באיזור שלי אפשר להשיג חותמות?? מספרי זיג זג איכותיים ולא פלסטיק פשוטים?? אשמח לעזרה הדס

judyart

New member
כלים לקווילינג (quilling)

האם מישהו איפה ניתן לקנות/להשיג כלים לקוויוינג וניירות לקווילינג תודה, ג'ודי

hadasshadar

New member
חותמות

בנוסף לשאלה הקודמת לגבי חותמות - אשמח לדעת איפה באיזור השרון / תל אביב ניתן לרכוש חומרי יצירה לעיצוב במחירים סבירים אשמח לעזרה ולעצות הדס

חנויות "אמיתיות" ומקוונות

קודם כל- יש את אליס מ"מיי פאנץ'" בגבעתיים ו"נתנאלה.קום" ברחובות, את דפי "מסטיקים" ברעננה ועוד. לכולן גם חנות מקוונת, וכאן לתשובה האמיתית- החנויות המקוונות נותנות מענה מקיף ככל הניתן לסקראפינג בארץ, השירות מהיר ונוח ולא משנה היכן את גרה (יש גם את "מעשה בנייר", "קסם שימושי" ו"ארטישוק"). אם בכל זאת חשקה נפשך למשש את המוצרים טרם קנייתם, אני ממליצה על החנות של אליס ושל נתנאלה, אני מאד נהנית לבקר אצלן.

נועה peleg

New member
יצירה

כבר כתבו לך על החנויות המקוונות. אם את רוצה להגיע פיזית הכי קרוב לכפר סבא זה מסטיקים - דפי מקסימה ויש לה יופי של מוצרים. היא גם עושה הרבה סדנאות. ברעננה באחוזה יש גם את ביג דיל - בפסג' ליד בנק הפועלים. לפעמים אפשר למצוא שם מציאות (ולפעמים לא). בערך מול ביג דיל יש את החנות מוזלים - זו אמנם לא חנות סקראפ, אבל יש שם יופי של קישוטונים ב- 2.5 ו- 5 ש"ח.

תנסי גם

בפורום ארטאזאכן, זהו פורום יד שנייה ואף למוצרים חדשים מיותרים שיש לבנות. לדוגמה, wintam פרסמה שמי שנרשמת לבלוק שלה, תקבל 10% הנחה נוספים באם תרכשי את שהיא מציעה למכירה.

למעלה