shelycat

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo96.gif../images/Emo160.gif../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif

א. יש פה קשת בענן גדולה ומדליקה. ב. יש ריח מדהים של נקי ושל גשם שפשוט כיף אני מטיילת לי בבית בוהה דרך החלונות החוצה וגם שתיתי את כוס התה שלי במרפסת הרטובה ופשוט כיף לי. ג. יש פה שני בזים יפים שמעופפים באזור (נדמה לי שהם צדים בשטחים הפתוחים שליד הבית שלנו) ועוצרים לנוח על הבניין מולי כך שיש לי עמדת תצפית נוחה. ד. כבר יותר משבוע אני לא מצליחה להפסיק לזמזם שירי כריסמס ועכשיו עם הגשם אני בכלל בHIGH, נראה אם המילואים של עמית יסתיימו בזמן אולי נתפוס איזה טיסה ברגע האחרון ללונדון בשבוע שלפני כריסמס. וזהו, נראה לי שהיום אולי נבשל קקאו של מוצרט ונמשיך במצב הרוח החורפי בתקווה שגם יצא לי לדלג בשלוליות בהמשך היום (מה לעשות אני ילדה עדיין).

mayalea

New member
כריסמסס בלונדון

כמה שאלות - כמה עולים כרטיסי טיסה לאנגליה, בתקופת כריסמסס ? יש מה לעשות בלונדון בתקופה הזאת ? העיר לא מתרקונת ומשותקת ? יש יל בן דוד באנגליה, שלא יהיה שם בחג, ואני יכולים להתאכסן אצלו, ואנחנו חושבים על נסיעה לשם. יש טעם ?

maz

New member
הייתי בלונדון לפני כמה שנים

הגענו לא בחג המולד אלא ב 30.12. העיר מקושטת ויפה. בערב "ראש השנה" מלא אנשים יוצאים, משתכרים וסוף סוף שוברים את הקור הבריטי המפורסם ומחייכים לאנשים זרים ברכבת התחתית... העיר לא סגורה, אבל הרבה אתרים נפתחים מאוחר ונסגרים מוקדם בהשוואה לקיץ (משהו כמו 16:00 נגמר היום).

shelycat

New member
..............

פעם קודמת שהגעתי לעיר לפני כריסמס (עזבנו אותה יום לפני כריסמס) העיר היתה עמוסה ומפוצצת , לגבי מחירים אין לי מושג עדיין, אבל אני יודעת שלמשל שיש ללופטהנזה עכשיו מבצעים לרגל 35 שנות פעילותה ובכלל בחורף המחירים נוחים יותר-שווה ברור. בכל מקרה כמו שיעידו הבנות שגרות שם, בעונה הזאת קר שם נורא אבל אני דווקא אוהבת את העונה הזאת, על כל הסיילים (למרות שלונדון לא זולה) והעובדה שאז הכל פתוח בשבוע שלפני כמעט 24 שעות ביממה (מישהו אמר יום כיף בהמלי'ס <חנות צעצועים גדולה>?) והכל צבעוני ושמח. בכל מקרה בחג עצמו העיר כולה ממש משותקת וסגורה וכולם בחופש.

מושית1

New member
אפשר לקנא???

אני קמתי לפני שש יצאתי עוד בעיניים עצומות מהבית אל מזג האויר המדהים הזה .. ועכשיו אני בעבודה מסתכלת עליו דרך החלון וכלל לא יכולה להנות ממנו... אוווף...לא בא לי לעבוד היום...

למעלה