בנים, מה עושים היום?

../images/Emo34.gifבנים, מה עושים היום?../images/Emo34.gif

אז מה כולם עושים היום בערב, רגע לפני שהשבוע החדש מתחיל??? +נוסיף איזה מיני-שאלון כזה... דבר שמצפים לו בשבוע הבא: דבר שלא בא עליו בשבוע הבא: מישהו שרוצים לראות: מישהו שלא רוצים לראות: תכניות מיוחדות לשבוע הבא: דברים מבאסים בשבוע הבא: וקצת נוסטלגיה לשבוע הזה... דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע (לא עלינו) שהיה: ולבסוף- על איזה מספר מ-1 עד 10 יעמוד מדד השביזות יום א' מחר?

../images/Emo47.gif באמת הגיע הזמן לשאלון!!

אז מה כולם עושים היום בערב, רגע לפני שהשבוע החדש מתחיל??? נראה לי שאני אשאר היום בבית... מחר מחכה לי יום עמוס (לימודים, מכון, הצגה ואוויטה כנראה) חוצמזה שעכשיו יש ממש דרמה של תככים (בחיים האמיתיים!!) בקשר למדבר מסויים שזה ממש מעניין לראות איך זה יתפתח חחחח (לא שאני בעד תככים כן?
) +נוסיף איזה מיני-שאלון כזה... דבר שמצפים לו בשבוע הבא: אין משהו ספציפי דבר שלא בא עליו בשבוע הבא: לא יודע מישהו שרוצים לראות: זה שחלמתי עליו אתמול בלילה אחרי ששכחתי ממנו כבר המון המון זמן? אם כי בחלום הוא נראה שונה, אבל בשם שלו זה היה הוא מישהו שלא רוצים לראות: שאלה טובה תכניות מיוחדות לשבוע הבא: האמת שיש לי רעיון אבל אני אשאיר את זה לעצמי דברים מבאסים בשבוע הבא: לא יודע וקצת נוסטלגיה לשבוע הזה... דבר טוב שקרה השבוע: לא יודע משהו שהיה ממש ממש טוב דבר רע (לא עלינו) שהיה: כמעט קיבלתי התקף לב.. עשיתי ריצה על מהירות ממש גבוהה והלב דפק חזק והמשכתי וזה היה נורא מפחיד
ולבסוף- על איזה מספר מ-1 עד 10 יעמוד מדד השביזות יום א' מחר? קם מוקדם ללימודים משעממים אז... 8?

W a r r i 0 r

New member
שבוע שביזות.

ולא רק יום א'. מדד 99. שבוע בכלל לא פשוט מצפה לי. אוף, למה לא חסכתי לעצמי את השבוע הזה לפני 5 שנים.. יש לי 2 בגרויות שאני צריך להשלים אותם השבוע.. אז אני די מצפה לזה (1), ולא בא לי שזה יקרה....(2) רוצה לראות את סבתא שלי (3), לא רוצה לראות את הבית ספר (4) תוכנית אחת - להיקבר בתוך חומר הלימוד (5) יותר מדי דברים מבאסים (6) שו נוסטלגיה? נקברתי גם השבוע הזה בבית (7) ושום דבר טוב לא קרה (8) ודבר רע דווקא כן קרה.....סבתא שלי אושפזה ונותחה עם חסימה במעי שהסרטן הארור יימך שמו וזכרו אירגן לה. (9) בקיצר, בעזרת השם יהיה טוב.

../images/Emo24.gif

מצטער על הסבתא, שתרגיש טוב!!! ובקשר לבגרויות- זה ממש בקטנה... זה אומנם נראה עכשיו כמו כל העולם וממש קשה ומגעיל ומסובך, אבל בסוף עוברים את זה כמו גדולים! וכשמסתכלים על זה במבט לאחור, זה ממש נראה כמו שטויות (+הבי"ס הוא לדעתי התקופה הכי טובה בחיים של בן אדם- התיכון, זאת אומרת.... כל הכיפים והצחוקים עם החברים, שטויות של מורות וכל זה- פשוט הכי כיף בעולם... במיוחד בהשוואה לצבא...) בקיצור, תתעודד... יהיה בסדר
תדביק חיוך על הפנים
וגם: שים ג'ל על הפוני ושמור על קשר טלפוני

W a r r i 0 r

New member
תודה יקירי...

רק לציין, אמרתי "אוף, למה לא חסכתי לעצמי את השבוע הזה לפני 5 שנים.." כוונת המשורר הייתה ש.....סיימתי את התיכון לפני 5 שנים, ואני כבר סבא. אבל נכשלתי בכמה דברים, ועכשיו צריך להשלים.....בעעעעעעעע ואני יודע שבסופו של דבר יהיה בסדר, בע"ה
נ.ב איפה אתה בצבא?

המממממממ

אני משרת במרכז במשהו שלא מומלץ לדבר עליו כאן... אז שששששששש!
ואתה? נ.ב- אני סיימתי תיכון לפני שנתיים... פשוט לא להאמין כמה עבר וקרה מאז, זה משהו מטורף!!

W a r r i 0 r

New member
הזמן טס בצורה מטורפת.....

זה כבר ידוע.... שירתת במשו שלא מומלץ לדבר עליו וזה נמצא במרכז...המממ אני הייתי שוטר במשטרת ישראל
(כבוד) אוף, אני חייב לחזור ללמוד..בעעעע

לא שירתתי בעבר- אני משרת כרגע

ומשטרת ישראל.... פשששש... אז היית תמיד מצויד (באקדח), הא?

W a r r i 0 r

New member
חחחחחח

התכווונתי לכתוב משרת, התלבלב לי....:p אני לא רומז לכלום, אבל אקדח, אזיקים ואלה היו חלק מהאביזרים....
עכשיו כאשר אני נזכר בזה אני הייתי מת לחזור לשירות אפילו....אולי זה יקרה פעם באמת...

eliormagick

New member
נשברת ועפה לשמים שלך...

דבר שמצפים לו בשבוע הבא: יום רביעי אולי דבר שלא בא עליו בשבוע הבא: כל השבוע הזה... מישהו שרוצים לראות: חבר טוב... מישהו שלא רוצים לראות: מישהו... תכניות מיוחדות לשבוע הבא:למות דברים מבאסים בשבוע הבא: לחיות וקצת נוסטלגיה לשבוע הזה... דבר טוב שקרה השבוע:שום דבר דבר רע (לא עלינו) שהיה:

מה קרה?

אתה נשמע עצוב.... רוצה לשתף את הכיתה(פורום)?
בכל אופן, קבל
ומקווה שיעבור בקרוב!!

Substantial

New member
הפעם יש לי תשובות מפוצצות../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

דבר שמצפים לו בשבוע הבא: נסיעה לשדה התעופה, עליה על המטוס, ברצלונה. דבר שלא בא עליו בשבוע הבא: נסיעה לשדה התעופה, עליה על המטוס, תל אביב. מישהו שרוצים לראות: רונה. מישהו שלא רוצים לראות: משהו, הקריה. תכניות מיוחדות לשבוע הבא: נסיעה לשדה התעופה, עליה על המטוס, ברצלונה. דברים מבאסים בשבוע הבא:נסיעה לשדה התעופה, עליה על המטוס, תל אביב. וקצת נוסטלגיה לשבוע הזה... דבר טוב שקרה השבוע: לא מעט, נע בין צפיה ב"שורטבאס" המעולה במקום השני לבין התעלות שכלתנית בתיקון ליל שבועות של עלמא ביום שלישי (ניצן הורוביץ מדהים כהרגלו). דבר רע (לא עלינו) שהיה: כאן דלת הזכוכית שהתנפצה עליי מוקדם יותר היום מנצחת. אה-הא
מי יכול לנצח את זה? מואהאהאהאהאהאהא

שורטבאס ../images/Emo99.gif

סרט פשוט מעולה
ממש אהבתי אותו- אחד החזקים והמעולים... (נו רותם וערן- תעשו כבר סיכום חודשי או משהו ותוציאו אותי מהקשרי!!!) ו.... איך התנפצה עליך דלת מזכוכית??

Substantial

New member
הוא באמת מעולה

אני חושב שאנשים רואים אותו בצורה מאוד שטחית בחלק מהפעמים, הוא ממש לא פורנו. הוא סרט מאוד חזק על מערכות יחסים ועל העצמה אישית אל מול קבוצה, בתוך קבוצה, כלפי עצמך. אני עדיין מנסה לגבש את המחשבות שלי לגביו עד הסוף, ויש מעט סרטים כאלה. אני צריך לראות אותו שוב, בטח בדי.וי.די. ולגבי הדלת, השתיקה יפה :X האצבע כואבת.

לגמרי

הוא מאוד עמוק ומרגש... גם היה לי מאוד מעניין לראות אותו בתור אחד שמתעניין בפסיכולוגיה.... הסרט מספק המון חומר למחשבה או ניתוח וכל זה...

שעטנז

New member
כלוווּם! הגזמתי עם היציאות...

דבר שמצפים לו בשבוע הבא: להיות קצת בבית -> לחסוך קצת. דבר שלא בא עליו בשבוע הבא: שבוע עבודה אצל אחי בעסק. מומולדת. מישהו שרוצים לראות: ליהי
ישראל
מישהו שלא רוצים לראות: לא קיים
תכניות מיוחדות לשבוע הבא: כלום. דברים מבאסים בשבוע הבא: עבודה. אבל זה גם טוב. מומולדת. וקצת נוסטלגיה לשבוע הזה... דבר טוב שקרה השבוע: 2 ג'ינסים חדשים. ראיתי המון חברים! דבר רע (לא עלינו) שהיה: אוכל... ולבסוף- על איזה מספר מ-1 עד 10 יעמוד מדד השביזות יום א' מחר? 0.
שבוע טוב ושקט שיהיה לכולנו

למעלה