אינתיפאדת הגאווה

../images/Emo34.gif אינתיפאדת הגאווה ../images/Emo34.gif

אני אבלה על מותם של שני הנערים. ילדה בת 17 וצעיר בן 24. שני צעירים ששילמו בדמם בגלל שונותם. אני כואבת את כאב הפצועים . 15 נערים ונערות ששילמו בגופם את מחיר אהבתם. הילדים האלו יכלו להיות שלכם ושלי, ובגלל מה קבינימט? בגלל מה ????? האם בגלל שהם יצאו מהארון מגיע להם להיכנס לארון (קבורה) ?! מבחינתי מה שקרה אתמול זה פיגוע לכל דבר. לא מעניין אותי מי רצח, לא מעניין אותי לאיזו קבוצה השתייך הרוצח, או אם פעל על דעת עצמו , מה שמעניין אותי זה שקיימים עוד כמה הומופובים כמוהו, וזה רע. להיות הומוסקסואל זו לא בושה, להיות רוצח זו בושה ! מזמן חשבתי שרק עונש מוות ירתיע אנשים רעים , אבל היום אני לא בטוחה שזה נכון, כי אדם שלא מפחד ללכת ולטווח ילדים - לא מפחד ממוות. אותי כבר לא מפחיד הטרור האיסלמי, הטרור החברתי-ישראלי גרוע פי כמה. תתעוררו, הגיע הזמן לחזור לשפיות ! הגיע הזמן לחיות ולתת לחיות! לאהבה אין מין (ברברה מסרניאק מחברת הספר : "מבשרי השחר") יהי זכר הנרצחים ברוך
החלמה מהירה לפצועים ולפצועות

kdr

New member
את טועה וצודקת

אין בהם כל שונות. יום יום אני נתקל ועובד עם אנשים ומעולם לא ראיתי באיש מהם "שונה". הם בני אדם ככל האדם. אוי לנו כחברה אם נתחיל "למתג" אנשים על פי מעשיהם ודיעותיהם. מה שבן אדם עושה בין 4 הקירות שלו - שיעשה. זה לא אומר שאני בעד המצעדים המתגרים, אין מקום להבלטה כל שהיא. מסכים לכל מילה שלך לגבי מקומם של רוצחים, הם אלה שצריכים להיות בארון או בעצם שיזרקו אותם למאכל חיות הפרא בספארי. אסור שמי שדעתו שונה ומנוגדת לדעתם של אחרים יעבור את שלב הדיבורים. אני לא נכנס לניתוח התוצאות, אך גם אם השערת המשטרה שזה היה בגלל אהבה נכזבת, אין לזה מקום במחוזותינו. הלוואי ודמם לא היה לשווא. מקווה שהפצועים יחלימו גם מהפצעים.

זדשב

New member
פשוט נורא, מוות מיותר

ולא משנה לי כרגע אם הרוצח הומופוב , קנאי דתי או שעשה את המעשה על רקע אהבה נכזבת . בזמן האחרון שומעים על יותר מדי מקרים נוראים ומזעזעים . הייתי רוצה להאשים את השמש והחום שמשבשים את דעתם של האנשים אבל לצערי כנראה שמדובר אך ורק ברוע אנושים שמביא למעשים כאלה.

דורי56

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

כואב!!! כמה רועה יש באנשים מסוימים!

אריאלה, ריגשת אותי מאוד

היטבת להביע את רגשותי. אני מאוד מקווה שיתפסו את הרוצח. החלמה לפצועים ותנחומים למשפחות הנרצחים.
מיכל

noa555555

New member
../images/Emo7.gifלאן הגענו.

אין לי מילים בכלל. באמת הגיע הזמן לתת לחיות, ואת החיות לשלוח לגן חיות. רוצחים מתועבים. מה השלב הבא, מצנפות קו-קלוקס-קלאן? מדכא ומזעזע. חזרנו לימי הביניים.

למעלה