../images/Emo10.gif כאילו שלא ידעו שזה מה שיקרה

בלי להיכנס לכן היה צריך או לא היה צריך ההודעה הבוקר על חיסולו של השייח יאסין קצת בלבלה אותי כי היה ברור לי שבתוך מספר שעות הפלשתינאים יתחילו לתקוף כל מה שזז. ובאמת לא מזמן שלושה אנשים נפצעו ברמת גן מתקיפת פלשתיני שהגיע איך שהוא במונית לעיר עם גרזן. הבוקר צלצל הטלפון ואני מיד ידעתי שזאת אמא שלי מצלצלת להציע שאולי לא אקח היום את דקל לאודישן בת"א. בעלי ענה לטלפון ואומר לי "זאת אמא שלך". כמובן שהיא ישר שאלה אותי אם אני עדיין מתכוונת לנסוע איתה. נו, מה אני יעשה? אני כן חוששת שאולי יהיה דווקא היום איזה פיגוע אבל מי יכול לדעת איפה לא ללכת כדי להיזהר? והילדה כל כך מתרגשת ורוצה ללכת. אמרתי לה שירצו שהיא תעשה הצגה והיא כל כך שמחה. עוד שעה אני אמורה לקחת אותה מהגן ואני אקח אותה ברכבת. גם יהיה יותר מהר, גם יהיה לה יותר נוח, ואולי גם הפחד יהיה יותר קטן. מה שבטוח למקומות הומים אני לא אקח אותה. נלך לטייל קצת אחרי האודישן.

מוצרלה

New member
אתם מוזמנים ../images/Emo24.gif

לפורום חדש שנפתח אתמול,ויכול לעניין אתכם כהורים. הפורום הוא "הורים לקטינים נפגעי מין" והכתובת שלו היא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=984 כדאי לקרוא את מכתב הפתיחה בו תוכלו להבין את מהות הפורום הזה. זהו נושא חשוב, שעל כל הורה והורה צריך להפנים,כי נושא של פגיעות מיניות יכול להכות בכל בית, וכדי שלא נרגיש אשמים בזה שלא "ידענו" ולא "הרגשנו" ולא "שמנו לב" שהילד/ה שלנו עברו פגיעה מינית, כדאי לדעת כמה נקודות חשובות כדי לעלות על חשדות אלו. תודה לכולם.

דודו טל

New member
אפשר לפרסם בפורום שלכם

אתר של ירדנה ארזי אולי לשים אותו בטאג ליין אפשר להוריד שם שירים וקליפים הכל חוקי באישור הזמרת http://users.tapuz.co.il/yardena קישורים במקומות רבים יעזרו בקידום במנועי חיפוש ואני בטוח שיש כאן בנות שהעריצו בעברם את ירדנה תודה

באמת מפחיד!!!!!!

מצפה לנו חופש פסח סיוטי במיוחד. מישהי שאלה פה, לא מזמן, מה התוכניות שלנו - אז כלום!!!!! ג'ני - תיזהרו! ובהצלחה באודישן!

גמדים

New member
זה היה צפוי

מפחיד שאנחנו מפחדים ככה בארץ שלנו, אבל אסור לתת להם להמשיך ככה. מי יתן ולא יצלחו בתיכנונים שלהם ונדע רק טוב . המשך יום רגוע בעז"ה ממני גמדים

אי אפשר לחיות בפחדים

ממילא פיגוע בת"א דורש הכנה של כחודש לפחות, אז ספק אם מהבוקר כבר הכינו אותו, ואם כן, אז הוא היה יוצא לדרך גם בלי שום שייח' יסין, חס וחלילה כמובן. פלשתינאים לא צריכים סיבות כדי לנסות לפגוע בנו. אין לנו אלא לסמוך על אבינו שבשמים שהוא יתן לכוחות הביטחון את המזל והכוח הדרושים כדי להגן עלינו. ואנחנו ראוי שנחיה את השגרה שלנו. כי גם זה ניצחון על טרור
בהצלחה לדקל המדליקה!

לא להסתובב במקומות הומי אדם.

וכמובן שלא לעלות על אוטובוסים במיוחד לא בערים הגדולות. שיהיה בהצלחה

mirisss

New member
אפשר לחשוב שלפניי שהרגו את

השייח הזה לא היו פגועים?????????דווקא עכשיו לדעתי הם צריכים להתחיל קצת לפחד מה שלא קרה ב 4 שנים כמעט כל הזמן הראנו חולשה הם השייחים למיניהם חגגו ואנחנו פוחדים נו באמת לאן הגענו?. שיהיה רק טוב ותשמרו על עצמכם כמו ששמרתם עד עכשיו. מירי.

למעלה