גם אם כן יחשיבו את המתכונת במגן, אין לה

משקל כ"כ גבוה, הרי יש עוד מתכונת ואת כל השנה והתרשמות אישית של המורה. אם המגן יצא קצת נמוך בגלל המתכונת, מה שלא נראה לי, המורה יכולה להעלות את הציון בחלק של ההתרשמות האישית שלה.

A t a s h i

New member
בדרך כלל ציון הגשה זה לא יבש,

יש המון שיקולים של המורה בתוך זה, כמה הוא מאמין שאתה מסוגל להוציא. כי בעיקרון, הבעייה של המורים לתת מגנים גבוהים גם למי שלא מגיע לו, זה שאם למשהו כמו 50% מהתלמידים של המורה יש הפרש של יותר מ-20 נקודות בין המגן לבגרות, נותנים בציון הסופי יותר משקל לציון בגרות ולא למגן, ואז התלמידים הטובים בעצם נדפקים מזה. אבל אם יש לך ממוצע 100, ובמתכונת הבאה תוציא ציון טוב, למורה שלך לא תהיה שום סיבה לחשוב שלא תוכל להוציא ציון טוב בבגרות. יצא לי לראות מעט מאוד מורים עד היום שמגישים על ציון לפי אחוזים קבועים מראש. רוב המורים אצלנו לפחות נותנים מגנים לפי מה שנראה להם מתאים לתלמיד. :/ בקיצור, קשה לי להאמין שבכלל תצטרך לעשות משהו, כי לדעתי הציון הזה לא ישפיע לך על שום דבר.
אבל אם כן, לך תצעק על מי שצריך כדי שיעלו לך את זה.

Learn To Fly

New member
אל תלחץ:)

גם לי זה קורה, הכי טוב זה לבכות למורה ולהתחנף כמו שעשיתי למורה לאנגלית והיא אמרה לי שהיא תגיש אותי על 85, פרובבלי מור. נראה לי שזה ישתנה לרעה אחרי המתכונת באנגלית שהייתה אבל בקטנה
מקסימום במקרה הכי גרוע משפרים בבגרות עצמה.

Jilian

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif אבל לא תאמינו

מצאתי תמתכונת באינטרנט XD.. אז החלטתי שאני פותר אותה ומביא לה אותה מחר פתורה ומושלמת.. אולי זה באמת יעזור. מקסימום ננסה לשכנע באמת בזה שפעם אחת היה לי בלק אאוט.

למעלה