אזירפאל

New member
אני לא הולך להופעות כל כך מהר... ../images/Emo3.gif

וסתם שאלה - אם הם מופיעים אז כנראה שיש להם יותר משלושה שירים... הם הקליטו עוד?

box 5

New member
האמת היא? אני ממש לא יודעת

באיפי שלהם יש 3 שירים, סביר להניח שהם יעשו עוד כמה שירים ישנים/חדשים... אני לא חושבת שהם הקליטו עוד... ולמה אתה לא הולך להופעות כ"כ מהר אם מותר לי לשאול?

אזירפאל

New member
בלי סיבה מיוחדת

אני לא טיפוס של הופעות מטאל אם אני לא ממש מכיר את הלהקה שמופיעה... כלומר, יהיה קשה למצוא אותי בסתם ערב/מסיבה שמוקדשים למטאל.

box 5

New member
גם אני פעם הייתי ככה

אבל אתה צריך לנסות, זה ממש נחמד...! וזאת להקה לא כבדה מדיי, עם שואו מטורף... אתה יכול להנות ממש גם אם זאת פעם ראשונה שאתה שומע את הלהקה... אבל זאת רק דעתי

אזירפאל

New member
יכול להיות

אבל אני בכל מקרה לא חובב מושבע של מטאל כך שהופעות כאלה באמת מרתיעות אותי...
בכל מקרה, גם אם הייתי רוצה ללכת לא הייתי יכול, מכיוון ש: א. זה בשישי בערב ואין לי דרך להגיע ולחזור. ב. ביום ראשון שלאחר מכן אני מתגייס (לא יודע איך זה קשור אבל זה נשמע לי אחלה טיעון
).

box 5

New member
טיעונים צולעים למדיי בחור ../images/Emo3.gif

try harder!
סתם, גיוס קל

bachner1

New member
שמעתי עכשיו, ממש נחמד ../images/Emo9.gif

אולי אפילו הייתי שוקל לבוא להופעה (ואני מ-מ-ש לא בנאדם של הופעות), אם לא הייתי שומר שבת, וההופעה לא הייתה בשישי בערב :X

Learn To Fly

New member
החלטתי ללכת, אבל..

זה נתקע בפסטיבל הללויה בהרצליה עם הרבה להקות מטאל ותכננתי ללכת לזה מזמן, פשוט לא זכרתי שזה באותם תאריכים, אז וויתרתי על ההופעה בקולטורה. גם ככה כל ההכנסות של הפסטיבל הולכות לתרומה

ZuLi90

New member
טוב אתם לא מאמינים איך התמכרתי אליהם!!

הם אחת הלהקות הטובות ביותר ששמעתי לאחרונה!! (ושמעתי אותם בגלל הודעה זו) מוכשרים והכי חשוב- מביאים סגנון ... אני עדיין ממש מתלהב אחרי יומיים שחרשתי על שלושה שירים שלהם...!

ZuLi90

New member
בהחלט שיר מצוין !! קשה לי להחליט מי יותר טוב

יש להם ממש סגנון!! אני מקווה לשמוע עליהם עוד הרבה!

Learn To Fly

New member
גם אני

הכי אהבתי את BLIND STILL TRILL חבל על הסולנית שלהם, היא מעולה

בא לי לבואP: ../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

אבל זה תאריך יומולדת של חברה שלי..אז נראה כבר D:

איזה מגניב XD

הזמן של הפלייליסט שלי במדיה פלייר הוא 114:41:14!
(בלי כמה שירים שאין להם זמן או שהם 0:00 מסיבות לא ברורות) מה הסיכויים D:

Jilian

New member
צריך עזרה ../images/Emo10.gif

תקשיבו, היום הייתה המתכונת הראשונה שלי והיא הייתה במתמטיקה טופס 005 של 5 יח'. במשך כל השנה הייתי מצטיין במקצוע והממוצע עמד על 100 עגול אבל היום במתכונת פשוט נכשלתי, לא הספקתי לענות על חצי בחינה וחיבור הנקודות של השאלות שעשיתי לא עובר את ה-55. באתי למורה שלי למתמטיקה והסברתי לה מה קרה והיא אמרה שיש עוד מתכונת וכל אחת שווה 15 אחוז מהציון הגשה, ושכעיקרון אין מועד ב' למתכונת. למדתי המון למתכונת, שבוע מראש כל יום שעה ויום לפני-7 שעות. ריציתי להתייעץ איתכם בנושא, מה כדאי לי לעשות? אני ממש חייב ציון הגשה גבוה ואני מפחד שיגישו אותי על ציון ממש נמוך. מה כדאי לי לעשות? איך אני יכול לשפר את הציון אם בכלל.

אזירפאל

New member
שמע

אם הממוצע שלך במהלך השנה היה 100 זה לא בסדר אם יקחו את המתכונת הזאת בחשבון (בהנחה שהציונים שלך במבחנים באמת היו גבוהים)... לדעתי, כדאי לך לגשת שוב למורה ולהסביר לה שלא הרגשת טוב או משהו, פשוט היה לך בלאק-אאוט, וזה קורה. כמובן שתזכיר לה לגבי הציונים הטובים שהשגת קודם. אם היא עדיין תסרב לעשות משהו בנדון, או שתעבור למי שמעליה (AKA רכז מתמטיקה/מחנך או מחנכת/ מנהל במקרה הצורך), או שפשוט תלמד טוב טוב ותצליח טוב יותר במתכונת הבאה, וככה תוכל להוכיח שהמתכונת הזאת היתה מעידה חד פעמית... בכל אופן, אם אתה באמת תלמיד טוב בד"כ וזו היתה נפילה ראשונה זה לא הוגן אם יקחו את זה ברצינות, אז תעמוד על שלך ואל תוותר.

Ice Queen 7

New member
../images/Emo45.gif

אם יש לך ממוצע 100 כל השנה ואז מתכונת אחת עם ציון נמוך זה באמת יהיה לא בסדר להחשיב אותה. ציון המגן אמור להיות מורכב מהממוצע השנתי ומהנוכחות בכיתה, לא רק מהמתכונת. אז כמו שאלעד אמר, תדבר איתה או עם המחנכ/ת ותזכיר להם את הציונים הטובים שהיו לך כל השנה ואם המורה שלך היא לא מניאקית במיוחד (יש יותר מדי כאלה
) היא לא תחשיב את המתכונת הזאת במגן. מורים אמורים לבוא לקראת התלמידים, אין סיבה שיחשיבו ציון נמוך חד פעמי כשהשאר גבוהים. אתה תעשה את המתכונת השניה, כן? תוכל ללמוד לפניה הרבה יותר ושלפחות תהיה לך מתכונת אחת עם ציון טוב, זה יעזור לשכנע את המורה שלך להתעלם מהציון של המתכונת הראשונה.

למעלה