topic.

../images/Emo63.gif ידעתי שאני אוכל לסמוך עליכן

גם אם אני לא אקבל תשובה, אני מעריכה את ההתייחסות. אז הבעיה שלי היא כזאת: אחי אמר לי שבשביל לעביר סרטים וסדרות וכל זה, אני צריכה תוכנה שממירה את הקובץ במחשב לקובץ קריא ע"י האייפוד. אני לא מבינה בזה הרבה, רק שאם מישהי תהיה מוכנה להקריב את השפיות ולהסביר לי, יש צורך בהסבר כמו לילד קטן.... תודה מתוקות!

orw93

New member
חפשי בגוגל viadora../images/Emo205.gif

יש שם את כל האפשרויות לאיזה איפוד את רוצה ואת פשוט בוחרת את הקובץ. תוכנה נורא פשוטה

../images/Emo63.gif OK

הורדתי אותה, הגדרתי לה את המכשיר ועכשיו......מה עושים? (הזהרתי שאני צריכה הסברים כמו לילד קטן ומפגר..........)

../images/Emo220.gif:)

convert video file convert new file normal mode תבחרי את הקובץ שאת רוצה להמיר (Step 1) אחכ תבחרי את התיקיה בה את רוצה שהקובץ יופיע (Step 2) לחצי על Next את יכולה לשנות את השם של הקובץ כשיופיע באיפוד. (Step 3) לחצי על Next שוב אחכ תגיעי לVideo settings את יכולה להשאיר את זה כמו שזה (לא כל כך משנה לדעתי) וללחוץ על Next לחצי על הכפתורStart converting (Final step( View conversion progress וזהו....D:

../images/Emo63.gif הצלחתי!!!

יאיי יש לי מלא דברים טובים באייפוד עכשיו!!!
****** את הסרט בגירסה נורמלית סופסוף והעברתי גם אותו.... בגדול, זה סרט נחמד - רק אם לא מקשרים אותו לספר. בהתחלה ממש שנאתי תסרט כי הוא די הרס לי את הספר, אבל מי יכול לעמוד בזה..לא אני!

Fall Out Liel

New member
למישהו שאני מכירה יש..../images/Emo168.gif

פלאפון אחד המגניבים, ממש התלהבתי ממנו

Fall Out Liel

New member
עכשיו קלטתי שכתבתי פלאפון ../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

לרגע התבלבלתי >< בכ"א גם את האייפוד יש למישהו שאני מכירה [לא יכולה להיות פעם שאני אהיה זו שמישהו יכיר שיש לה משהו?
], גם ממש ממש מגניב, מה את צריכה לדעת?

Emergency Exit

New member
OFF כשמו כן הוא, תרגישי בנוח יקירתיD:

שמעתי כמה דעות עליו, ל2 חברות שלי יש אותו. חלק אומרים שהוא נסיוני ולא מספיק טוב, וחלק אומרים שהוא מעולה.

adi dion

New member
יאפ, לי יש ../images/Emo13.gif

מוזמנת לשאול מה שאת צריכה
מקווה שאני אוכל לעזור, קניתי אותו רק לפני איזה חודש..

maya 1342

New member
אין לי אותו

אבל היה לי אייפון במשך כמעט שנה אז יכול להיות שאני יכולה לעזור לך :)

Kawaii Me

New member
לי יש סאמסונג טאץ' וויז אבל זה פלא'XD

הוא כזה חתיך *_* איי לאב הים!!~~~

למעלה